Undervisere i Fiolin, Sandvika

Tast inn ønsket instrument og by for å se vårt utvalg lærere nær deg

 • Fra 234,00 kr. per 30 minutter.
  Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Fra 234,00 kr. per 30 minutter.
  Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Fra 252,00 kr. per 30 minutter.
  Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
Fiolin underviser

Lær å spille fiolin i Sandvika

Fiolinen er et strykeinstrument med fire strenger som er mye brukt i blant annet sjangrene klassisk musikk, bluegrass og folkemusikk. Fiolin kan brukes som soloinstrument, men også i større grupper og orkester. I fiolinfamilien finner du blant annet instrumentene fiolin, bratsj og cello.

Dyktige fiolinlærere hos Musikk-Undervisning.no

Hos Musikk-undervisning.no er alle våre lærere sertifiserte. Det vil si at alle har erfaring, samt utdanning innenfor musikk og undervisning. Våre lærere som underviser i fiolin har spilt i mange år og noen har samarbeidet med større grupper og orkester. Undervisningen vil ta utgangspunkt i elevens behov og nivå. Som nybegynner vil man bli introdusert for rytme og harmoniøvelser, teknikk, grep og akkorder, skalaer og samspill. Mer avanserte elever vil få trening i blant annet kunstneriske uttrykk og improvisasjon.

Hvordan finner jeg den rette læreren?

Det er flere faktorer som spiller inn når du skal velge din fiolin. Det første skal du tenke på er ditt mål med undervisningen, ditt nivå, din musikksmak, samt andre personlige behov. Alle våre lærere har hver sin profil og personlige måte å undervise på. Ta gjerne en kikk på de forskjellige lærerne for å se hvem som kan passe deg best. Hvis du etter de første timene ikke tilfreds med undervisningen, er vi selvfølgelig behjelpelige å finne en annen lærer til deg som gjerne passer bedre. For råd kan du kontakte våre lærere eller ta kontakt med oss på tlf. 23 89 89 17 eller via epost: [email protected] .

Søker du etter undervisning på et annet instrument?

Musikk-undervisning.no har lærere i mange ulike instrumenter:

 1. Klaverundervisning
 2. Sangundervisning
 3. Pianoundervisning
 4. Bassundervisning

Kontakt

Dersom du har noen spørsmål så står vi klare til å hjelpe deg. Musikk-undervisning.no kan hjelpe med å finne den riktige læreren for deg og vi kan også svare på diverse spørsmål som du måtte ha. Ta kontakt på 23 89 89 17 eller send en mail til [email protected]. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Gå til forsiden

Våre kunder elsker Musikk-undervisning.no

"Det å lære å spille et instrument er balsam for sjela."

5 ut av 5

Einar Woldseth - Elev hos Musikk-undervisning.no

Musikk-undervisning.no | Laget med kjærlighet til musikken | Muziekonderwijs.nl | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder