Elevregler

Les om våre databehandling

Hvordan kommer man i gang?

Du oppretter en forespørsel til læreren via lærerens profilside hvor du trykker på den blå knappen 'Send melding til lærer!'. Deretter vil Musikk-undervisning.no og læreren ta kontakt for å høre nærmere og svare på evt. spørsmål. I neste steg vil du avtale den første undervisningen sammen med læreren som bekreftes via en mail fra Musikk-undervisning.no.

Når du har bekreftet den første undervisningen kan du ved å logge inn på hjemmesiden, se info om din lærer, se en oversikt over betaling av undervisningen og se evt. kommentarer fra læreren. Du vil også kunne kjøpe et klippekort.

Kjøp av klippekort

De fleste av våre elever kjøper et klippekort etter den første timen. Etter kjøpt klippekort vil man kunne avtale timer med læreren, som enten kan være til en fast tid eller mer fleksible tider. Klippekort er refunderbart helt opp til 12 måneder ETTER utløpsdato. Dette gjør klippekort nok den mest fleksible måten å betale for undervisningen på.

Musikkskolekontoret

Musikk-undervisning.no sitt kontor har åpent fra 10:00 til 15:00 alle hverdager. Ved å ringe eller skrive til oss kan du veiledning og få svar på dine eventuelle spørsmål.

Betaling

Du betaler på forskudd for dine undervisninger. Du kan dessverre ikke betale i etterkant. Du kan se en oversikt over dine betalinger når du er logget inn på Musikk-undervisning.no.

Betalingen utføres via en sikker betalingsløsning leveret av E-PAY. Få mer info ved å kontakte kontoret.

Vi tar i mot: Visa, Visa Electron og Mastercard.

Undervisningen kan ikke betales kontant til læreren da de får deres lønn utbetalt fra Musikk-undervisning.no og er sikret gjennom vår betalingsløsning.

Flytting av timer

Du vil alltid kunne endre dine tider innenfor lærerens ledige tider. Du kan be om å flytte din/dine timer og evt. avlyse ved å skrive til Musikk-undervisning.no eller din lærer. Men husk at du skal melde fra til læreren og/eller Musikk-undervisning.no minst 7 dager før ved avlysning og minst 24 timer før ved ønske om å flytte tiden.

Avlysning av timer

Vi tilbakebetaler ikke for bookede undervisninger med mindre de er avlyst minst 7 dager før.

Ved avlysning tidligere enn 7 dager før undervisningen refunderes det innbetalte beløpet. Ta kontakt med kontoret for å avlyse en time.

Hvis læreren avlyser en time vil denne timen bli refundert uten gebyr eller flyttet til en tid som passer eleven.


Sykdom

Hvis du blir syk i lengre tid og har bookede timer skal du kontakte Musikk-undervisning.no via mail eller telefon.

Bilder/video

Musikk-undervisning.no forbeholder seg retten til å bruke bilder/video tatt i undervisningssituasjoner, konserter og lignende til Musikk-undervisning.no for bruk til brosjyrer, pressemeldinger, plakater, hjemmeside og sosiale medier.

Ansvar

Musikk-undervisning.no sikrer en høy standard ved kun å godkjenne lærere med erfaring og/eller utdannelse. Musikk-undervisning.no tar ansvaret for at musikkundervisningen har en høy kvalitet. Hvis du alikevel skulle være utilfreds med undervisningen, kontakt umiddelbart Musikk-undervisning.no på tlf etter timen.

Spørsmål?

Har du spørsmål er du alltid velkommen til å kontakte Musikk-undervisning.no på Tlf: +47 23 89 89 17.

”Vi ser frem til å ha deg som elev hos oss og hjelpe deg med å bli bedre til å spille musikk. Vi vil gjøre vårt ytterste for at du får den beste mulige opplevelsen med oss og våre lærere”

Pål Rake, Direktør