Fjernundervisning // online undervisning

Hos Musikk-undervisning.no har vi også lærere som tilbyr fjernundervisning/online undervisning.

Fjernundervisning blir mer og mer utbredt og kan være en god løsning for deg som av en eller annen grunn ikke har mulighet til å ha undervisning på tradisjonell måte, der man er i samme fysiske rom som læreren.

Fjernundervisning foregår online gjennom plattformen vår, og all vår fjernundervisning foregår live, der elev og lærer kan samhandle med hverandre via webkamera. Systemet er tilpasset musikkundervisning på nett og det er derfor mulig å blant annet koble til et lydkort, spille til metronom samt dele skjerm med hverandre.

Finn en lærer som passer deg

Finn den perfekte læreren for deg fra vårt utvalg online lærere. Avtal et passende tidspunkt for første undervisning. Online undervisning er superfleksibelt og du sparer både tid og penger i tillegg til at du slipper å forlate hjemmet.

Sikker betaling

Betal for undervisningen gjennom vår sikker betalingsløsning per gang eller spar opp til 20% på vårt refunderbare klippekort.

Nyt undervisningen

Nyt undervisningen fra din egen stue. Undervisningen går gjennom vår online løsning som er optimalisert for musikkundervisning på nett.

Hvorfor velge online undervisning hos Musikk-undervisning.no
Den travle familien | Spar verdifull transporttid ved å ha undervisning hjemme i stuen

Nå kan alle få musikkundervisning uten å bekymre seg for logistikken. Med fjernundervisning kan du få undervisningen rett inn i stua når det passer for deg eller dine barn.

Nordmenn i utlandet | Bevar musikkferdigheter og det norske språket gjennom musikkundervisning på nett

Hvis du bor i utlandet men ønsker undervisning på norsk, enten for deg selv eller dine barn, er fjernundervisning en god mulighet. Det kan også være en god måte å opprettholde sin tilknytning til det norske språket.

Folk fra utkanten | Få undervisning fra alle kriker og kroker av Norges småbygder og byer

Ikke alle bor i storbyer med uendelige muligheter for fritidsaktiviteter. Med fjernundervisning åpnes dørene for nye muligheter. Nøkkelen til musikkundervisning i dag er ikke avhengig av hvor du bor men om du har tilgang til internett!.

Hjemmeværende | Musikkundervisning der du er!

Det finnes mange mennesker som av en eller annen årsak ikke like enkelt kan bevege seg ut av hjemmet for å få musikkundervisning. Fjernundervisning er for alle, også de som er fysisk begrenset til hjemmet i en kortere eller lengre periode.

Er kalenderen proppfull? Ikke la det gå på kompromis med undervisningen.

Fulltidsjobb, sosialt liv, familie osv... og musikkundervisning? Det er ikke alltid like lett å nå alt med såpass få timer i døgnet. Fjernundervisning er løsningen for deg som sliter med å få kabalen til å gå opp men som ikke vil gå glipp av musikkundervisningen.

Hva sier elevene?
review image

"Anastasia er fantastisk, en utrolig tålmodig og flink lærer og pedagog. Hun tilpasser undervisningen perfekt til vår 8-åring, 11-åring og 37-åring. Hun er veldig inspirerende. Vi anbefaler Anastasia på det varmeste."

- Anne A. - Pianoundervisning med lærer Anastasia i Oslo

review image

"Jeg hadde aldri trodd jeg skulle få til så mye, så fort. Sandra er en fantastisk pedagog. Terningkast seks!"

- Morten M. - Gitarundervisning med lærer Sandra S.