Retningslinjer for personvern

Musikk-undervisning.no verner om dine personlige oplysninger

Denne politikken omhandler de personlige opplysningene som Musikk-undervisning.no (Musikkundervisning Norge AS) samler inn, bruker og presenterer i forbindelse med din bruk av Musikk-undervisning.no’s hjemmeside (www.musikk-undervisning.no) eller andre servicer, applikasjoner eller medie utbudt eller kontrollert av Musikk-undervisning.no.

Vi forbeholder oss retten til å rette denne politikken løpende og anbefaler derfor, at du leser denne grundig hver gang du besøker hjemmesiden eller oppdaterer dine tilgjengelige personlige opplysninger.

Slik håndterer vi dine personlige opplysninger

Musikk-undervisning.no videresender ikke data til tredjeparter med mindre du utrykkelig har gitt samtykke til dette. Musikk-undervisning.no sender heller ikke informasjon direkte fra tredjepart til deg – vi bruker ikke dine personlige opplysninger til eksempelvis reklame fra tredjeparter. Du har til enhver tid rett til å få opplyst hvilke informasjoner om deg vi har lagret i vår database, og du har rett til å gjøre innsigelser til fortsatt lagring av disse informasjoner.

Hvilke informasjon samler Musikk-undervisning.no inn?

Musikk-undervisning.no samler inn og lagrer de informasjonene som du taster inn ved brukeropprettelse, ved tilmelding til undervisning samt ved tilmeldelse til vårt nyhetsbrev. Informasjonene teller:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

Vi lagrer disse opplysningene for å kunne behandle din bestilling av en av våre tjenester raskest mulig. Informasjonen gjør også det mulig for deg selv å se dine tiligere kjøp.

På Musikk-undervisning.no samler vi ikke-personlige oplysninger til bruk i statistiske oppgørelse og analyser, her i Google Analytics. Formålet med å samle en slik statistikk er at vi kontinuerligt kan forbedre bestillings- og brukeropplevelsen. Vi innsamler utelukkende informasjon vedrørende din aktivitet på www.Musikk-undervisning.no.no og ikke om din øvrige aktivitet på internettet.

Deler Musikk-undervisning.no dine opplysninger med andre?

Musikk-undervisning.no verner om ditt privatliv, og de personlige opplysninger som du deler med oss behandler vi derfor fortrolig. Vi leier ikke ut, selger eller deler dine data til andre ut over videregivelse av opplysninger til den pågjeldende musikklæreren som du bestiller undervisning hos, som brukes av læreren til å komme i kontakt med deg. Dette gjelder:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

Hvordan beskytter Musikk-undervisning.no dine personlige opplysninger?

Dine personlige opplysninger lagres i sikrede nettverk som kun kan tilgås med særlige rettigheter. Musikk-undervisning.no kan ikke og kommer ikke til å kunne se dine kreditkortopplysninger, da disse håndteres krypteret og sikkert av vår betalingspartner EPAY.

Spørsmål?

Hvis du har noen spørsmål til vår behandling av dine personlige opplysninger, er du velkommen til å kontakte oss på: [email protected] eller på telefon: 23 89 89 17.