Priser og betaling

20% rabatt

Fra 432 kr/md.

40 klip

Fra 108,00 kr. per undervisning

 • Ubrukte klippp
  kan refunderes*
 • Mulighet
  for delbetaling

20% rabatt

20 klip

Fra 108,00 kr. per undervisning

 • Ubrukte klippp
  kan refunderes*
 • Mulighet
  for delbetaling

15% rabatt

mest populær

10 klip

Fra 114,75 kr. per undervisning

 • Ubrukte klippp
  kan refunderes*
 • Mulighet
  for delbetaling

10% rabatt

5 klip

Fra 121,50 kr. per undervisning

 • Ubrukte klippp
  kan refunderes*

Full pris

1 klip

Fra 135,00 kr. per undervisning

Klippekort - den mest fleksible løsningen

Over 90% av elevene våre velger å betale for undervisningen med et klippekort.Lærerne foretrekker som regel elever med klippekort da det reduserer tiden man bruker på administrasjon og dermed frigir mer tid til å forberede god undervisning.

Mest valuta for pengene

Jo flere undervisninger du kjøper i et klippekort, desto mer sparer du.

*Ubrukte klipp refunderes med et smil

Ubrukte klipp refunderes opp til to år etter kjøpsdato. Enkelt og uten spørsmål.

Mulighet for delbetaling helt gratis

Hvis du kjøper et klippekort med 10 eller 20 undervisninger, kan du velge å betale i tre delbetalinger uten ekstra omkostninger. Første delbetaling betales med en gang, og deretter med automatisk trekk med 30 dagers mellomrom.

Velkommen til musikk-undervisning.no! Vi jobber for en mangfoldig og moderne musikkundervisning i Norge tilpasset den enkelte elev. Vi har fokus på trygghet, fleksibilitet og faglighet. Vårt mål er at alle, uansett alder, bakgrunn og nivå, skal få realisere sine musikalske drømmer! Våre håndplukkede pedagoger har et høyt faglig nivå, plettfri vandel og setter elevens læring i sentrum

Signe Tobiassen, Direktør Musikk-undervisning.no

Mer informasjon

Hvilken undervisningslengde bør jeg velge?
Hvis du er usikker på hvilken undervisningslenge som er riktig for deg, anbefaler vi at du snakker med læreren din om dette før du kjøper klippekortet ditt.

Vi anbefaler generelt litt lengre undervisninger (45-50 min) hvis du får det vanskelig å øve mellom timene. Flere lærere tilbyr også at du kan ta to eller tre undervisninger i uken, et intensivt forløp. Husk at hvis du har utfordringer med å øve mellom timene, er det selvfølgelig helt ok. Snakk gjerne med læreren din slik at undervisningen kan planlegges deretter.
Kvalitet har sin pris
Musikkundervisning av høy kvalitet kan betraktes som et håndverk som krever et spesialisert sett med ferdigheter som tar mange år å lære, foredle og vedlikeholde.
Betaling og planlegging
God undervisning krever planlegging. For å respektere lærerens tid og kalender, må alle timene bekreftes og betales senest 24 timer før timen holdes. Dette skjer automatisk hvis du har et klippekort, noe som også gjør at læreren kan fokusere mer på å forberede en best mulig undervisning for deg, i stedet for å bekymre seg for økonomien. For å sikre gode arbeidsforhold til våre lærere og på grunn av forberedelsestid som lærerne legger inn til hver undervisning, må eventuelle avlysninger også skje senest 24 timer før en undervisning skal starte.
Kjøregodtgjørelse
Hvis læreren kommer hjem til deg for undervisning, vil du mest sannsynligvis måtte betale for transporten. Dette kaller vi for kjøregodtgjørelse.
 • Hvis du kjøper et klippekort og læreren kommer hjem til deg, må du også kjøpe det nødvendige antall klippeklipp til kjøregodtgjørelse. F.eks 10 klipp til undervisning og 10 klipp til kjøregodtgjørelse.
 • Du kan også betale for kjøregodtgjørelse separat via elevprofilen din. Logg ind.

Spør i vei!

Finner du ikke svaret på spørsmålet ditt, sjekk ut vår hjelp center.

100% refunderbart? Hva er haken?
Det er ingen hake, kun god service. Musikk er det beste som finnes, og vi synes det er viktig at du har de beste mulighetene til å utforske og finne den beste løsningen for deg. Vi garanterer at kvaliteten på lærerne er på topp, men musikk handler også om kjemi.
Derfor gir vi deg muligheten til enkelt å refundere ubrukte klipp og / eller bytte til en annen lærer, hvis det ikke er et kjemi mellom deg og læreren din. Dette gjelder også hvis du bestemmer deg for å bytte instrument, flytte til en ny by eller lignende. Det viktigste er at du får en god opplevelse av å ta musikkundervisning og at du er fornøyd med oss og din lærer.
Kom i gang - Hvilket klippekort passer for deg?
Det er godt å ha høye forventninger til både lærer og fremdriften din, men det kan ta litt tid å finne en god rytme for å lære og øve hjemme. Dessverre blir du ikke den nye Mozart eller Beyoncé etter bare en enkelt undervisning, og derfor anbefaler vi at du starter med minst 5 undervisninger med læreren din, så du har muligheten til å lære hverandre ordentlig og få tilpasset undervisningen slik det passer deg og det du drømmer om å oppnå. Videre vil du kanskje justere litt i hvor ofte du har undervisning eller hvor lange timene skal være.
Hvor kan jeg kjøpe et klippekort?
På lærerens offentlige profil - Finn læreren din her
Via din elevprofil - Logg inn her