Priser og betaling

Derfor velger de fleste elever klippekort

Over 90% av elevene våre velger å betale for undervisningen med et klippekort.Lærerne foretrekker som regel elever med klippekort da det reduserer tiden man bruker på administrasjon og dermed frigir mer tid til å forberede god undervisning.

 • Mest valuta for pengene
  Jo flere undervisninger du kjøper i et klippekort, desto mer sparer du.
 • Ubrukte klipp refunderes med et smil
  Ubrukte klipp refunderes opp til to år etter kjøpsdato. Enkelt og uten spørsmål.
 • Mulighet for delbetaling helt gratis
  Hvis du kjøper et klippekort med 10 eller 20 undervisninger, kan du velge å betale i tre delbetalinger uten ekstra omkostninger. Første delbetaling betales med en gang, og deretter med automatisk trekk med 30 dagers mellomrom.

Klippekort - den mest fleksible løsningen

Fra 432 kr/md.
20% rabatt
40 klip
Fra 108,00 kr. per undervisning*
Ubrukte klippp
kan refunderes**
Mulighet
for delbetaling
20% rabatt
20 klip
Fra 108,00 kr. per undervisning*
Ubrukte klippp
kan refunderes**
Mulighet
for delbetaling
mest populær
15% rabatt
10 klip
Fra 114,75 kr. per undervisning*
Ubrukte klippp
kan refunderes**
Mulighet
for delbetaling
10% rabatt
5 klip
Fra 121,50 kr. per undervisning*
Ubrukte klippp
kan refunderes**
Full pris
1 klip
Fra 135,00 kr. per undervisning*

*Eksemplene på minstepriser er gitt for 20 minutters leksjoner

**Ubrukte klipp kan refunderes i opp til to år efter kjøbsdatoen

100% refunderbart? Hva er haken?

 • Det er ingen hake, kun god service. Musikk er det beste som finnes, og vi synes det er viktig at du har de beste mulighetene til å utforske og finne den beste løsningen for deg. Vi garanterer at kvaliteten på lærerne er på topp, men musikk handler også om kjemi.
 • Derfor gir vi deg muligheten til enkelt å refundere ubrukte klipp og / eller bytte til en annen lærer, hvis det ikke er et kjemi mellom deg og læreren din. Dette gjelder også hvis du bestemmer deg for å bytte instrument, flytte til en ny by eller lignende. Det viktigste er at du får en god opplevelse av å ta musikkundervisning og at du er fornøyd med oss og din lærer.

Kom i gang - Hvilket klippekort passer for deg?

Det er godt å ha høye forventninger til både lærer og fremdriften din, men det kan ta litt tid å finne en god rytme for å lære og øve hjemme. Dessverre blir du ikke den nye Mozart eller Beyoncé etter bare en enkelt undervisning, og derfor anbefaler vi at du starter med minst 5 undervisninger med læreren din, så du har muligheten til å lære hverandre ordentlig og få tilpasset undervisningen slik det passer deg og det du drømmer om å oppnå. Videre vil du kanskje justere litt i hvor ofte du har undervisning eller hvor lange timene skal være.

Hvilken undervisningslengde bør jeg velge?

Hvis du er usikker på hvilken undervisningslenge som er riktig for deg, anbefaler vi at du snakker med læreren din om dette før du kjøper klippekortet ditt.

Vi anbefaler generelt litt lengre undervisninger (45-50 min) hvis du får det vanskelig å øve mellom timene. Flere lærere tilbyr også at du kan ta to eller tre undervisninger i uken, et intensivt forløp. Husk at hvis du har utfordringer med å øve mellom timene, er det selvfølgelig helt ok. Snakk gjerne med læreren din slik at undervisningen kan planlegges deretter.

Kvalitet har sin pris

Musikkundervisning av høy kvalitet kan betraktes som et håndverk som krever et spesialisert sett med ferdigheter som tar mange år å lære, foredle og vedlikeholde.

Lærerne setter prisene ut fra deres kvalifikasjoner, utdannelse, erfaring og utgifter til f.eks. øvingslokale og instrumenter. Det er derfor ikke uvanlig at lærere med 20 års erfaring og lokaler midt i Oslo tar en høyere pris enn nyutdannede lærere med mindre lærerfaring som underviser i eget hjem.

Hvor kan jeg kjøpe et klippekort?

Betaling og planlegging

God undervisning krever planlegging. For å respektere lærerens tid og kalender, må alle timene bekreftes og betales senest 24 timer før timen holdes. Dette skjer automatisk hvis du har et klippekort, noe som også gjør at læreren kan fokusere mer på å forberede en best mulig undervisning for deg, i stedet for å bekymre seg for økonomien. For å sikre gode arbeidsforhold til våre lærere og på grunn av forberedelsestid som lærerne legger inn til hver undervisning, må eventuelle avlysninger også skje senest 24 timer før en undervisning skal starte.

Du kan lese mer om avbestillingsreglene våre her. Du finner våre vilkår og betingelser her.

Kjøregodtgjørelse

Hvis læreren kommer hjem til deg for undervisning, vil du mest sannsynligvis måtte betale for transporten. Dette kaller vi for kjøregodtgjørelse.

 • Hvis du kjøper et klippekort og læreren kommer hjem til deg, må du også kjøpe det nødvendige antall klippeklipp til kjøregodtgjørelse. F.eks 10 klipp til undervisning og 10 klipp til kjøregodtgjørelse.
 • Du kan også betale for kjøregodtgjørelse separat via elevprofilen din.

Delbetaling

Når du kjøper et klippekort, kan du velge å dele betalingen din i tre avdrag uten ekstra kostnad. Den første delen betales umiddelbart, den andre delen trekkes etter 30 dager og den siste avbetalingen etter 60 dager. I betalingsvinduet kan du velge om du vil betale hele beløpet umiddelbart, eller om du vil benytte deg av gratis delbetaling.

Eksempel: Elev Anne kjøper et klippekort 13. januar. Den første delen (en tredjedel av den totale prisen) trekkes umiddelbart. Den andre delen trekkes 13. februar og den siste delen trekkes 13. Mars.

Klippekort fornyes automatisk

Klippekort fornyes automatisk når det er oppbrukt. Dette så du kan få mest mulig ut av ditt undervisningsforløp uten å gå tom for klipp. Automatisk fornyelse kan alltids slås av inne på din profil og ubrukte klipp refunderes med et smil opp til to år etter kjøpsdato. På denne måten risikerer du aldri å sitte igjen med klipp du ikke får brukt

Hvis automatisk fornyelse er slått på, vil systemet automatisk fylle opp klippekortet ditt når det siste klippet er trukket. Det nye kjøpet vil ha de samme innstillingene (lærer, instrument, lengde, antall undervisninger, enkeltbetaling eller avdrag) som ditt nåværende klippekort.

Du vil motta 2 varsler på e-post om automatisk fornyelse:

 • Når du bare har én undervisning igjen på klippekortet, vil du motta en e-post med informasjon om den neste fornyelsen.
 • Når du bruker det siste klippet på klippekortet ditt, blir et nytt klippekort automatisk kjøpt, og du vil motta e -posten "Kvittering for klippekort".

Du kan alltid endre automatisk fornyelse på et eksisterende klippekort via profilen din.

Rabattkoder og gavekort

Hvis du har en rabattkode (f.eks. Fra et gavekort), kan du skrive den inn under «Rabattkoder» i betalingsvinduet før du legger inn kortinformasjonen din (eller betaler med Vipps) og fullfører betalingen. Koden vil vanligvis inneholde både tall og bokstaver.

Har du noen spørsmål? Du er alltid velkommen til å sende en epost til [email protected]

Musikk-undervisning.no | Laget med kjærlighet til musikken | Muziekonderwijs.nl | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder