Slik fungerer det

Start ditt søk

Søk blant hundrevis av profesjonelle musikklærere, som alle har gjennomgått en individuell kontrollprosess, inkludert en kontroll av barne- og straffeattest. Angi hvor du bor, og bruk de ulike filtrene for å finne læreren du leter etter.

Søk blant hundrevis av profesjonelle musikklærere
Send den første meldingen

Send den første meldingen

Send en melding til en eller flere lærere du synes er interessante, og fortell dem hva du ønsker deg fra undervisningen. Du oppretter lett en brukerprofil når du sender din første melding. Fra profilen din kan du administrere kommunikasjon, fremtidige timer, betalinger osv. Alt er samlet på ett sted.

Hold øye med innboksen din

Så er du klar til å bruke innboksen. 98 % av lærerne svarer i løpet av 24 timer. Se meldingen deres og svar via innboksen i profilen din. Vi varsler deg på e-post når du har en ny melding.

Så er du klar til å bruke innboksen
Bli enige om en dato og et klokkeslett for en time

Bestill din første undervisningstime

Bli enige om en dato og et klokkeslett for en time. Læreren din tar seg av bestillingen, som vises i brukerprofilen din. Den første leksjonen er perfekt for å bli kjent med læreren din og legge en plan for undervisningen og din musikalske reise.

Forhåndsbetaling av leksjoner

Betal for timene i brukerprofilen din eller fra lærerens offentlige profil. De fleste velger et klippekort. Det er rabatter på opptil 20 % på klippekort og mulighet for fleksibel betaling i rater. Ubrukte klippekort kan refunderes i opptil 2 år. Du kan sjekke prisene på lærerens profil og i innboksen din.

Forhåndsbetaling av leksjoner
Så er vi gang!

Så er vi gang!

Nå er du klar til å utforske musikkens verden sammen med læreren din. I den første undervisningstimen kan du snakke om hvor ofte du vil ha timer og avtale lengden på timene. Enten det er en time hver uke eller 30 minutter nå og da, er musikk-undervisning.no her for å støtte deg og gjøre det enkelt å organisere timene.

Er du klar til å finne din nye lærer?

Finn et kurs eller arrangement

Skriv inn ditt instrument eller din by/postnummer for å finne kurs eller spesielle arrangementer i nærheten av deg. Alle lærere gjennomgår kontroll, både faglig og sikkerhetsmessig, før de begynner å undervise. Derfor kan du være sikker på at undervisningen på Musikundervisning.dk er av høy kvalitet.

Registrer deg og sikre deg en plass

Bekreft din plass i klassen eller på arrangementet, ved å følge instruksjonene på siden for å registrere deg og betale. Du vil bli bedt om å opprette en brukerprofil hvis du ikke allerede har en. For å sikre god kvalitet er antall plasser begrenset og tilbys etter først til mølla-prinsippet.

Begynner du med en introduksjonstime?

Noen kurs starter med en introduksjonstime. Dette er en slags prøvetime der du kan oppleve innholdet før du forplikter deg. Læreren vil veilede deg, hvis du etterfølgende ønsker å melde deg på et helt semester.

public/about_us.how_it_works_group_ection_3_img_alt

Presenter deg selv

Bruk innboksen i profilen din til å skrive med andre som er påmeldt kurset. Hvis du har spørsmål i forkant av timen, kan du også sende en melding til læreren din fra profilen din.

Forbered deg til første time

Kom godt i gang og sørg for at du har alt du trenger. Læreren din vil fortelle deg om du trenger å ta med deg noe ekstra. Sørg for at du kommer i god tid. Det kan være lurt å dobbeltsjekke ruten din hvis det er et nytt sted for deg.

Klar for musikk!

I gruppetimer og andre spesielle arrangementer kan du i enda større grad oppleve at musikk er aller mest meningsfull når den deles med andre. Nyt opplevelsen - fremfor alt handler det om at du skal nyte musikken og alle dens kvaliteter.

Er du klar til å søke etter gruppetimer?