Musikk-undervisning.no

Musikk-undervisning.no er en ny form for musikkskole, hvor undervisningen foregår hjemme hos eleven, hjemme hos læreren eller i et øvingslokale tilknyttet læreren

Vi arbeider hardt hver dag på å skape de beste rammmene for privat musikkundervisning, slik at du som elev enkelt og sikkert kan melde deg opp til undervisning fra dyktige musikklærere. Alt dette for å sette musikken og musikkundervisningen i fokus, slik at dere som elever og lærere kan utforske musikken på en god måte. Hvis du har bruk for hjelp til å finne en passende lærer, så er du hjertelig velkommen til å kontakte oss via mail eller telefon.

Vi gleder oss til å hjelpe deg!

"Visjonen bak Musikk-undervisning.no er å gi
flere mennesker mulighet for å oppleve gleden ved å spille og synge."

Leder Jan Thomas Sørbø Sviggum

Hva tilbyr vi?

Enkelt- og gruppeundervisning


Fleksibel undervisning med klippekort og enkel booking via hjemmesiden


Alle våre lærere har relevant erfaring og/eller utdannelse samt en ren politiattest!


Undervisning enten hos læreren, hjemme hos deg eller online


Topp kundesupport. Få rask hjelp fra en musikkveileder.

Spør oss!

Her har vi samlet en liste over spørsmål vi oftest får her på Musikk-undervisning.no. Vi har forsøkt å svare på dem så godt vi kan, men er du i tvil om noe så kontakt oss gjerne på mail [email protected] eller ring 23 89 89 17.

Hvordan finner jeg den rette læreren?

Flere faktorer spiller inn når du skal velge den rette læreren for deg. Du kan ta hensyn til ditt ukentlige skjema, dine mål med undervisningen, ditt nivå, din musikksmak eller andre personlige behov. Alle sertifiserte lærere har sin egen personlige profil og måte å undervise på, så kikk gjerne gjennom lærerens beskrivelse og profil slik at du kan finne den rette læreren for deg. Finner du ikke en lærer som passer deg, så ta gjerne kontakt med oss på kontoret så kan vi hjelpe deg videre.


Hvordan kan jeg vite at min underviser er sikker og kvalifisert?

De godkjente lærerne hos Musikk-undervisning.no er nødt til å ha relevant erfaring og/eller utdannelse og ikke minst en ren politiattest før de blir godkjent og publisert på siden.


Hvordan blir jeg lærer?

For å bli lærer hos oss i Musikk-undervisning.no skal du søke gjennem hjemmesiden. For å bli godkjent må du oppfylle følgende kriterier:

 • Relevant utdannelse og/eller
 • relevant erfaring og/eller
 • Annen relevant musikkutdannelse
 • Hvis ingen formell utdannelse; tidligere erfaring som musikklærer
 • Ren politiattest

Trykk på "Søk om å få bli lærer!" nederst på siden om du ønsker å søke.


Hvor holder Musikk-undervisning.no til?

Vårt kontor ligger i Stavanger, men vi har musikklærere fra flere steder i landet.


Hva er Musikk-undervisning.no?

Musikk-undervisning.no er en privat musikkskole med samlingspunkt på en hjemmeside. På Musikk-undervisning.no kan du bestille undervisning hos erfarne musikklærere, som har oppfylt våre adgangskrav. Det sikrer deg en god og lærerik undervisning.


Hvilken form for undervisning kan man finne på Musikk-undervisning.no?

Musikk-undervisning.no tilbyr enkeltundervisning i de fleste instrumenter og vi får hele tiden nye lærere på plass fra ulike byer i Norge. Hvis du ikke finner en lærer der hvor du bor så kontakt oss gjerne på [email protected] eller via telefon 23 89 89 17.


Skal jeg ta med et instrument til undervisningen?

I de fleste tilfeller så må du ta med ditt eget instrument til undervisningen med unntak av piano og trommer. Du vil bli kontaktet av din nye lærere som vil gi deg beskjed om hva du må medbringe til timen. Hvis du vil ha råd og veiledning kan du alltids kontakte oss på 23 89 89 17 eller [email protected]


Hva hvis jeg ikke er fornøyd med min lærer?

Vi er meget sikker på at din lærer vil gi deg den beste mulige musikkopplevelsen men hvis du over formodning ikke er fornøyd, vil vi meget gjerne hjelpe deg med å fnne en annen lærer. Kontakt oss på tlf. nr. 23 89 89 17 eller via vår mail [email protected]


Hva koster undervisningen?

Det er fire forskjellige timepriser alt etter hvilken erfaring læreren har. De fire forskjellige timeprisene er 210, 225, 250, 275 kr for 30 minutter. Dersom du skal ha undervisning hjemme hos eleven så kommer kjøretillegg ekstra. Det er også mulig å bestille 20, 40 og 60 minutters undervisning.


Her kommer det snart noen spennende videoer til deg som elev og lærer.

Teamet bak

Jan Thomas Sørbø Sviggum

Musikkskoleleder


Jan Thomas Sørbø Sviggum

Jan Thomas har bakgrunn som privat musikklærer og som daglig leder for flere musikkskoler i Norge, blant annet Sandnes Musikkskole og Stavanger Musikkskole. Jan Thomas spiller selv trommer når han ikke jobber med Musikk-undervisning.no.

Mail: [email protected]
Mobil/sms: 404 06 924

Hvordan kommer man i gang?

Du oppretter en forespørsel til læreren via lærerens profilside hvor du trykker på den blå knappen 'Send melding til lærer!'. Deretter vil Musikk-undervisning.no og læreren ta kontakt for å høre nærmere og svare på evt. spørsmål. I neste steg vil du avtale den første undervisningen sammen med læreren som bekreftes via en mail fra Musikk-undervisning.no.

Når du har bekreftet den første undervisningen kan du ved å logge inn på hjemmesiden, se info om din lærer, se en oversikt over betaling av undervisningen og se evt. kommentarer fra læreren. Du vil også kunne kjøpe et klippekort.

Kjøp av klippekort

De fleste av våre elever kjøper et klippekort etter den første timen. Etter kjøpt klippekort vil man kunne avtale et timeforløp med læreren, som enten kan være til en fast tid eller mer fleksible tider.

Musikkskolekontoret

Musikk-undervisning.no sitt kontor har åpent fra 10:00 til 15:00 alle hverdager. Ved å ringe eller skrive til oss kan du veiledning og få svar på dine eventuelle spørsmål.

Betaling

Du betaler på forskudd for dine undervisninger. Du kan dessverre ikke betale i etterkant. Du kan se en oversikt over dine betalinger når du er logget inn på Musikk-undervisning.no.

Betalingen utføres via en sikker betalingsløsning leveret av E-PAY. Få mer info ved å kontakte kontoret.

Vi tar i mot: Visa, Visa Electron og Mastercard.

Undervisningen kan ikke betales kontant til underviseren da de får deres lønn utbetalt fra Musikk-undervisning.no.

Flytting av timer

Du vil alltid kunne endre dine tider innenfor lærerens ledige tider. Du kan be om å flytte din/dine timer og evt. avlyse ved å skrive til Musikk-undervisning.no eller din underviser. Men husk at du skal melde fra til underviseren og/eller Musikk-undervisning.no minst 7 dager før ved avlysning og minst 24 timer før ved ønske om å flytte tiden.

Avlysning av timer

Vi tilbakebetaler ikke for bookede undervisninger med mindre de er avlyst minst 7 dager før.

Ved avlysning tidligere enn 7 dager før undervisningen refunderes det innbetalte beløpet. Ta kontakt med kontoret for å avlyse en time.

Hvis læreren avlyser en time vil denne timen bli refundert uten gebyr eller flyttet til en tid som passer eleven.


Sykdom

Hvis du blir syk i lengre tid og har bookede timer skal du kontakte Musikk-undervisning.no via mail eller telefon.

Bilder/video

Musikk-undervisning.no forbeholder seg retten til å bruke bilder/video tatt i undervisningssituasjoner, konserter og lignende til Musikk-undervisning.no for bruk til brosjyrer, pressemeldinger, plakater, hjemmeside og sosiale medier.

Ansvar

Musikk-undervisning.no sikrer en høy standard ved kun å godkjenne lærere med erfaring og/eller utdannelse. Musikk-undervisning.no tar ansvaret for at musikkundervisningen har en høy kvalitet. Hvis du alikevel skulle være utilfreds med undervisningen, kontakt umiddelbart Musikk-undervisning.no på tlf etter timen.

Spørsmål?

Har du spørsmål er du alltid velkommen til å kontakte Musikk-undervisning.no på Tlf: +47 23 89 89 17.

Våre priser

Hos Musikk-undervisning.no behøver man ikke å ha undervisning en fast dag eller tid om uken. Det kan godt være at en fast tid er en god idé og dette kan avtales direkte med læreren. Undervisningen varer enten 20, 30, 40 eller 60 min.

Priser med klippekort

Ved Musikk-undervisning.no har vi god erfaring med vårt klippekortsystem. Her kan man spare opp til 10% på undervisninge og er vår vanligste form for booking av timer.

Enkeltvis
1 undervisning
For deg som ønsker full fleksibilitet i ditt undervisningsforløp.
Fra 140 kr. / 20 min.
Klippekort
10, 15 og 20 klipp
For deg som både vil ha fordelene ved et lenger forløp og fleksibel planlegging.
Fra 126 kr. / 20 min.
Semester
Min. 12 undervisninger
For deg som ønsker et normalt semester med planlagte tider.
Fra 119 kr. / 20 min.


Priser uten klippekort

Hos Musikk-undervisning.no er det 4 priser for undervisningen. Vi har en høy undervisningsstandard og prisene er derfor basert på lærerens erfaring.

Priser 20 min 30 min 40 min. 60 min.
1 140,- 210,- 280,- 420,-
2 150,- 225,- 300,- 450,-
3 167,- 250,- 333,- 500,-
4 183,- 275,- 367,- 550,-
5 200,- 300,- 399,- 599,-

Er du allerede elev hos oss?

Hvis du er elev og har hatt din første undervisning kan du logge inn på hjemmesiden for å se dine undervisninger eller kjøpe klippekort. Du kan alltids kontakte oss på mail eller telefon om du har bruk for hjelp. Klikk her for å logge inn på din elevprofil!

Ønsker du å bli elev?

Hvis du ikke er elev enda kan du enten søke etter en lærer eller så du kan kontakte en veileder via telefon eller mail.

Generell informasjon rundt betaling

Undervisningen skal alltid betales gjennom Musikk-undervisning.no’s sikker online betalingssystem hvor du kan betale med Visa eller Mastercard. Du må aldri betale kontant, med vipps eller bankoverføring direkte til læreren. Dette for å sikre alle de vilkårene en har krav på samt sørge for at alle skattemessige krav opprettholdes.

Forskuddsbetaling av undervisningen

For at vi skal kunne skape ordentlige arbeidsvilkår for våre lærere så skal undervisningen betales før undervisningen tar sted. Dette for å garantere lønn og betaling til læreren. Er undervisningen ikke betalt for senest 24 timer før undervisningen, vil den automatisk bli avlyst.

Musikklærerne bruker verdifull tid på å planlegge og booke hver enkelt undervisning og det er derfor viktig for oss at de også er sikret betaling for timer de booker inn til elever. Det er også derfor vi har en avbestillingspolitikk som du kan lese mer om i våre Regler og vilkår.

Slik betaler du

Betaling via e-mail

Når du har avtalt en undervisning med en lærer så skal læreren booke undervisningen inn i kalenderen. Når læreren har booket denne inn så vil du få en mail hvor du kan gå videre for å bekrefte og betale for undervisningen.

Betaling via din profil

Du kan også alltids logge deg inn på din elevprofil for å betale for undervisningen der. På din profil finnes det flere måter å betale på. Du kan f.eks. enkelt og kjapt betale via fremsiden på din profil eller direkte via din innboks i chatten med læreren.

I selve betalingsvinduet vil du få ulike muligheter til hvordan du kan betale som beskrevet nedenfor.

Betaling med klippekort
 • Logg inn på din profil og klikk på ‘Kjøp klippekort’ ved den læreren du skal kjøpe klippekort til.
 • Sørg for å velge klippekort til den riktige undervisningslengden og spør din lærer om du er i tvil.
 • Jo flere klipp du kjøper, jo større rabatt oppnår du. Les mer om våre priser her.
Betaling av semesterforløp
 • HUSK å huke av i boksen ved at du ønsker semesterrabatt og at du aksepterer vilkårene
 • Meld deg av automatisk betaling INNEN læreren booker undervisningene slik at kortet ditt ikke blir belastet for normal pris

Semesterforløp er litt mer forpliktende enn klippekort som du kan lese mer om i våre Regler og Vilkår. Hvis din lærer tilbyr semesterforløp så kan du ta en snakk med læreren for å høre mer.

Betaling av kjøregodtgjørelse
 • Kjøregodtgjørelse velger du ved betaling av undervisningen
 • Ved undervisning hjemme hos eleven skal det alltid betales for kjøregodtgjørelse

Dersom du skal betale for kjøregodtgjørelse etter at undervisningen er betalt så gjøres dette ved å kjøpe et klippekort med 0 undervisninger og tilføye klipp for kjøregodtgjørelse ekstra. Da vil du kun betale for klipp til kjøregodtgjørelse.

Verdikoder og gavekort

Hvis du har en verdikode/rabattkode (f.eks. fra et gavekort) så må du legge dette inn i betalingsvinduet FØR du taster inn dine betalingsopplysninger og avslutter ditt kjøp. Koden består som regel av både tall og bokstaver.

Delbetaling

Ved kjøp av klippekort eller semesterforløp er det mulig å dele opp betalingen i 3 delbetalinger dersom man betaler med kort. Første delbetaling betales med det samme, andre og tredje betales de neste månedene til samme dato som første betaling.

Eksempel: Julie kjøper klippekort og betaler første rate 13. Januar. Andre delbetaling trekkes 13. Februar og siste 13. Mars.

Automatisk betaling

Slik melder du deg opp til automatisk betaling

 • Logg inn på din profil
 • Trykk på Min Konto i menyen øverst.
 • Velg Betalingskort
 • Legg til betalingskort

Huk av for den eller de lærerne du vil skal kunne booke undervisning automatisk for deg.

Om automatisk betaling ved enkeltundervisning

Automatisk betaling er en god løsning for deg som kun ønsker å kjøpe mindre antall undervisninger om gangen men som gjerne vil at det skal være enkelt å booke nye tider. Hvis du er tilmeldt automatisk betaling og din lærer booker en time til deg, vil denne automatisk bli betalt med ditt kort som du har lagret. Dette selvfølgelig kun om dere har avtalt og du har godkjent tiden som læreren booker. Enkelt og greit!

Om automatisk betaling ved klippekort

Hvis man er tilmeldt automatisk betaling og kjøper et klippekort vil den automatiske betalingen satt på pause inntill klippekortet er oppbrukt. Når klippekortet er oppbrukt vil videre undervisning igjen bli trukket fra ditt kort som tidligere.

Om automatisk betaling ved semesterforløp

Hvis du er tilmeldt automatisk betaling og avtaler et semesterforløp med 15% rabatt er det viktig at du melder deg av automatisk betaling FØR du avtaler semesterforløp. Dette slik at du ikke skal bli trukket for hele semesteret på en gang, da kommer nemlig ikke rabatten med! Du kan lese mer om vilkårene for semesterforløp i våre Regler og vilkår.

Har du spørsmål? Eller ønsker du ytterliggere informasjon om betaling? Da må du mer enn gjerne sende oss en mail eller ringe til oss under kontorets åpningstid.