About us

"Visjonen bak Musikk-undervisning.no er å gi
flere mennesker mulighet for å oppleve gleden ved å spille og synge."

Leder Jan Thomas Sørbø Sviggum

Musikk-undervisning.no er en ny form for musikkskole, hvor undervisningen foregår hjemme hos eleven, hjemme hos læreren eller i et øvingslokale tilknyttet læreren

Vi arbeider hardt hver dag på å skape de beste rammmene for privat musikkundervisning slik at du som elev enkelt og sikkert kan melde deg opp til undervisning fra dyktige musikklærere. Alt dette for å sette musikken og musikkundervisningen i fokus, slik at dere som elever og lærere kan utforske musikken på en god måte. Hvis du har bruk for hjelp til å finne en passende lærer så er du hjertelig velkommen til å kontakte oss via mail eller telefon.

Vi gleder oss til å hjelpe deg!

Hva tilbyr vi?

 • Enkelttimer og gruppeundervisning - fysisk og på nett!
 • Fleksibel undervisning med klippekort og enkel booking via hjemmesiden
 • Alle våre lærere har relevant erfaring og/eller utdannelse samt en ren politiattest!
 • Undervisning enten hos læreren, hjemme hos deg eller online
 • Best på kundesupport. Få rask hjelp fra en musikkveileder.

Slik forholder vi oss til situasjonen rundt Covid-19

Forhindre smitte

Det beste du kan gjøre for å forhindre smittespredning er å følge Helsedirektoratets generelle råd og bruke dem i alt du gjør - hjemme, i offentligheten, på skolen, på arbeidsplassen og dermed også i musikkundervisningen.

Som voksen bør du hjelpe barna slik at også de kan følge rådene. Hvis det er noen av rådene du ikke kan følge, må du være ekstra flittig med å følge de andre.

 1. Vask hendene ofte eller bruk håndsprit
  Forsikre deg om at du har håndsprit tilgjengelig.

 2. Host eller nys i ermet
  Hvis du hoster og nyser er det likevel best å flytte undervisningen på nettet.

 3. Unngå håndtrykk og klemmer
  For en gangs skyld er Jazz-hands den beste løsningen.

 4. Vær oppmerksom på rengjøring
  Dette gjelder også dørhåndtak, instrumenter osv.

 5. Hold avstand
  Det kan også være lurt å sette opp plexiglass mellom lærer og elev

I tillegg til disse generelle retningslinjene, er det viktig å følge med på helsemyndighetenes anbefalinger og retningslinjer. De oppdateres regelmessig. Du kan oppdatere deg på de gjeldende anbefalingene og retningslinjene på helsedirektoratets hjemmesider.

Unngå å dele instrumenter

Vi anbefaler at du i utgangspunktet unngår å dele instrumenter med andre. Hvis dette ikke kan unngås, anbefaler vi at du desinfiserer både hender og instrumenter før du bruker dem.

Ta undervisningen på nettet

Hvis du mistenker at du kan være smittet med Covid-19, bør undervisningen holdes online til du kan være sikker på at du ikke er smittet.

Se alle våre online lærere her, eller snakk med din nåværende lærer om muligheten for å flytte undervisningen på nettet.

Norske mestre i online undervisning

Vi lanserte online undervisning allerede høsten 2019, og lærerne våre er noen av de mest erfarne i Norge innen dette feltet.I første halvdel av 2020 holdt lærerne våre over tusen undervisninger på nettet, og tilbakemeldingene fra både elever og lærere har vært enormt positive.

Fordeler med online undervisning

Hos oss foregår online undervisning direkte gjennom vårt system, og det krever ikke at du laster ned noen form for programvare. Vi selger heller ikke dataene dine til tredjeparter. Med online undervisning har du tilgang til et veldig stort utvalg av lærere, og du kan motta undervisning når som helst og hvor som helst.

Verdens beste system for online undervisning

I august 2020 ble vi tildelt støtte fra Innovationsfonden for å videreutvikle den delen av systemet vårt som er bygget for online undervisning. Målet er å bygge verdens beste system for online undervisning i musikk, og arbeidet er allerede i full gang.

Spør oss!

Her har vi samlet en liste over spørsmål vi oftest får her på Musikk-undervisning.no. Vi har forsøkt å svare på dem så godt vi kan, men er du i tvil om noe så kontakt oss gjerne på mail [email protected] eller ring 23 89 89 17.

Hvordan finner jeg den riktige læreren?

Flere faktorer spiller inn når du skal velge den riktige læreren for deg. Det som ofte skiller et valg fra en lærer til en annen er ledige tider for undervisningen, dine mål med undervisningen, ditt nivå, din musikksmak eller andre personlige behov. Alle våre godkjente lærere har sin egen personlige profil og en egen måte å undervise på. Klikk gjerne inn på profilen til læreren og les profilteksten i gjennom slik at du kan finne den riktige læreren for deg. Finner du ikke en lærer som passer, så ta gjerne kontakt med oss på kontoret så kan vi hjelpe deg videre.


Hvordan kan jeg vite at min lærer er kvalifisert til å undervise og troværdig?

De godkjente lærerne hos Musikk-undervisning.no er nødt til å ha relevant erfaring og/eller utdannelse og ikke minst en ren politiattest før de blir godkjent og publisert på siden. Vi går nøye i gjennom alle våre læreres søknader før vi godkjenner noen. I tillegg lever vi av returnerende kunder og elever så du kan enkelt lese anmeldelser av våre lærere på profilen til læreren.


Hvordan blir jeg lærer?

For å bli lærer hos oss i Musikk-undervisning.no skal du søke gjennem hjemmesiden. For å bli godkjent må du oppfylle følgende kriterier:

 • Relevant utdannelse og/eller
 • relevant erfaring og/eller
 • Annen relevant musikkutdannelse
 • Hvis ingen formell utdannelse; tidligere erfaring som musikklærer
 • Ren politiattest

Trykk på "Søk om å få bli lærer!" nederst på siden om du ønsker å søke.


Hvor holder Musikk-undervisning.no til?

Vårt kontor ligger i Stavanger, men vi har musikklærere fra flere steder i landet.


Hva er Musikk-undervisning.no?

Musikk-undervisning.no er en privat musikkskole med samlingspunkt på en hjemmeside. På Musikk-undervisning.no kan du finne og booke undervisning hos erfarne musikklærere som er godkjent av oss. Det sikrer deg en god og lærerik undervisning.


Hvilken form for undervisning kan man finne på Musikk-undervisning.no?

Musikk-undervisning.no tilbyr enkeltundervisning i de fleste instrumenter og vi får hele tiden nye lærere på plass fra ulike byer i Norge. Hvis du ikke finner en lærer der hvor du bor så kontakt oss gjerne på [email protected] eller via telefon 23 89 89 17.


Skal jeg ta med et instrument til undervisningen?

I de fleste tilfeller så må du ta med ditt eget instrument til undervisningen med unntak av piano og trommer. Du vil bli kontaktet av din nye lærere som vil gi deg beskjed om hva du må medbringe til timen. Hvis du vil ha råd og veiledning kan du alltids kontakte oss på 23 89 89 17 eller [email protected]


Hva hvis jeg ikke er fornøyd med min lærer?

Vi er meget sikker på at din lærer vil gi deg den beste mulige musikkopplevelsen men hvis du over formodning ikke er fornøyd, vil vi meget gjerne hjelpe deg med å fnne en annen lærer. Kontakt oss på tlf. nr. 23 89 89 17 eller via vår mail [email protected]


Hva koster undervisningen?

Det er flere forskjellige timepriser alt etter hvilken erfaring læreren har. De forskjellige prisene kan du se oppført på profilen til læreren. Dersom læreren skal hjem til deg for å holde undervisningen så kommer kjøretillegg ekstra. Det er mulig å bestille 20, 30, 40 og 60 minutters undervisning. Du kan også booke f.eks 2 x 60 min eller andre kombinasjoner om du ønsker det. Mulighetene er mange!


Her kommer det snart noen spennende videoer til deg som elev og lærer.

Teamet bak


Jan Thomas Sviggum

Jan Thomas Sviggum

Direktør

Send email
Nirina Hestad Riise

Nirina Hestad Riise

Elevkoordinator

Send email
Linea Millard

Linea Millard

Marketing Manager

Send email
Noah Plehwe

Noah Plehwe

Head of Marketing

Send email
Jacqueline Märcher

Jacqueline Märcher

Brand Manager

Send email
Asbjørn Blakstad

Asbjørn Blakstad

CTO og full stack developer

Send email
Ben Lau

Ben Lau

Full stack developer

Send email

Hvordan kommer man i gang?

Du oppretter en forespørsel til læreren via lærerens profilside hvor du trykker på den blå knappen 'Send melding til lærer!'. Deretter vil Musikk-undervisning.no og læreren ta kontakt for å høre nærmere og svare på evt. spørsmål. I neste steg vil du avtale den første undervisningen sammen med læreren som bekreftes via en mail fra Musikk-undervisning.no.

Når du har bekreftet den første undervisningen kan du ved å logge inn på hjemmesiden, se info om din lærer, se en oversikt over betaling av undervisningen og se evt. kommentarer fra læreren. Du vil også kunne kjøpe et klippekort.

Kjøp av klippekort

De fleste av våre elever kjøper et klippekort etter den første timen. Etter kjøpt klippekort vil man kunne avtale timer med læreren, som enten kan være til en fast tid eller mer fleksible tider. Klippekort er refunderbart helt opp til 12 måneder ETTER utløpsdato. Dette gjør klippekort nok den mest fleksible måten å betale for undervisningen på.

Musikkskolekontoret

Musikk-undervisning.no sitt kontor har åpent fra 10:00 til 15:00 alle hverdager. Ved å ringe eller skrive til oss kan du veiledning og få svar på dine eventuelle spørsmål.

Betaling

Du betaler på forskudd for dine undervisninger. Du kan dessverre ikke betale i etterkant. Du kan se en oversikt over dine betalinger når du er logget inn på Musikk-undervisning.no.

Betalingen utføres via en sikker betalingsløsning leveret av E-PAY. Få mer info ved å kontakte kontoret.

Vi tar i mot: Visa, Visa Electron og Mastercard.

Undervisningen kan ikke betales kontant til læreren da de får deres lønn utbetalt fra Musikk-undervisning.no og er sikret gjennom vår betalingsløsning.

Flytting av timer

Du vil alltid kunne endre dine tider innenfor lærerens ledige tider. Du kan be om å flytte din/dine timer og evt. avlyse ved å skrive til Musikk-undervisning.no eller din lærer. Men husk at du skal melde fra til læreren og/eller Musikk-undervisning.no minst 7 dager før ved avlysning og minst 24 timer før ved ønske om å flytte tiden.

Avlysning av timer

Vi tilbakebetaler ikke for bookede undervisninger med mindre de er avlyst minst 7 dager før.

Ved avlysning tidligere enn 7 dager før undervisningen refunderes det innbetalte beløpet. Ta kontakt med kontoret for å avlyse en time.

Hvis læreren avlyser en time vil denne timen bli refundert uten gebyr eller flyttet til en tid som passer eleven.


Sykdom

Hvis du blir syk i lengre tid og har bookede timer skal du kontakte Musikk-undervisning.no via mail eller telefon.

Bilder/video

Musikk-undervisning.no forbeholder seg retten til å bruke bilder/video tatt i undervisningssituasjoner, konserter og lignende til Musikk-undervisning.no for bruk til brosjyrer, pressemeldinger, plakater, hjemmeside og sosiale medier.

Ansvar

Musikk-undervisning.no sikrer en høy standard ved kun å godkjenne lærere med erfaring og/eller utdannelse. Musikk-undervisning.no tar ansvaret for at musikkundervisningen har en høy kvalitet. Hvis du alikevel skulle være utilfreds med undervisningen, kontakt umiddelbart Musikk-undervisning.no på tlf etter timen.

Spørsmål?

Har du spørsmål er du alltid velkommen til å kontakte Musikk-undervisning.no på Tlf: +47 23 89 89 17.

”Vi ser frem til å ha deg som elev hos oss og hjelpe deg med å bli bedre til å spille musikk. Vi vil gjøre vårt ytterste for at du får den beste mulige opplevelsen med oss og våre lærere”

Jan Thomas Sørbø Sviggum, Musikkskoleleder


Våre priser

Hos Musikk-undervisning.no behøver man ikke å ha undervisning en fast dag eller tid om uken. Det kan godt være at en fast tid er en god idé og dette kan avtales direkte med læreren. Undervisningen varer enten 20, 30, 40 eller 60 min.

Priser med klippekort

Hos Musikk-undervisning.no har vi god erfaring med vårt klippekortsystem. Alle klippekort er 100% refunderbare helt opp til 12 måneder ETTER utløpsdato! Her har du altså ingenting å tape. Kanskje Norges beste angre og returpolicy? Med klippekort kan man spare opp til 20% på undervisningen og er vår mest populære form for betaling av timer.

Enkeltvis
1 undervisning
For deg som ønsker å booke enkeltvise timer uten klippekort.
Fra 135 kr. / 20 min.
Klippekort
10, 15 og 20 klipp
Refunderbart og full fleksibilitet. I tillegg sparer du masse penger!
Fra 108 kr. / 20 min.
Fast forløp
Min. 15 undervisninger
For deg som ønsker et normalt semester med planlagte tider.
Fra 108 kr. / 20 min.


Priser uten klippekort

Hos Musikk-undervisning.no er det flere ulike priser for undervisningen. Våre lærere holder en høy undervisningsstandard og prisene er derfor basert på lærerens erfaring og utdannelse. De forskjellige prisene kan du se ved å klikke inn på profilen til læreren. Nedenfor kan du se de vanligste satsene for våre lærere og er uten rabatten som du får ved å kjøpe klippekort. Merk at noen lærere kan opperere med andre priser. Kjøper du klippekort vil det komme 20% rabatt ut over prisene nedenfor!

Priser 20 min 30 min 40 min. 60 min.
1 135,- 202,- 270,- 405,-
2 145,- 217,- 290,- 435,-
3 160,- 240,- 320,- 481,-
4 176,- 265,- 353,- 530,-
5 195,- 292,- 390,- 585,-

Er du allerede elev hos oss?

Hvis du er elev og har hatt din første undervisning kan du logge inn på hjemmesiden for å se dine undervisninger eller kjøpe klippekort. Du kan alltids kontakte oss på mail eller telefon om du har bruk for hjelp. Klikk her for å logge inn på din elevprofil!

Ønsker du å bli elev?

Hvis du ikke er elev enda kan du enten søke etter en lærer eller så du kan kontakte en veileder via telefon eller mail.

Generell informasjon rundt betaling

Undervisningen skal alltid betales gjennom Musikk-undervisning.no’s sikker online betalingssystem hvor du kan betale med Visa eller Mastercard. Du må aldri betale kontant, med vipps eller bankoverføring direkte til læreren. Dette for å sikre alle de vilkårene en har krav på samt sørge for at alle skattemessige krav opprettholdes.

Forskuddsbetaling av undervisningen

For at vi skal kunne skape ordentlige arbeidsvilkår for våre lærere så skal undervisningen betales før undervisningen tar sted. Dette for å garantere lønn og betaling til læreren. Er undervisningen ikke betalt for senest 24 timer før undervisningen, vil den automatisk bli avlyst.

Musikklærerne bruker verdifull tid på å planlegge og booke hver enkelt undervisning og det er derfor viktig for oss at de også er sikret betaling for timer de booker inn til elever. Det er også derfor vi har en avbestillingspolitikk som du kan lese mer om i våre Regler og vilkår.

Slik betaler du

Betaling via e-mail

Når du har avtalt en undervisning med en lærer så skal læreren booke undervisningen inn i kalenderen. Når læreren har booket denne inn så vil du få en mail hvor du kan gå videre for å bekrefte og betale for undervisningen.

Betaling via din profil

Du kan også alltids logge deg inn på din elevprofil for å betale for undervisningen der. På din profil finnes det flere måter å betale på. Du kan f.eks. enkelt og kjapt betale via fremsiden på din profil eller direkte via din innboks i chatten med læreren.

I selve betalingsvinduet vil du få ulike muligheter til hvordan du kan betale som beskrevet nedenfor.

Betaling med klippekort
 • Logg inn på din profil og klikk på ‘Kjøp klippekort’ ved den læreren du skal kjøpe klippekort til.
 • Sørg for å velge klippekort til den riktige undervisningslengden og spør din lærer om du er i tvil.
 • Jo flere klipp du kjøper, jo større rabatt oppnår du. Les mer om våre priser her.
Betaling av semesterforløp
 • HUSK å huke av i boksen ved at du ønsker semesterrabatt og at du aksepterer vilkårene
 • Meld deg av automatisk betaling INNEN læreren booker undervisningene slik at kortet ditt ikke blir belastet for normal pris

Semesterforløp er litt mer forpliktende enn klippekort som du kan lese mer om i våre Regler og Vilkår. Hvis din lærer tilbyr semesterforløp så kan du ta en snakk med læreren for å høre mer.

Betaling av kjøregodtgjørelse
 • Kjøregodtgjørelse velger du ved betaling av undervisningen
 • Ved undervisning hjemme hos eleven skal det alltid betales for kjøregodtgjørelse

Dersom du skal betale for kjøregodtgjørelse etter at undervisningen er betalt så gjøres dette ved å kjøpe et klippekort med 0 undervisninger og tilføye klipp for kjøregodtgjørelse ekstra. Da vil du kun betale for klipp til kjøregodtgjørelse.

Verdikoder og gavekort

Hvis du har en verdikode/rabattkode (f.eks. fra et gavekort) så må du legge dette inn i betalingsvinduet FØR du taster inn dine betalingsopplysninger og avslutter ditt kjøp. Koden består som regel av både tall og bokstaver.

Delbetaling

Ved kjøp av klippekort eller semesterforløp er det mulig å dele opp betalingen i 3 delbetalinger dersom man betaler med kort. Første delbetaling betales med det samme, andre og tredje betales de neste månedene til samme dato som første betaling.

Eksempel: Julie kjøper klippekort og betaler første rate 13. Januar. Andre delbetaling trekkes 13. Februar og siste 13. Mars.

Automatisk betaling

Slik melder du deg opp til automatisk betaling

 • Logg inn på din profil
 • Trykk på Min Konto i menyen øverst.
 • Velg Betalingskort
 • Legg til betalingskort

Huk av for den eller de lærerne du vil skal kunne booke undervisning automatisk for deg.

Om automatisk betaling ved enkeltundervisning

Automatisk betaling er en god løsning for deg som kun ønsker å kjøpe mindre antall undervisninger om gangen men som gjerne vil at det skal være enkelt å booke nye tider. Hvis du er tilmeldt automatisk betaling og din lærer booker en time til deg, vil denne automatisk bli betalt med ditt kort som du har lagret. Dette selvfølgelig kun om dere har avtalt og du har godkjent tiden som læreren booker. Enkelt og greit!

Om automatisk betaling ved klippekort

Hvis man er tilmeldt automatisk betaling og kjøper et klippekort vil den automatiske betalingen satt på pause inntill klippekortet er oppbrukt. Når klippekortet er oppbrukt vil videre undervisning igjen bli trukket fra ditt kort som tidligere.

Om automatisk betaling ved semesterforløp

Hvis du er tilmeldt automatisk betaling og avtaler et semesterforløp med 20% rabatt er det viktig at du melder deg av automatisk betaling FØR du avtaler semesterforløp. Dette slik at du ikke skal bli trukket for hele semesteret på en gang, da kommer nemlig ikke rabatten med! Du kan lese mer om vilkårene for semesterforløp i våre Regler og vilkår.

Har du spørsmål? Eller ønsker du ytterliggere informasjon om betaling? Da må du mer enn gjerne sende oss en mail eller ringe til oss under kontorets åpningstid.