Om oss

Musikk-undervisning.no er en ny form for musikkskole, hvor undervisningen foregår hjemme hos eleven, hjemme hos læreren eller i et øvingslokale tilknyttet læreren

Vi arbeider hardt hver dag på å skape de beste rammmene for privat musikkundervisning slik at du som elev enkelt og sikkert kan melde deg opp til undervisning fra dyktige musikklærere. Alt dette for å sette musikken og musikkundervisningen i fokus, slik at dere som elever og lærere kan utforske musikken på en god måte. Hvis du har bruk for hjelp til å finne en passende lærer så er du hjertelig velkommen til å kontakte oss via mail eller telefon.

Vi gleder oss til å hjelpe deg!


Fleksibel undervisning

Hos Musikk-undervisning.no er vi opptatt av å være fleksible og til å strekke oss langt for oppfylle dine ønsker og behov. Det gjør at du kan fokusere på det viktigste, nemlig musikken.

Derfor kan du få undervisning både fysisk og online, du kan betale klippekortene dine med en gang eller benytte deg av delbetaling. Skulle det bli nødvendig, har du alltid mulighet til å få refundert ubrukte klipp på klippekortet ditt helt opp til 2 år etter kjøpsdatoen.

Klippekort til musikk - den fleksible løsningen

Når du kjøper musikkundervisning gjennom oss, anbefaler vi at du kjøper et klippekort. Hvert klipp er tilsvarende en undervisningstime, og du kan kjøpe 5, 10 eller 20 klipp om gangen. Lengden på undervisningen velger du selv eller i samråd med læreren din, og det vil typisk være 20, 30, 45 eller 60 minutter.

Fleksibel betaling

Når du kjøper et klippekort til musikkundervisning, kan du velge å betale hele beløpet med en gang, eller betale over tre delbetalinger uten ekstra omkostninger. Første delbetaling betales med en gang, og de følgende betales med 30 dagers mellomrom.


Les mer om betaling her

Fleksibel planlegging

Når du har kjøpt klippekortet ditt er du klar for å starte din musikalske reise hos oss! Du planlegger undervisningstimene sammen med læreren din. Noen møtes på et fast tidspunkt hver eller annenhver uke, og andre foretrekker at det avtales fra gang til gang.

Det kan være at du har lyst til å intensivere undervisningen og bruke flere klipp i en periode, for eksempel i en ferie. Det kan du avtale med læreren din.


Les mer om intensive forløp her

Fleksibel beliggenhet

Via søkefunksjonen kan du finne de lærerne som passer best til dine ønsker med tanke på beliggenhet. Vi har lærere som tilbyr undervisning i egne studioer og øvelokaler, hjemme hos dem selv, hos deg, eller online gjennom det innebygde OnlineClassRoom, som du direkte kan benytte deg av gjennom profilen din.

Ofte er det også stor fleksibilitet i tidspunkt på dagen, og du kan få undervisning fra 07.00 om morgenen til kl 22.00 om kvelden. Online undervisning kan for eksempel passe ekstra godt til travle foreldre som vil ha litt egentid om kvelden når barna har gått i seng.


Les mer om vår online musikkundervisning her

Det betyr at du alltid har muligheten for å prioritere din musikalske utvikling. Du bestemmer hvor og når du ønsker å motta undervisning. Du kan til og med veksle mellom fysisk og online undervisning hvis det er det beste for deg.

Fleksibel refusjon

Du skal kunne drømme stort og velge et stort klippekort, og samtidig være trygg på at du ikke taper penger hvis du ikke får brukt alle klippene dine. Du kan alltid få refundert ubrukte klipp i helt opp til to år etter kjøpsdatoen, hvis du sitter igjen med noen klipp som du ikke får brukt. Vi hjelper deg gjerne!

Har du ytterligere spørsmål er du alltid velkommen til å sende oss en mail på [email protected]

OnlineClassRoom™

Hos Musikk-undervisning.no har vi utviklet vårt helt eget OnlineClassRoom™, som hverken krever ekstra innlogging eller nedlastning av programvare. Alt foregår via vår plattform og dine dataopplysninger blir ikke delt med noen tredjepart. Det gjør det både enkelt og trygt å få tilgang til online musikkundervisning uten å gå på kompromiss med kvaliteten av undervisningen.

Sånn foregår det

Når du har avtalt med læreren din at undervisningen skal foregå online, og undervisningen er lagt i kalenderen, vil du finne timen under undervisningsoversikt inne på profilen din. Her finner du også linken til selve undervisningen. Ved å klikke på linken kommer du inn i vårt OnlineClassRoom™.

Linken er aktiv i en time før undervisningen starter, så du har god tid til å sjekke at alt fungerer som det skal. Når undervisningen starter, møtes du og læreren din i onlinevinduet og undervisningen kan gå i gang.

Det eneste utstyret som kreves for å komme i gang med online undervisning, er en mikrofon og et webkamera. Du kan selvsagt starte med å bruke det som er innebygget i datamaskinen din.

Funksjoner i vårt OnlineClassRoom™

Når du er inne i undervisningsvinduet er det mulig å justere lyd- og bildeinnstillinger, skifte mellom forskjellige kameraer, ta opp videosnutter, dele filer, bruke tegneverktøy på vårt online whiteboard, spille på det virtuelle pianoet og mye mer. Alt dette er funksjoner som støtter læringen og gir en komplett undervisningsopplevelse.

Hvis du tar opp en videosnutt i løpet av undervisningen, vil den lagres automatisk i “Fildeling” på profilen din. Så hvis du for eksempel tar opp en utvalgt øvelse, kan du se den så ofte og så mange ganger du har lyst til. På den måten kan du få fullt utbytte av din online musikkundervisning.


Les også: Seks fordeler ved online musikkundervisning som du kanskje ikke har tenkt over

Trygg undervisning

Musikk-undervisning.no er stedet hvor elever og lærere møtes. Vi er din garanti for at fagligheten og sikkerheten alltid er på høyeste nivå.

Trygghet fremfor alt

Hos Musikk-undervisning.no mener vi at trygghet går forut for god læring, og derfor prioriterer vi trygghetsskapende tiltak veldig høyt. For eksempel sjekker vi alltid at lærerne har rene politiattester før de blir tilgjengelige på hjemmesiden.

Before tutors are able to advertise themselves on our website, we check their Enhanced DBS certificate, relevant references, and ensure that all agree to work to our safeguarding policies.

Høy faglighet

Vi stiller også krav til høy profesjonalitet hos våre lærere, så du kan stole på at det kun er landets beste og dyktigste lærere her på siden.

Vi undersøker om hver enkelt lærer har nok relevant musikkfaglig utdannelse og erfaring innenfor musikkundervisning, og foretar jevnlige evalueringer.

Trygghet går begge veier

Vi jobber for å skape gode arbeidsforhold for private musikklærere, sånn at de kan føle seg trygg i jobben og legge alt fokus på det som er viktigst, nemlig musikken.

Våre systemer hjelper lærerne med alt det praktiske som for eksempel betaling, skatt, feriepenger osv. Det gjør at du som elev kan være sikker på at alt foregår etter boken når du kjøper musikkundervisning gjennom Musikk-undervisning.no.

Hvem er vi?

Musikk-undervisning.no finnes også i Danmark, Storbritannia og Nederland. Her heter sidene bare Musikundervisning.dk, MusicTutors.co.uk og Muziekonderwijs.nl. Sammen utgjør disse sidene det vi kaller More Music Group. Sammen jobber vi for å skape et mer bæredyktig marked for privat musikkundervisning, og gjøre musikkundervisning tilgjengelig for så mange som mulig.Pål Rake

Pål Rake

Direktør

Signe Tobiassen

Signe Tobiassen

CEO More Music Group

Noah Plehwe

Noah Plehwe

Data analyst

Asbjørn Blakstad

Asbjørn Blakstad

CTO og full stack developer

Ben Lau

Ben Lau

Full stack developer