Om oss

Musikk-undervisning.no er en ny form for musikkskole, hvor undervisningen foregår hjemme hos eleven, hjemme hos læreren eller i et øvingslokale tilknyttet læreren

Vi arbeider hardt hver dag på å skape de beste rammmene for privat musikkundervisning slik at du som elev enkelt og sikkert kan melde deg opp til undervisning fra dyktige musikklærere. Alt dette for å sette musikken og musikkundervisningen i fokus, slik at dere som elever og lærere kan utforske musikken på en god måte. Hvis du har bruk for hjelp til å finne en passende lærer så er du hjertelig velkommen til å kontakte oss via mail eller telefon.

Vi gleder oss til å hjelpe deg!

We make music education accessible to everyone. On this page you can find both group and solo lessons with qualified teachers.

Fleksibel undervisning

Hos Musikk-undervisning.no er vi opptatt av å være fleksible og til å strekke oss langt for oppfylle dine ønsker og behov. Det gjør at du kan fokusere på det viktigste, nemlig musikken.

Derfor kan du få undervisning både fysisk og online, du kan betale klippekortene dine med en gang eller benytte deg av delbetaling. Skulle det bli nødvendig, har du alltid mulighet til å få refundert ubrukte klipp på klippekortet ditt helt opp til 2 år etter kjøpsdatoen.

Klippekort til musikk - den fleksible løsningen

Når du kjøper musikkundervisning gjennom oss, anbefaler vi at du kjøper et klippekort. Hvert klipp er tilsvarende en undervisningstime, og du kan kjøpe 5, 10 eller 20 klipp om gangen. Lengden på undervisningen velger du selv eller i samråd med læreren din, og det vil typisk være 20, 30, 45 eller 60 minutter.

Fleksibel betaling

Når du kjøper et klippekort til musikkundervisning, kan du velge å betale hele beløpet med en gang, eller betale over tre delbetalinger uten ekstra omkostninger. Første delbetaling betales med en gang, og de følgende betales med 30 dagers mellomrom.

Hvem er vi?

Musikk-undervisning.no finnes også i Danmark, Storbritannia og Nederland. Her heter sidene bare Musikundervisning.dk, MusicTeachers.co.uk og Muziekonderwijs.nl.

Sammen utgjør disse sidene det vi kaller More Music Group. Sammen jobber vi for å skape et mer bæredyktig marked for privat musikkundervisning, og gjøre musikkundervisning tilgjengelig for så mange som mulig.

 • Signe Tobiassen

  Signe Tobiassen

  CEO More Music Group

 • Asbjørn Blakstad

  Asbjørn Blakstad

  CTO & Software developer

 • Ben Lau

  Ben Lau

  Software developer