Spør oss!

Her har vi samlet en liste over spørsmål vi oftest får her på Musikk-undervisning.no. Vi har forsøkt å svare på dem så godt vi kan, men er du i tvil om noe så kontakt oss gjerne på mail [email protected] eller ring 23 89 89 17.

Hvordan finner jeg den riktige læreren?

Flere faktorer spiller inn når du skal velge den riktige læreren for deg. Det som ofte skiller et valg fra en lærer til en annen er ledige tider for undervisningen, dine mål med undervisningen, ditt nivå, din musikksmak eller andre personlige behov. Alle våre godkjente lærere har sin egen personlige profil og en egen måte å undervise på. Klikk gjerne inn på profilen til læreren og les profilteksten i gjennom slik at du kan finne den riktige læreren for deg. Finner du ikke en lærer som passer, så ta gjerne kontakt med oss på kontoret så kan vi hjelpe deg videre.


Hvordan kan jeg vite at min lærer er kvalifisert til å undervise og troværdig?

De godkjente lærerne hos Musikk-undervisning.no er nødt til å ha relevant erfaring og/eller utdannelse og ikke minst en ren politiattest før de blir godkjent og publisert på siden. Vi går nøye i gjennom alle våre læreres søknader før vi godkjenner noen. I tillegg lever vi av returnerende kunder og elever så du kan enkelt lese anmeldelser av våre lærere på profilen til læreren.


Hvordan blir jeg lærer?

For å bli lærer hos oss i Musikk-undervisning.no skal du søke gjennem hjemmesiden. For å bli godkjent må du oppfylle følgende kriterier:

  • Relevant utdannelse og/eller
  • relevant erfaring og/eller
  • Annen relevant musikkutdannelse
  • Hvis ingen formell utdannelse; tidligere erfaring som musikklærer
  • Ren politiattest

Trykk på "Søk om å få bli lærer!" nederst på siden om du ønsker å søke.


Hvor holder Musikk-undervisning.no til?

Vårt kontor ligger i Stavanger, men vi har musikklærere fra flere steder i landet.


Hva er Musikk-undervisning.no?

Musikk-undervisning.no er en privat musikkskole med samlingspunkt på en hjemmeside. På Musikk-undervisning.no kan du finne og booke undervisning hos erfarne musikklærere som er godkjent av oss. Det sikrer deg en god og lærerik undervisning.


Hvilken form for undervisning kan man finne på Musikk-undervisning.no?

Musikk-undervisning.no tilbyr enkeltundervisning i de fleste instrumenter og vi får hele tiden nye lærere på plass fra ulike byer i Norge. Hvis du ikke finner en lærer der hvor du bor så kontakt oss gjerne på [email protected] eller via telefon 23 89 89 17.


Skal jeg ta med et instrument til undervisningen?

I de fleste tilfeller så må du ta med ditt eget instrument til undervisningen med unntak av piano og trommer. Du vil bli kontaktet av din nye lærere som vil gi deg beskjed om hva du må medbringe til timen. Hvis du vil ha råd og veiledning kan du alltids kontakte oss på 23 89 89 17 eller [email protected]


Hva hvis jeg ikke er fornøyd med min lærer?

Vi er meget sikker på at din lærer vil gi deg den beste mulige musikkopplevelsen men hvis du over formodning ikke er fornøyd, vil vi meget gjerne hjelpe deg med å fnne en annen lærer. Kontakt oss på tlf. nr. 23 89 89 17 eller via vår mail [email protected]


Hva koster undervisningen?

Det er flere forskjellige timepriser alt etter hvilken erfaring læreren har. De forskjellige prisene kan du se oppført på profilen til læreren. Dersom læreren skal hjem til deg for å holde undervisningen så kommer kjøretillegg ekstra. Det er mulig å bestille 20, 30, 40 og 60 minutters undervisning. Du kan også booke f.eks 2 x 60 min eller andre kombinasjoner om du ønsker det. Mulighetene er mange!