OnlineClassRoom

Hos Musikk-undervisning.no har vi utviklet vårt helt eget OnlineClassRoom, som hverken krever ekstra innlogging eller nedlastning av programvare. Alt foregår via vår plattform og dine dataopplysninger blir ikke delt med noen tredjepart. Det gjør det både enkelt og trygt å få tilgang til online musikkundervisning uten å gå på kompromiss med kvaliteten av undervisningen.

Sånn foregår det

Når du har avtalt med læreren din at undervisningen skal foregå online, og undervisningen er lagt i kalenderen, vil du finne timen under undervisningsoversikt inne på profilen din. Her finner du også linken til selve undervisningen. Ved å klikke på linken kommer du inn i vårt OnlineClassRoom™.

Linken er aktiv i en time før undervisningen starter, så du har god tid til å sjekke at alt fungerer som det skal. Når undervisningen starter, møtes du og læreren din i onlinevinduet og undervisningen kan gå i gang.


Det eneste utstyret som kreves for å komme i gang med online undervisning, er en mikrofon og et webkamera. Du kan selvsagt starte med å bruke det som er innebygget i datamaskinen din.

Funksjoner i vårt OnlineClassRoom

Når du er inne i undervisningsvinduet er det mulig å justere lyd- og bildeinnstillinger, skifte mellom forskjellige kameraer, ta opp videosnutter, dele filer, bruke tegneverktøy på vårt online whiteboard, spille på det virtuelle pianoet og mye mer. Alt dette er funksjoner som støtter læringen og gir en komplett undervisningsopplevelse.


Hvis du tar opp en videosnutt i løpet av undervisningen, vil den lagres automatisk i “Fildeling” på profilen din. Så hvis du for eksempel tar opp en utvalgt øvelse, kan du se den så ofte og så mange ganger du har lyst til. På den måten kan du få fullt utbytte av din online musikkundervisning.


Les også: Seks fordeler ved online musikkundervisning som du kanskje ikke har tenkt over