Fleksibel undervisning

Hos Musikk-undervisning.no er vi opptatt av å være fleksible og til å strekke oss langt for oppfylle dine ønsker og behov. Det gjør at du kan fokusere på det viktigste, nemlig musikken.


Derfor kan du få undervisning både fysisk og online, du kan betale klippekortene dine med en gang eller benytte deg av delbetaling. Skulle det bli nødvendig, har du alltid mulighet til å få refundert ubrukte klipp på klippekortet ditt helt opp til 2 år etter kjøpsdatoen.

Klippekort til musikk - den fleksible løsningen

Når du kjøper musikkundervisning gjennom oss, anbefaler vi at du kjøper et klippekort. Hvert klipp er tilsvarende en undervisningstime, og du kan kjøpe 5, 10 eller 20 klipp om gangen. Lengden på undervisningen velger du selv eller i samråd med læreren din, og det vil typisk være 20, 30, 45 eller 60 minutter.

Fleksibel betaling

Når du kjøper et klippekort til musikkundervisning, kan du velge å betale hele beløpet med en gang, eller betale over tre delbetalinger uten ekstra omkostninger. Første delbetaling betales med en gang, og de følgende betales med 30 dagers mellomrom. Les mer om betaling her


Fleksibel planlegging

Når du har kjøpt klippekortet ditt er du klar for å starte din musikalske reise hos oss! Du planlegger undervisningstimene sammen med læreren din. Noen møtes på et fast tidspunkt hver eller annenhver uke, og andre foretrekker at det avtales fra gang til gang.

Det kan være at du har lyst til å intensivere undervisningen og bruke flere klipp i en periode, for eksempel i en ferie. Det kan du avtale med læreren din.


Les mer om intensive forløp her

Fleksibel beliggenhet

Via søkefunksjonen kan du finne de lærerne som passer best til dine ønsker med tanke på beliggenhet. Vi har lærere som tilbyr undervisning i egne studioer og øvelokaler, hjemme hos dem selv, hos deg, eller online gjennom det innebygde OnlineClassRoom, som du direkte kan benytte deg av gjennom profilen din.

Ofte er det også stor fleksibilitet i tidspunkt på dagen, og du kan få undervisning fra 07.00 om morgenen til kl 22.00 om kvelden. Online undervisning kan for eksempel passe ekstra godt til travle foreldre som vil ha litt egentid om kvelden når barna har gått i seng.


Les mer om vår online musikkundervisning her

Det betyr at du alltid har muligheten for å prioritere din musikalske utvikling. Du bestemmer hvor og når du ønsker å motta undervisning. Du kan til og med veksle mellom fysisk og online undervisning hvis det er det beste for deg.

Fleksibel refusjon

Du skal kunne drømme stort og velge et stort klippekort, og samtidig være trygg på at du ikke taper penger hvis du ikke får brukt alle klippene dine. Du kan alltid få refundert ubrukte klipp i helt opp til to år etter kjøpsdatoen, hvis du sitter igjen med noen klipp som du ikke får brukt. Vi hjelper deg gjerne!

Har du ytterligere spørsmål er du alltid velkommen til å sende oss en mail på [email protected]