Stefan

Stefan

(6)

Priser

Fra 290,40 NOK / 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt for semesterundervisning.

Underviser i:

Fiolin, Bratsj

Om Stefan

Stefan er fiolin- og bratsjspiller og har bachelorgrad i fiolin og bachelorgrad i bratsj fra State Conservatory of Thessaloniki i Hellas, mastergrad i bratsj fra University College Ghent i Belgia og i tillegg Musikkvitenskap ved Aristotle University of Thessaloniki i Hellas.
Stefan tok sine første fiolintimer da han var syv år og har lang og bred erfaring fra mange symfoniske- og kammerorkester. Stefan spiller blant annet for tiden i Operaorkesteret i Oslo.
I tillegg har han samarbeidet og vært på turneer med velkjente musikere innen filmmusikk, rock og pop. Han har også lang erfaring innen undervisning av elever på alle nivåer.

Undervisning i fiolin og bratsj
Stefan underviser i fiolin og bratsj for nybegynnere, viderekomne og konsert nivå i alle aldre, og undervisningen omfatter blant annet:
- Fiolin og Bratsj
- Teknikk

- Notelesing

- Rytmeøvelser

- Musikalsk utrykk

Sjanger
Stefan har erfaring og kan undervise i flere sjangere som klassisk, opera, musikal, filmmusikk, improvisasjon, pop/rock, etnisk.

Første undervisning
Stefan tar alltid utgangspunkt i elevens erfaring, egne mål, behov og ønsker, så tilpasses undervisningen deretter. Det er viktig at den enkelte elev føler seg komfortabel, er motivert og inspirert allerede fra første kontakt med instrumentet. I første undervisning lærer hver enkelt (avhengig av nivå) hvordan de skal holde på instrumentet, buen samt noen enkelte øvelser.

Nybegynner
Eleven må ha med eget instrument til disposisjon og Stefan kan stille med noter og notestativ. 


Skriv en uforpliktende beskjed til Stefan hvis du er interessert eller har noen spørsmål.

Anbefalinger av Stefan

5 (6)

Irene S. J.

Oprettet den 24/12/22

Jeg har som nybegynner gått til fiolintimer hos Stefan siden september, og han er en veldig dyktig og hyggelig lærer. Han er god på å forklare, motivere og hjelpe en videre ved å gi godt tilpassede utfordringer. Jeg er svært fornøyd med valg av lærer, og kan anbefale Stefan på det varmeste. 😊

Charlotte H.

Oprettet den 07/10/22

Har gått til Stefan i nesten et år som nybegynner på fiolin og etter hvert over til bratsj. Han er svært en svært dyktig lærer, jeg har lært veldig mye og føler at han er veldig flink til å tilpasse etter mitt nivå.

Hanna

Oprettet den 06/04/21

I have been taking lessons with Stefan for over a year now, starting as a complete beginner to the violin, and made some good progress in that time. The lessons are challenging but fun at the same time, and Stefan is encouraging throughout.

Stefan's kompetanser

Utdannet innenfor pedagogikk Utdannet fra musikkonservatorium 10+ års erfaring som lærer

Most often it starts here:

Svartid 1 t. og 18 min.

Undervisningssteder

 • Online

  Leksjonene holdes online i vårt OnlineClassRoom

  Hjemme hos lærer

  0655 Oslo

  Hjemme hos elev

  0 - 250 kr.

Raske svar

Læreren svarer nye elever på deres første melding innenfor 48 timer i gjennomsnitt

Presentasjonsvideo

Læreren har lagt ut en presentasjonsvideo av seg selv på profilen sin

Gode anbefalinger

Læreren har minst 3 anbefalinger fra nåværende elever og/eller tidligere elever, med minimum 4 av 5 stjerner i gjennomsnitt

Høyt engasjement

Læreren er god til å engasjere seg i den enkelte elev, og tilrettelegger for lengrevarende og meningsfulle undervisningsforløp

Most often it starts here:

Svartid 1 t. og 18 min.

Lignende undervisere

...