Sandra U.

Møt Sandra U.

Om

Instrument
Fiolin
Lokation
Online. Flatåsen.
Svartid
18 t. og 41 min.

Om Sandra U.

Sandra er utdannet musiker/musikkpedagog fra Gøteborg universitet og Liepaja pedagogiske akademi i Latvia. Hun har to mastergrader, henholdsvis i orkesterspill og pedagogikk. Sandra har vært utøvende fiolinist i Liepaja symfoniorkester i Latvia i 14 år, samt hatt noen vikariater i Trondheim symfoniorkester. I tillegg har hun vært kordirigent for flere ungdomskor. Sandra begynte å lære å spille fiolin da hun var 6 år. Hun har bred erfaring med å undervise nybegynner/barn, unge og voksne på fiolin, da hun har undervist ved flere kulturskoler og videregående skoler i Norge. I tillegg har hun ledet orkester/kvartetter for både barn og voksne.


Undervisning i fiolin
Sandra underviser i fiolin for nybegynnere og viderekommende i alle aldre, og fiolinundervisningen omfatter blant annet:
- Grunnleggende teknikk på fiolin
- Musikkteori
- Notelære
- Rytmeøvelser
- Spille etter noter
- Stemme instrument
- Samspillsprinsipper
- Forberede til eventuelt orkesteroppdrag

Sjanger
Sandras hovedsjanger er klassisk musikk.

Første undervisning
Sandra tar alltid utgangspunkt i elevens erfaring, egne mål, behov og ønsker, så tilpasses undervisningen deretter. Det er viktig at
den enkelte elev føler seg komfortabel, er motivert og inspirert allerede fra første kontakt med instrumentet. I første undervisningstime lærer hver enkelt hvordan de skal holde instrumentet, buen og få lov til prøve seg på instrumentet.

Nybegynnere
Eleven må ha eget instrument til disposisjon, men Sandra kan hjelpe til med å skaffe dette. Sandra stiller med note materiell.

Skriv en uforpliktende beskjed til Sandra hvis du er interessert eller har noen spørsmål.

Fra 234,00 NOK / 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt for semesterundervisning.

Undervisningssteder

  • Online

    Leksjonene holdes online i vårt OnlineClassRoom

    Hjemme hos lærer

    7079 Flatåsen

Fra 234,00 NOK / 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt for semesterundervisning.

Lignende undervisere

...