Elise

Elise

(5)

Priser

Fra 332,00 NOK / 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt for semesterundervisning.

Underviser i:

Fiolin, Blokkfløyte, Folkemusikk

Om Elise

Det er aldri for sent å lære å spille et instrument! Mange av Elises elever startet som voksne og har stor glede av musikken i hverdagen. For Elise er det viktigste at det skal være gøy å spille musikk, uansett alder og nivå.

Elise er utdannet blokkfløytist og folkemusiker fra Norges Musikkhøgskole. I tillegg til blokkfløyte, sjøfløyte og irsk tverrfløyte spiller hun også fele. Siden 2010 har hun undervist både privatelever og kortere kurs fra nybegynnere til mer viderekomne elever.

Undervisningen
Elise tilbyr undervisning på både blokkfløyte og fele. Hun underviser elever i alle aldre og på ulike nivåer, både enkeltvis og i mindre grupper. I undervisningen inngår bl.a:
- grunnleggende teknikk
- holdning
- pusteteknikk
- spille etter noter
- spille på gehør

Sjanger
Elises hovedsjanger er folkemusikk, men hun spilte klassisk i oppveksten og det vil komme elementer av dette med i undervisningen der det passer. Hun har reist mye, blant annet vært på utveksling i både Sverige og England. Hun har selv hovedfokus på folkemusikk fra Norge, men vil også komme med folkemusikk fra resten av Norden, England, Skottland, Irland, USA og Canada.

For en på nybegynnernivå vil ikke sjanger spille en så stor rolle i repertoarvalget, men for en som er øvet på instrumentet, kan det være spennende å lære en ny sjanger og hva som kjennetegner stil og uttrykk innenfor denne.

Første undervisning
På første time vil du sammen med Elise finne ut av hva du som elev ønsker å få ut av undervisningen. Dere vil kartlegge nivå, repertoarønsker og andre ting som er relevante for videre undervisning.

Nybegynnere
Til nybegynnere skal man regne med å måtte kjøpe undervisningsmateriell og instrument.

Skriv en uforpliktende beskjed til Elise hvis du er interessert eller har noen spørsmål.

Anbefalinger av Elise

4.2 (5)

Lise B.

Oprettet den 22/08/22

Elise er en dyktig og uhøytidelig lærer som får meg til å slappe av. Hun tilpasser undervisningen bra både når det gjelder hvilket ferdighetsnivå jeg er på, og hvilke ambisjoner jeg har. Jeg får noe å strekke meg etter uten at hun går for fort fram.

Zoltan M. K.

Oprettet den 07/08/21

Hun møtte konsekvent ti minutter for sent. Avsluttet likevel timen til avtalt tid. Begynte alltid å jobbe med en ny låt hver time, uten å se på materialet fra forrige, noe som ga null kontinuitet.

Eva F.

Oprettet den 11/06/20

Elise er en flink og engasjert lærer! Hun er flink til å variere på undervisningsformen i timene slik at man får utviklet forskjellige ferdigheter, og timene ikke blir monotone.

Elise's kompetanser

Utdannet fra musikkonservatorium 10+ års erfaring som lærer God til nybegynnere Underviser kun voksne

Most often it starts here:

Svartid 1 t. og 10 min.

Undervisningssteder

 • Online

  Leksjonene holdes online i vårt OnlineClassRoom

  Hjemme hos lærer

  2004 Lillestrøm

  Undervisningslokale

  0560 Oslo

Raske svar

Læreren svarer nye elever på deres første melding innenfor 48 timer i gjennomsnitt

Presentasjonsvideo

Læreren har lagt ut en presentasjonsvideo av seg selv på profilen sin

Gode anbefalinger

Læreren har minst 3 anbefalinger fra nåværende elever og/eller tidligere elever, med minimum 4 av 5 stjerner i gjennomsnitt

Høyt engasjement

Læreren er god til å engasjere seg i den enkelte elev, og tilrettelegger for lengrevarende og meningsfulle undervisningsforløp

Most often it starts here:

Svartid 1 t. og 10 min.

Lignende undervisere

...