Einar S.

(10)

Møt Einar S.

Om

Instrument
Sang, Fiolin, Musikkteori, Piano
Lokation
Online. Hjemme hos elev. Undervisningslokale.
Svartid
1 t. og 23 min.

Om Einar S.

Einar har studert ved Royal Northern College of Music i Manchester og med ledende lærere i Norge og i utlandet. I tillegg til å undervise, har Einar en aktiv karriere som sanger. Han har opptrådt i inn- og utland, med Bergen Nasjonale Opera, Buxton International Festival, Festspillene i Bergen, Opera North, Edvard Grieg Kor og en rekke andre. Utover utdanningen som utøvende musiker har Einar solid erfaring og utdanning som pedagog. Einar er medlem av Creo og The Association of Teachers of Singing.

Undervisning med Einar
I undervisningen kombinerer Einar musikkglede med en sterk interesse for å lære bort og formidle. I tillegg til å fokusere på hensiktsmessig og trygg teknikk, jobber Einar for å vekke og utvikle elevens musikkglede, nysgjerrighet og mestringsfølelse.

Sang, fiolin og piano
Einar underviser barn og voksne i alle aldre. Han underviser nybegynnere så vel som viderekommende både i sang og fiolin. Han underviser også i piano for begynnere.

Timenes form og innhold tilpasses den enkelte elev og elevens ønsker, behov og interesser. Hvordan undervisningen foregår avhenger av hva eleven ønsker å få ut av timene, hvilke undervisningsformer eleven foretrekker og hva eleven er komfortabel med og får mest glede av.

Undervisningen er i utgangpunktet mest praktisk, men vil ofte også ha innslag av teori.

Både i sang-, piano- og fiolinundervisningen fokuserer vi på å utvikle hensiktsmessig, trygg og solid teknikk. Vi utforsker, bygger opp og utvikler teknikken og instrumentet på en trygg og lystbetont måte. Gradvis (avhengig av nivå) vil vi bruke denne teknikken i praksis når vi utforsker sanger og annet repertoar.

Sangundervisning
I sangundervisningen vil vi typisk fokusere på ting som
- grunnleggende sangteknikk
- pusteøvelser
- kroppsholdning
- klang, stil og tone
- oppvarmingsøvelser
- utforske og lære sanger og repertoar
- gehør
- musikalsk og dramatisk tolkning og presentasjon
- språk

Fiolinundervisning
I fiolinundervisningen vil vi typisk fokusere på ting som
- teknikk for venstre hånd
- teknikk for høyre hånd (buehånden)
- klang og tone
- kroppsholdning
- teknikkøvelser og skalaer
- utforske og lære sanger og repertoar
- gehør, stemming av instrumentet og bladspilling
- musikalsk og dramatisk tolkning og presentasjon

Pianoundervisning
I pianoundervisningen vil vi typisk fokusere på ting som
- grunnleggende teknikk
- skalaer og teknikkøvelser
- notelesing og bladspilling
- akkorder og grunnleggende harmonilære
- kroppsholdning
- utforske sanger og repertoar
- musikalsk og dramatisk tolkning og presentasjon
- grunnleggende pedalbruk

Sjangere
Einar underviser innen de fleste sjangere, men har spesialisert seg på klassisk musikk, opera, musikal og filmmusikk.

Første time
Den første timen vil typisk begynne med en samtale for å bli kjent og for å snakke om forventninger og interesser. En slik samtale danner grunnlaget for hvordan vi legger opp undervisningen sammen. Etter samtalen vil vi gjerne synge/spille enkle øvelser og eventuelt jobbe med sanger eleven tidligere har lært, dersom dette er aktuelt. På slutten av timen oppsummerer vi de viktigste momentene og snakker om hva eleven bør fokusere på til neste time.

Nybegynnere
Einar underviser gjerne elever i alle aldre, inkludert elever uten tidligere musikalsk erfaring.
Einar er opptatt av at økonomi ikke skal være et hinder. Så langt som mulig vil vi bruke ressurser (f.eks. noter) som er fritt tilgjengelig, for eksempel på nett eller bibliotek. Det forventes at fiolin- og pianoelever disponerer eget instrument.

Skriv en uforpliktende beskjed til Einar hvis du er interessert eller har noen spørsmål.

Einar S.'s kompetanser

5+ års erfaring som lærer Utdannet fra musikkonservatorium Underviser alle aldre

Fra 248,80 NOK / 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt for semesterundervisning.

Undervisningssteder

 • Online

  Leksjonene holdes online i vårt OnlineClassRoom

  Hjemme hos elev

  0 - 250 kr.

  Undervisningslokale

  0560 Oslo Oslo

Einar er SuperTeacher

Raske svar

Læreren svarer nye elever på deres første melding innenfor 48 timer i gjennomsnitt

Gode anbefalinger

Læreren har minst 3 anbefalinger fra nåværende elever og/eller tidligere elever, med minimum 4 av 5 stjerner i gjennomsnitt

Høyt engasjement

Læreren er god til å engasjere seg i den enkelte elev, og tilrettelegger for lengrevarende og meningsfulle undervisningsforløp

Fra 248,80 NOK / 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt for semesterundervisning.

Anbefalinger av Einar S. 5

Margrethe W.

Oprettet den 21/10/20

Einar er veldig flink til å tilpasse timene til meg, og det at vi jobber mot et mål sammen er veldig motiverende! Jeg har lært mange nyttige knep for å få til bedre klang og pust👌🏻 Og jeg merket hvor viktig det var å få en dyktig lærer, siden små ting kan gjøre stor forskjell! Han er også fleksibel med hvor vi har timen - nå som jeg f eks jobber med et livemusikk-prosjekt, er han villig til å reise ut til stedet jeg skal synge, som hjelper masse! Tusen takk😊 Jeg anbefaler alle som trenger et godt grunnlag innen sang til å ta timer hos Einar.

Robin R.

Oprettet den 18/03/21

Fantastisk lærer! Han underviser 6-åringen vår i fiolin og meg selv i piano. Han er tålmodig, og er veldig flink i kommunikasjonen med barn. Jentungen vår liker han veldig godt. I tillegg er han flink på å finne balansen slik at hun får progresjon, samtidig som at hun ikke blir helt utslitt. For meg som holder på å lære piano i voksen alder fungerer han også veldig bra. Han er flink til å kartlegge styrker og svakheter og gir meg oppgaver som gir meg progresjon samtidig som jeg lever livet som hektisk småbarnsfar. Og som en god bonus: Han er en veldig hyggelig fyr! Anbefales på det sterkeste!

Christine G.

Oprettet den 28/05/21

Kjempegrei, flink og hyggelig lærer. Inspirerende timer og flink til å finne musikk som passer elevens smak. Han følger godt opp ved henvendelser mellom timene også. Vi er to voksne som har begynt som nybegynnere, og det funker veldig bra med pianotimene til Einar i en ellers travel voksenhverdag.

Lignende undervisere

...