Pianoundervisning i Hamar

Lærerne hos Musikk-undervisning.no er alle kompetente, har utdannelse og flere års erfaring. Dette sikrer at elevene får den beste undervisningen man kan få.

 • Svarer innenfor 34 t. og 31 min.
  Fra 168,00 - 210,00 kr. per. 20 min. Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Svarer innenfor 3 t. og 48 min.
  Fra 128,27 - 160,33 kr. per. 20 min. Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp

Fleksibel Pianoundervisning i Hamar - Lær å spille piano

Det er en god ide å få pianoundervisning fra en dyktig lærer som kan vise hvordan man spiller sine yndlingssanger og pianostykker på den korrekte måten. Lærerne hos Musikk-undervisning.no er alle kompetente og har flere års erfaring og utdannelse som sikrer at elevene får den beste undervisningen man kan få. Undervisningen er også fleksibel så det kan passe med både skole og arbeid hvis man ønsker det. Det er også mulig å få undervisning fast en dag i uken.

Hva kan man forvente fra pianoundervisningen

Undervisningen blir skreddersydd til den enkelte elev ut i fra nivå og alder samt ønsker som man fastlegger under første undervisningen. Det vil være mulig å bli undervist i forskjellige sjangere som f.eks. klassisk, pop, rock, jazz og moderne. Emner som man nok vil støte på under undervisningen:

 • Skalaer
 • Teknikk
 • Gehør
 • Akkorder
 • Noter
 • Besifring
 • Rytme og koordinasjon

Må man ha eget piano?

Det er klart best å ha sitt eget piano eller keyboard hjemme så man har mulighet for å øve seg mellom hver undervisning. Dermed oppnår man også en raskere og bedre utvikling. Er man mer interessert i elektronisk musikk har vi også lærere som tilbyr undervisning i Keyboard. Her kan du lese mer om hvordan du kan lære dine første akkorder på piano..

Hvor kan jeg kjøpe piano i Hamar?

Det finnes butikker som selger piano i Hamar. Du kan kjøpe både nytt og brukt piano alt etter budsjett. Et piano kan koste fra noen tusenlapper og opp i hundretusen-klassen. Som nybegynner på piano så anbefaler vi at du kjøper et brukt piano av en forhandler som kan frakte pianoet hjem til deg samt ha ansvaret for at det til enhver tid er korrekt stemt.

Søker du etter undervisning på et annet instrument?

Musikk-undervisning.no har lærere i mange ulike instrumenter. Alle våre lærere er godkjent på bakgrunn av erfaring, utdannelse og med en ren politiattest. Hos oss er det derfor viktig at vi kun formidler dyktige og erfarne lærere. Finn en lærer i andre instrumenter nedenfor:

 1. Gitarundervisning
 2. Sangundervisning
 3. Trommeundervisning
 4. Bassundervisning

Tips og triks til nybegynnere

Spill fra hjertet

Det høres kanskje ut som en klisje, men det viktigste i musikk er at det kommer fra hjertet, og at man ikke tenker på å skulle prestere eller vise seg frem – Selv om det kan være vanskelig å lære, skal det være gøy å spille musikk.

Bruk hendene riktig

Det er også viktig å bruke hendene optimalt for at få den best mulige lyd, men også for at være sikker på å unngå skader, når man spiller og øver på musikk. Det tar noe tid som nybegynner å venne seg til. Man kan for eksempel øve kortere, men ha flere hyppige økter, fremfor å øve en hel dag. Dette hjelper både på motivasjon og hjelper til å forhindre skader.

Å øve

Det en god ide å legge en plan for sin øvning. Her er det veldig viktig, at det er en realistisk plan i forhold til hvor mye tid du har i din hverdag til å få øvet. Har man en travlt hverdag med barn, skole el.lignende så er to timers øvning altfor omfattende. Her vil 20 minutter hver dag være mer ideelt. Det kan være en fordel å sette et alarmklokke på 20 min, så man kun fokuserer på å øve, og at man ikke overskrider tiden, eller øver for kort.

Vær tålmodig!

Det tar tid å få kunnskapen og teknikken inn i fingrene, så ta deg den tid det tar. På et tidspunkt knekker du koden, og du vil plutselig kunne spille noe direkte fra et noteark – det man kaller prima vista.

Gi aldri opp

Prøv deg heller på en sang som er litt lettere å lære!

Spill noe du kjenner!

Da er det lettere å høre når du spiller noe feil.

Vanskelighetsgrad

Kast deg ut i noe som er vanskelig – og del det opp. Start med å spille melodiens toner, deretter den riktige rytme og til sist spill dem samtidig. Det samme kan du gjøre med akkorder.

Spill akkorder til din egen sangstemme

Så kan du merke hvordan det føles, og du kan samtidig øve deg i å spille noe med dine hender – og synge noe annet med din stemme.

Det skal være gøy!

Finn noe som du vil lære å spille! Det er kjekkere å spille noe som man selv liker godt!

Ofte stilte spørsmål

Hvordan kommer jeg i gang?

Det eneste du skal gjøre, er å sende en direkte beskjed til din foretrukne lærer via hans/hennes profil, og så kontakter underviseren deg innenfor tre virkedager. Du og din underviser avtaler nå når den første timen skal finne sted, deretter kan du fortsette med å kjøpe enten uforpliktende enkelttimer eller rabatterte klippekort.

Binder man seg ved kjøp og opprettelse?

Når du har avtalt din første time med din underviser, foregår betalingen via din profil her på siden. All kommunikasjon foregår på vår hjemmeside, som er mer lettvint og sikrere for alle parter. Første gang du sender en beskjed til underviseren, blir det derfor automatisk opprettet en uforpliktende elevprofil. Opprettelsen av profilen forplikter ikke til kjøp. Du er alltid velkommen til å ringe til vår vennlige IT-support i åpningstiden, dersom du har noen spørsmål.

Hvorfor er det forskjell på prisene?

Prisene varierer fra underviser til underviser og prisene reflekteres typisk ut ifra erfaring og etterspørsel. Underviserne fastsetter selv sin egen pris etter behov, og et lavt prisnivå er derfor ikke nødvendigvis ett utrykk for lav ansiennitet.

Typer av undervisning

Musikk-undervisning.no tilbyr 1-til-1 enkelttimer, men vil på sikt også tilby gruppeundervisning.

Lån og leie av instrument?

Det er ikke mulig å leie eller låne instrumenter hos musikk-undervisning.no, men visse lærere kan være behjelpelige i den sammenheng. Det vil typisk fremgå i deres lærerprofil.

Nybegynner, viderekommen eller avansert?

Musikk-undervisning.no tilbyr timer og leksjoner på alle nivå, har du spesifikke forespørsler eller er du på utkikk etter et intensivkurs i særlige teorier eller teknikker, kan vi hjelpe med å finne den riktige læreren. Det gjelder også, hvis du søker hjelp til forberedelse til opptaksprøver til f.eks Musikkonservatoriet eller i andre sammenhenger.

Barn

Alle våre undervisere er sertifiserte til å undervise barn og lever opp til våre krav om en ren vandelsattest. Visse undervisere har imidlertid satt inn et krav til elevenes minimumsalder, og i så fall fremgår det i deres lærerprofil. Har man detaljerte spørsmål angående alder og pedagogiske fremgangsmåter, kan man kontakte underviseren direkte ved å opprette en uforpliktende elevprofil.

Seniorer

Er det 40 år siden du sist har hatt et instrument i hånden, og har du lyst til gjenoppfriske gleden ved å spille? Uansett hvilke forutsetninger du har kan våre undervisere hjelpe deg med å komme i gang igjen og oppleve ny musikkglede.

Vil du bli lærer hos oss?

Vi er alltid på utkikk etter flere dyktige lærere som vi kan formidle. Send oss en søknad i dag:

Søk her!

Kontakt

Dersom du har noen spørsmål så står vi klare til å hjelpe deg. Musikk-undervisning.no kan hjelpe med å finne den riktige læreren for deg og vi kan også svare på diverse spørsmål som du måtte ha. Ta kontakt på 23 89 89 17 eller send en mail til [email protected]. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Gå til forsiden

Våre kunder elsker Musikk-undervisning.no

"Det å lære å spille et instrument er balsam for sjela."

5 ut av 5

Einar Woldseth - Elev hos Musikk-undervisning.no

Musikk-undervisning.no | Laget med kjærlighet til musikken | Muziekonderwijs.nl | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler