Bli lærer på Musikk-undervisning.no

Vi bygger et team av de beste private musikklærerne i Norge.

Vi ser helst at du oppfyller en eller flere av følgende:

  • Minimum en bachelorgrad i musikkspesialisering og/eller
  • En etablert eller ambisiøs musikkprofesjonell og/eller
  • Har erfaring som musikklærer

Når det er sagt, erkjenner vi at musikk ikke er som andre bransjer. Vi er åpne for at du kan ha tilsvarende ferdigheter og erfaring ervervet utenfor utdannelse.

Start

Allerede startet på en søknad?

Som lærer er plattformen et uvurderlig verktøy! Alt er samlet på ett sted, fra meldinger og elevinfo til betalingsløsning og notearkiver - det gir mer tid til musikk og minimalt med tid på administrasjon. Plattformen er veldig brukervennlig og intuitiv, skreddersydd elevenes og lærerens behov – inkludert en svært effektiv videotjeneste for online-undervisning som jeg bruker med elever som bor i andre deler av landet.

Einar Stefansson
Sanglærer, Musikk-undervisning.no

I’ve been a tutor here for 1 and a half years. Great company, very helpful and supportive with issues. Always looking out for staff and asking for feedback.

Genevieve B
Vocal teacher, MusicTeachers.co.uk

Oftest stilte spørsmål

Vi har samlet spørsmålene vi får mest av. Hvis du trenger mer informasjon, gå til vår Sjekk ut vår FAQ her.

Hvordan det hele fungerer
Send inn din søknad og opprett en profil. Når CV er lastet opp og din politiattest er sendt inn, vil vårt team gjennomgå din profil for kvalitetssikring. Når du er godkjent som lærer hos oss, blir din profil publisert for våre 3800 elever som har opprettet profil hos oss i Norge, og tilgjengelig for ytterligere tusenvis av potensielle elever som besøker vår nettside daglig.
Når du er i gang
Du vil dra nytte av vår chat-, booking- og betalingssystem som tar seg av alle aspekter av administrasjonen du måtte ha som musikklærer. I tillegg vil du få adgang til vårt spesialutviklet Online Classroom til online undervisning, filedeling og mye mer.
What about payment?
You will be paid every month for your hours worked. You have full control over your prices, and can both regulate them up and down. The administration fee varies, but can come down to as much as 10%.