Er det ingen lærere i ditt område?
Da er online undervisning et perfekt alternativ for deg!

Hos oss foregår online undervisning direkte gjennom vårt system, og det er superenkelt å komme i gang.
Vi har noen av de mest erfarne online-lærerne i Norge, så du vil være i gode hender.

Finn online-lærer

Ukulele Tromsø

Lær å spille ukulele i Tromsø

Å lære å spille ukulele er både spennende og utrolig kjekt. Hos oss i Musikk-undervisning.no har vi flere lærere som har mange års erfaring bak seg og relevant utdannelse for å undervise i ukulele. Vi har lærere til alle nivåer og aldersgrupper. Se vårt utvalg lærere ovenfor og klikk deg inn på en av lærerenes profiler for å lese mer.

Stigende popularitet

De siste årene har ukulelen virkelig tatt internett med storm. Flere og flere mennesker velger ukulelen fremfor andre instrumenter. Ukulelen er et billig instrument som, på grunn av sin størrelse, er lett å ta med på tur og ferier. Den fås i mange forskjellige former, farger og størrelser og har sin helt egen lyd i forhold til gitar. Som utgangspunkt så minner ukulelen om gitaren og kan også brukes til å spille mange av de samme sanger med. Ukulelen skiller seg ut da den kun har 4 strenger. Her er noen kjente ukulele sanger: Train - Hey, Soul Sister Jason Mraz - I'm yours Travie McCoy - Billionaire Feat Bruno Mars

Klippekort

Hos musikk-undervisning.no har vi lansert et klippekortsystem som gjør at jo mer undervisning du bestiller, jo billigere blir det. Dette er en optimal løsning hvis kan ønsker et lengre undervisningsforløp med en av våre lærere.

Søker du etter undervisning på et annet instrument?

Musikk-undervisning.no har lærere i mange ulike instrumenter:

  1. Trommeundervisning
  2. Gitarundervisning
  3. Pianoundervisning
  4. Bassundervisning

Vil du bli lærer hos oss?

Vi er alltid på utkikk etter flere dyktige lærere som vi kan formidle. Send oss en søknad i dag:

Søk her!

Kontakt

Dersom du har noen spørsmål så står vi klare til å hjelpe deg. Musikk-undervisning.no kan hjelpe med å finne den riktige læreren for deg og vi kan også svare på diverse spørsmål som du måtte ha. Ta kontakt på 23 89 89 17 eller send en mail til [email protected]. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Gå til forsiden

Våre kunder elsker Musikk-undervisning.no

"Det å lære å spille et instrument er balsam for sjela."

5 ut av 5

Einar Woldseth - Elev hos Musikk-undervisning.no

Musikk-undervisning.no | Laget med kjærlighet til musikken | Muziekonderwijs.nl | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder