Elen

Elen

Elen

(5)

Om Elen

Elen er en erfaren sangpedagog, bosatt i Stjørdal.
Hun jobber som freelance sanger/musiker, har bidratt på flere plateutgivelser i ulike sjangre og deltar i flere prosjekter/band.
Det å kunne hjelpe sangere til å oppdage nye sider av stemmen, mestre noe nytt eller bare nyte musikken i øyeblikket er det som gir drivkraft og overskudd i arbeidet. Stemmen er et fantastisk instrument, og det er spennende å oppleve hvor forskjellig den kan låte fra person til person.

Elen tilbyr også undervisning i ukulele, alene eller i par/grupper.

Elen har tidligere jobbet flere år i kulturskole, Opera Trøndelags Operaskole, dirigert ulike typer kor og holdt kurs i sang for nybegynnere ("Alle kan synge-kor"). Nå underviser hun kun privat, og har man., tirs. og onsdager satt av til musikkundervisning.

Undervisningen i sang
Elen tar imot både nybegynnere og viderekomne sangere.
Undervisningen blir tilpasset hver enkelt og kan inneholde:
- Sangteknikk; CVT (Complete Vocal Technique)
- Pust og avspenning
- Mikrofonteknikk
- Innlæring av nytt repertoar
- Fortolkning og formidling, forberedelse til opptreden/prøvesang
- improvisasjon og rytme
- Gehørtrening

Sjanger
Elen har erfaring fra flere typer sjangre, og er åpen for det meste. Det er opp til sangeren å velge.

Første ​undervisning​
Elen er opptatt av å skape tillit og trygghet, og gi inspirasjon og motivasjon til å sette et mål, se framover og øve... Erfarne sangere kan f.eks. ha problemer med hes og sliten stemme, da forsøker vi finne årsaken og hva vi kan gjøre med det. Det kan gå med litt tid til prat/bli kjent den første gangen, men sangen og musikken er det vi skal fokusere mest på.

​Nybegynnere​
Alle starter et sted. Elen vil hjelpe deg i gang. Kanskje noen har fortalt at du ikke kan synge, eller kanskje du ikke har sunget en eneste tone før nå? Elen gir korte "hjemmelekser", og med litt trening hver dag vil du merke det går framover!

Ukulele
Dette er et av de enkleste instrumentene du kan lære, og den er lett å ta med seg over alt.
Ukulelen ser ut som en liten gitar, men har fire strenger i stedet for seks.. Ukulele er perfekt for deg som synger og vil kompe deg selv, og morsomt å spille sammen med andre. Det tar ikke lang tid før du kan spille flere sanger med få grep.
Du lærer å stemme ukulelen, tips og triks om hvordan du stokker fingrene uten å få krampe. Når du først er i gang, er det fort gjort å bli avhengig av å alltid ha en ukulele i nærheten.
Det er mulig å gå sammen i gruppe, bare ta kontakt hvis det er interessant.

Elen har sin utdanning fra NTNU (musikkvitenskap/drama/teater), Nord universitet (bachelor musikk), Singer Course v/Complete Vocal Institute og rytmisk korledelse v/Jyske Musikkonservatorium i Aalborg. Akkurat nå er hun i gang med 3 årig utdanning i sangteknikk/pedagogikk v Complete Vocal Institute i København for å bli sertifisert CVT-pedagog.

Skriv ei melding om du lurer på noe spesielt - Elen svarer deg så raskt hun kan!

Priser

Fra 312,00 NOK / 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt på klippekort.

Underviser i:

Vokal, Sang, Ukulele

Ukedager:

Tirsdag / Onsdag

Nivåer:

Nybegynner / Grunnleggende / Middels / Avansert / Profesjonell

Aldersgrupper:

Tenåringer / Voksne / Seniorer

Anbefalinger av Elen

5 (5)

Ragnhild K. K.

Oprettet den 23/05/23

Svært kunnskapsrik og hyggelig, har lært mye nytt og fått frisket opp gammel kunnskap i tillegg. Føler meg sett og kjenner at selvtilliten stiger for hver time. Gleder meg til videre samarbeid.

Anne M. B.

Oprettet den 10/03/23

Nå har jeg hatt 10 timer med sang undervisning hos Elen Cath Hopen. Fokus har vært på å bruke og lære mer om riktige/ ulike sangteknikker. Veldig lærerikt. Jeg har sunget i mange år, men ønsket å lære mer og personlig, for bedre å synge alt i fra opera til «Gabriellas sang». Velger du Elen får du en kunnskapsrik, engasjert, tålmodig og profesjonell sanglærer. Hun holder den «røde tråden» og du får musikkundervisning all den tiden du har til rådighet.

Lene F.

Oprettet den 23/04/22

Elen er godt skolert, engasjert og opptatt av å finne elevens stemme fremfor å dytte noen inn i en bestemt retning. Og med mange «sangtriks» på lur får hun deg til å prestere mer enn du tror du kan. Vil varmt anbefale henne!

Elen's kompetanser

Hjelper deg med å styrke ditt personlige uttrykk God til nybegynnere 15+ års erfaring som lærer Utdannet fra musikkonservatorium Utdannet fra universitetet Underviser både i klassisk og rytmisk musikk

Most often it starts here:

Svartid 0 t. og 28 min.

Undervisningssteder

  • Online

    Leksjonene holdes online i vårt OnlineClassRoom

    Hjemme hos lærer

    7500 Stjørdal

Raske svar

Læreren svarer nye elever på deres første melding innenfor 48 timer i gjennomsnitt

Presentasjonsvideo

Læreren har lagt ut en presentasjonsvideo av seg selv på profilen sin

Gode anbefalinger

Læreren har minst 3 anbefalinger fra nåværende elever og/eller tidligere elever, med minimum 4 av 5 stjerner i gjennomsnitt

Høyt engasjement

Læreren er god til å engasjere seg i den enkelte elev, og tilrettelegger for lengrevarende og meningsfulle undervisningsforløp

Most often it starts here:

Svartid 0 t. og 28 min.

Lignende undervisere

...