Undervisere i Gitar, Sandvika

Tast inn ønsket instrument og by for å se vårt utvalg lærere nær deg

 • Fra 234,00 kr. per 30 minutter.
  Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Fra 174,00 kr. per 30 minutter.
  Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Fra 449,60 kr. per 30 minutter.
  Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Fra 192,40 kr. per 30 minutter.
  Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Fra 234,00 kr. per 30 minutter.
  Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Fra 212,00 kr. per 30 minutter.
  Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Fra 212,00 kr. per 30 minutter.
  Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Fra 312,00 kr. per 30 minutter.
  Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Fra 174,00 kr. per 30 minutter.
  Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Fra 212,00 kr. per 30 minutter.
  Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Fra 174,00 kr. per 30 minutter.
  Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Fra 174,00 kr. per 30 minutter.
  Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
gitar underviser

Lær å spille gitar i Sandvika

Gitar er et populært instrument fordi den er så allsidig og kan brukes i mange former for musikk og sjangere. Det er litt utfordrende å bli god til å spille gitar men det blir bare enklere og morsommere når du har en god lærer som kan gi deg motivasjon og gode råd. Våre lærere har flere års erfaring og undervisningen blir tilrettelagt etter nivå, alder og eventuelle ønsker. Den første undervisningen brukes ofte på å finne ut av ditt nivå og deretter sammensette en plan for undervisningen.

Gitarundervisning

Vi har flere lærere som kan gi gitarundervise hjemme, i et tilknyttet øvingslokale eller hjemme hos eleven. Undervisningen er fleksibel så man kan starte når som helst. Du kan lære:

 • Noter
 • Akkorder
 • Gitarsoloer
 • Sanger
 • Skalaer
 • ...og mye mer

Ønsker du å kombinere gitar og sang, tilbyr vi også sangundervisning i Sandvika.

Undervisning når det passer deg

Våre undervisere er fleksible noe som vil si at man kan få undervisning hjemme hos underviseren, i et øvingslokale eller i noen tilfeller hjemme hos eleven. Musikk-undervisning.no har ingen ventelister eller sesongundervisning noe som gjør at man kan få undervisning hele året rundt. Det betyr også at man kan starte når det passer. Nye timer kan avtaler og bookes fra gang til gang eller man kan avtale flere uker frem for et lenger forløp. Vi har også lansert et klippekortsystem som gir rabatt på undervisningen hvis man ønsker å kjøpe 10 eller flere undervisninger. Klippekortet er også en fleksibel måte å betale og få undervisning på.

Skal man ta med sin egen gitar?

Vi anbefaler at man tar med egen gitar når man skal til undervisning. Det er viktig å kunne øve hemme mellom undervisningen for å kunne få en kontinuerlig utvikling. Man kan enten kjøpe eller leie en gitar. Som det første man skal tenke i gjennom er om du ønsker å undervises i elektrisk eller akustisk gitar. Velger man akustisk gitar kan man kjøpe en klassisk spansk gitar eller en akustisk western gitar.

Hvor kan jeg kjøpe gitar i Sandvika?

Det finnes flere ulike aktører som selger gitar og gitarutstyr. Både på nett og i butikk. En gitarforhandler vil enkelt kunne hjelpe deg med å finne den rette gitaren. Hvilken gitar du bør kjøpe avhenger av alder på elev, spillestil og om eleven har ønsker om å spille på elektrisk eller akustisk gitar.

Tips og triks til nybegynnere

Øv gjerne daglig

Sørg for å finne tid til å øve, gjerne daglig hvis det lar seg gjøre. I starten er det klokt å spille og øve regelmessig i korte og mindre omganger. Gjerne 10-15 minutter 2 ganger daglig i en uke. Det er mye bedre og mer givende enn en time en dag i uken. Sørg for å ha gitaren innenfor rekkevidde hjemme så man kan ta en akkord eller to når man føler for det.

Hard hud

De fingrene du griper med og gjør akkorder med vil utvikle hard hud på fingertuppene. I begynnelsen vil de kunne bli såre, men dette vil gå over med tiden. Etter fingertuppene har blitt herdet vil det gjøre at man unngår skade.

Tren fingrene

Bortsett fra det faktum at strengene er harde mot fingertuppene dine vil du også oppleve at fingermusklene trenger trening og kondisjonering. Som en gitarspiller skal fingrene dine sprike i noen ytterst krevende stillinger. Dette kan i noen tilfeller gjøres lettere hvis du sitter med gitaren istedenfor å stå. Pass på at føttene dine er godt plantet på bakken og at vekten til gitaren hviler på låret ditt. Hvis du føler at gitaren glir kan man bruke en lavere stol eller at man krysser beinene.

Ta vare på gitaren din

Gitaren fortjener å ha sin egen kasse (gitarboks, gigbag osv) så har du anledningen til å ta den med rundt forbi. Det er også en god ide å kjøpe en god gitarstand så den kan stå oppreist og dermed få synlig plass i hjemmet ditt, du vil da også mest sannsynlig spille mer på den og du trenger ikke å lene den mot andre møbler, da den lett kan falle ned og få skade.

Alltid ha ekstra strenger

Det er en god ide å alltid ha et nytt sett med strenger liggende i gitarboksen. Hvis en streng ryker, bytt den med en gang eller så fort du har anledning. Hvis ikke vil terskelen være høyere for å ta frem gitaren igjen. Litt som en punktert sykkel, det er tyngre å ta den i bruk om man vet man må lappe den før bruk.

Plei motivasjonen

Det er viktig at du vedlikeholder motivasjonen til å spille gitar. Måten du kan opprettholde motivasjonen på kan være å spille og lære sanger du liker. Sanger du elsker å høre igjen og igjen. Når du føler du kan sangen godt kan du prøve å spille den mens du hører på anlegget.

Meld deg opp til gitartimer

Hvis du ønsker å bli lært opp av en kompetent lærer med relevant utdanning og erfaring vil musikk-undervisning.no hjelpe deg med dette.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan kommer jeg i gang?

Det eneste du skal gjøre, er å sende en direkte beskjed til din foretrukne lærer via hans/hennes profil, og så kontakter underviseren deg innenfor tre virkedager. Du og din underviser avtaler nå når den første timen skal finne sted, deretter kan du fortsette med å kjøpe enten uforpliktende enkelttimer eller rabatterte klippekort.

Binder man seg ved kjøp og opprettelse?

Når du har avtalt din første time med din underviser, foregår betalingen via din profil her på siden. All kommunikasjon foregår på vår hjemmeside, som er mer lettvint og sikrere for alle parter. Første gang du sender en beskjed til underviseren, blir det derfor automatisk opprettet en uforpliktende elevprofil. Opprettelsen av profilen forplikter ikke til kjøp. Du er alltid velkommen til å ringe til vår vennlige IT-support i åpningstiden, dersom du har noen spørsmål.

Hvorfor er det forskjell på prisene?

Prisene varierer fra underviser til underviser og prisene reflekteres typisk ut ifra erfaring og etterspørsel. Underviserne fastsetter selv sin egen pris etter behov, og et lavt prisnivå er derfor ikke nødvendigvis ett utrykk for lav ansiennitet.

Typer av undervisning

Musikk-undervisning.no tilbyr 1-til-1 enkelttimer, men vil på sikt også tilby gruppeundervisning.

Lån og leie av instrument?

Det er ikke mulig å leie eller låne instrumenter hos musikk-undervisning.no, men visse lærere kan være behjelpelige i den sammenheng. Det vil typisk fremgå i deres lærerprofil.

Nybegynner, viderekommen eller avansert?

Musikk-undervisning.no tilbyr timer og leksjoner på alle nivå, har du spesifikke forespørsler eller er du på utkikk etter et intensivkurs i særlige teorier eller teknikker, kan vi hjelpe med å finne den riktige læreren. Det gjelder også, hvis du søker hjelp til forberedelse til opptaksprøver til f.eks Musikkonservatoriet eller i andre sammenhenger.

Barn

Alle våre undervisere er sertifiserte til å undervise barn og lever opp til våre krav om en ren vandelsattest. Visse undervisere har imidlertid satt inn et krav til elevenes minimumsalder, og i så fall fremgår det i deres lærerprofil. Har man detaljerte spørsmål angående alder og pedagogiske fremgangsmåter, kan man kontakte underviseren direkte ved å opprette en uforpliktende elevprofil.

Seniorer

Er det 40 år siden du sist har hatt et instrument i hånden, og har du lyst til gjenoppfriske gleden ved å spille? Uansett hvilke forutsetninger du har kan våre undervisere hjelpe deg med å komme i gang igjen og oppleve ny musikkglede.

Søker du etter undervisning på et annet instrument?

Musikk-undervisning.no har lærere i mange ulike instrumenter. Alle våre lærere er godkjent på bakgrunn av erfaring, utdannelse og med en ren politiattest. Hos oss er det derfor viktig at vi kun formidler dyktige og erfarne lærere. Finn en lærer i andre instrumenter nedenfor:

 1. Trommeundervisning
 2. Sangundervisning
 3. Pianoundervisning
 4. Bassundervisning

Vil du bli lærer hos oss?

Vi er alltid på utkikk etter flere dyktige lærere som vi kan formidle. Send oss en søknad i dag:

Søk her!

Kontakt

Dersom du har noen spørsmål så står vi klare til å hjelpe deg. Musikk-undervisning.no kan hjelpe med å finne den riktige læreren for deg og vi kan også svare på diverse spørsmål som du måtte ha. Ta kontakt på 23 89 89 17 eller send en mail til [email protected]. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Gå til forsiden

Våre kunder elsker Musikk-undervisning.no

"Det å lære å spille et instrument er balsam for sjela."

5 ut av 5

Einar Woldseth - Elev hos Musikk-undervisning.no

Musikk-undervisning.no | Laget med kjærlighet til musikken | Muziekonderwijs.nl | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder