Kristian Solhaug

Profilen til Kristian Solhaug er for øyeblikket inaktiv. Du kan søge videre ved at gå til vores søgemaskine

Om Kristian Solhaug

Jeg er 36 år gammel, opprinnelig fra Bodø, bor i bydel Grunerløkka i Oslo og er aktiv musiker, signert plateartist og freelance gitarist.
Har erfaring fra privat gitarundervisning, online undervisning og har i flere år vært gitarlærervikar hos Oslo Private Musikkskole.

Jeg spiller pr i dag aktivt i band og som freelance gitarist, og har gjort dette i flere år.

Snakker og skriver Engelsk godt, har bodd en periode i Los Angeles.

I mitt virke har jeg vært innom det meste av sjangere og håndterer alt fra rock, blues, metal og improv og selvfølgelig grunnleggende basiskunnskaper til avansert teknikk.

Jeg har et høyt kompetanse- og interessenivå, det å lære bort gleden og kunsten musikk er noe jeg ser på som en svært viktig oppgave i dagens samfunn. Det er viktig for meg å formidle gleden og kunnskapen i hvordan en skaper noe eget på et instrument, være kreativ, uttrykke seg selv musikalsk, og få ut det beste potensialet i eleven.
Legger vekt på personlig oppfølging, og ikke minst videreføring og oppfølging av elevens personlige interesser innen for musikken og instrumentet. Det skal følges en lærebok, men samtidig skreddersy i mot den enkeltes elevs nivå og interesser.
Jeg liker også å lære bort hva jeg kan og mine triks som man har bygget seg opp etter over 20 år med spilling. Det er ingen tvil om at for en elev og se hvordan ting gjøres, kontra og lese seg til det i en bok/på internett, er beste og mest effektive måten å lære på.

Venner og mine nærmeste vil beskrive meg som en person med et rolig vesen, tålmodig, snill med et stort hjerte for musikk.

Lignende undervisere

...