Undervisere i Musikkproduksjon

Tast inn ønsket instrument og by for å se vårt utvalg lærere nær deg

 • Fra 252,00 kr. per 30 minutter.
  Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Fra 212,00 kr. per 30 minutter.
  Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Fra 174,00 kr. per 30 minutter.
  Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Fra 234,00 kr. per 30 minutter.
  Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Fra 232,00 kr. per 40 minutter.
  Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Fra 192,40 kr. per 30 minutter.
  Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Fra 174,00 kr. per 30 minutter.
  Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Fra 234,00 kr. per 30 minutter.
  Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Fra 192,40 kr. per 30 minutter.
  Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Fra 212,00 kr. per 30 minutter.
  Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Fra 174,00 kr. per 30 minutter.
  Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Fra 449,60 kr. per 30 minutter.
  Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
fjernundervisning i musikkproduksjon

Online undervisning i musikkproduksjon med Musikk-undervisning.no

Lær musikkproduksjon eller bygg videre på et talent. Hos Musikk-undervisning.no tilbyr vi fjernundervisning i musikkproduksjon til alle, uansett alder og nivå. Våre online musikkproduksjonlærere er noen av de beste i landet og har lang erfaring med musikk. Alle våre lærere er godkjent med relevant erfaring og utdannelse samt plettfri politiattest.

Online undervisning i musikkproduksjon, når det passer deg

Hos Musikk-undervisning.no skreddersyr vi undervisning i musikkproduksjon på nett til dine behov og ambisjoner. Vi har ingen ventelister så du kan starte allerede i dag! Våre dyktige lærere underviser både fast og fleksibelt hjemme hos deg, hos læreren eller på nett / fjernundervisning. Gå inn på lærerprofilene for å se hvilke løsninger som finnes til undervisning i musikkproduksjon.

Få opp til 20% rabatt på undervisning i musikkproduksjon

Med et klippekort til Musikk-undervisning.no kan du spare opp til 20% på online undervisning i musikkproduksjon. Våre klippekort fås med 5, 10 eller 20 klipp og gir 10, 15 og 20% rabatt på undervisning i musikkproduksjonen. Klippekortet er fullt refunderbart helt opp til 12 måneder etter kjøpsdato.

Kontakt oss på [email protected] for mere information om priser og rabatmuligheder.

Hvordan kommer jeg i gang?

Hos Musikk-undervisning.no har vi gjort det enkelt for deg å komme i gang med fjernundervisning i musikkproduksjon. Det eneste du skal sørge for er å sende en melding med dine opplysninger til en av våre lærere. Deretter tar musikkproduksjonlæreren kontakt med deg. Ovenfor kan du se vårt utvalg online lærere eller du kan søke etter en av våre mange lærere som tilbyr fjernundervisning på nett i søkefunksjonen på toppen av siden.

Hvem er våre online musikkproduksjonlærere?

På underviserprofilerne ovenfor kan du læse om den enkelte online På lærerprofilene ovenfor kan du lese mer om den enkelte online musikkproduksjonlæreren. Felles for alle våre lærere er at de er godkjent og har relevant utdannelse og erfaring. På den måten er du alltid sikret den beste fjernundervisning i musikkproduksjon av kvalifiserte lærere med plettfri politiattest. Inne på de forskjellige profilene kan du lese mer om den enkelte lærer. Du kan lese om bakgrunnen til læreren, hvilke instrumenter han eller hun underviser i, anbefalinger fra andre elever samt priser og annen relevant info.

FAQ


 • 1. Hvordan kommer jeg i gang?
 • 2. Binder man seg ved kjøp og opprettelse som elev?
 • 3. Hvorfor er det forskjell på prisene?
 • 4. De forskjellige typer undervisning
 • 5. Lån og leie av instrument?
 • 6. Nybegynner eller viderekommen?
 • 7. Barn
 • 8. Seniorer

1. Hvordan kommer jeg i gang?

Det eneste du trenger å gjøre er å sende en melding til en av våre lærere via læreren sin profil. Du vil få svar innen få dager hvor dere deretter kan avtale en tid til en prøvetime. Videre kan du kjøpe klippekort eller betale for enkelte timer løpende som du selv ønsker. Klippekort er refunderbart og du sparer opp til 20%.

2. Binder man seg til noe?

Når du har avtalt din første undervisning med en av våre lærere betaler du direkte på siden her. Kommunikasjonen foregår via din og læreren sin profil her på vår hjemmeside, noe som gjør det enkelt for alle parter. Første gang du sender en melding til en lærer vil du automatisk få opprettet en elevprofil. Opprettelsen av elevprofilen forplikter selvsagt ikke til et kjøp. Læs mer her.

3. Hvorfor er det forskjell på prisene?

Prisene varierer fra lærer til lærer og avspeiler graden av erfaring, etterspørsel og utdannelse. Våre lærere bestemmer selv sin timepris etter behov så en lav timepris er derfor nødvendigvis ikke enstemmig med lav kvalitet. Alle våre lærere er dyktige og erfarne i sitt felt.

4. Undervisningstyper

Musikk-undervisning.no tilbyr enkelttimer både fysisk og som fjernundervisning på nett.

5. Nybegynner, viderekommen eller profesjonell?

Musikk-undervisning.no tilbyr undervisning for alle uansett nivå. Har du spesifikke ønsker så garanterer vi at du finner en lærer som passer. Vi har lærere som underviser på alle nivåer. Dette gjelder også hvis du søker etter hjelp til forberedelse til opptaksprøver, eksamener ol. Det kan også være om du er på utkikk etter finpussing av musikken din før en lydstudioinnspilling eller en konsert.

6. Barn

Alle våre lærere er godkjent med erfaring og utdannelse. Alle lærere må levere godkjent politiattest før de blir publisert på våre sider. Har du noen spesielle spørsmål til læreren så kan du sende en melding for å høre nærmere.

7. Seniorer

Er det 40 år siden du sist hadde et instrument i hånden? Har du lyst til å oppfriske gamle ferdigheter? Eller har du kanskje alltid drømt om å lære å spille et instrument? Uansett dine forkunnskaper så kan våre lærere hjelpe deg med å komme i gang for å oppleve gleden av musikk.

Søker du fjernundervisning i et spesielt instrument?

Hvis du ønsker å prøve andre instrumenter så tilbyr vi online undervisning i de aller fleste populær-instrumenter. Du kan bruke søkefunksjonen vår til å finne en lærer i det instrumentet du søker etter. Eller du kan klikke på en av linkene her:

 1. Online sangundervisning
 2. Online pianoundervisning
 3. Online gitarundervisning
 4. Online bassundervisning
 5. Online fiolinundervisning
 6. Online undervisning i musikkproduksjon

Kontakt

Dersom du har noen spørsmål så står vi klare til å hjelpe deg. Musikk-undervisning.no kan hjelpe med å finne den riktige læreren for deg og vi kan også svare på diverse spørsmål som du måtte ha. Ta kontakt på 23 89 89 17 eller send en mail til [email protected]. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Gå til forsiden

Våre kunder elsker Musikk-undervisning.no

"Det er nesten som vi sitter i samme rom, bortsett fra at jeg ikke kan gi henne en klem"

5 ut av 5

Jette - Elev hos Musikk-undervisning.no

Musikk-undervisning.no | Laget med kjærlighet til musikken | Muziekonderwijs.nl | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder