Petter S.

Om

Instrument
Musikkproduksjon
Lokation
Online. Hjemme hos elev.

Om Petter S.

Utdannet lydmann / musikkprodusent med lang erfaring innen produksjon av urban musikk som rap, elektronika og pop.
Jeg har selv vært en aktiv låtskriver og rapper i 20 år og jeg har produsert låter for meg selv og en rekke ulike artister både i Norge og utlandet. Jeg er opptatt av at undervisningen skal være både gøy og lærerik for eleven og derfor prøver jeg å legge opp undervisningen som en miks av det kreative og det tekniske.

Som instruktør er jeg spesialisert på urban musikk og alle typer produksjonsteknikker innenfor, som f.eks. sampling, MIDI, programmering av trommer, opptak av live instrumenter, opptak av vokaler osv.

Som instruktør kan jeg tilby undervisning innen musikk produksjon for nybegynnere eller de som vil fylle på litt. Vil du lære mer om låtskriving, tekstskriving og produksjon generelt er det ikke så viktig at vi sitter på samme program men du bør selv mestre programmet du bruker for best mulig utbytte av undervisningen.
Jeg jobber hovedsaklig i Propellerhead Reason software men mye av det jeg lærer bort er gjeldende på tvers av ulike programmer.

Om du vil lære deg et fullskala musikkprogram fra nybegynnernivå, så anbefaler jeg at vi sitter sammen med Reason.

Ikke nøl med å ta kontakt om du vil lære hvordan du produserer din musikk, fra idé til ferdig låt.

Petter S.'s kompetanser

Spesialisert i hip hop Utdannet fra musikkonservatorium Underviser alle aldre Utdannet fra universitetet 5+ års erfaring som lærer Mulighet for å undervise søsken sammen Spesialisert i pop

Fra 214,40 NOK / 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt på klippekort.

Undervisningssteder

  • Online

    Leksjonene holdes online i vårt OnlineClassRoom

    Hjemme hos elev

    0 - 250 kr.

Fra 214,40 NOK / 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt på klippekort.

Lignende undervisere

...