Vil du starte din egen musikkskole?

Vil du starte din egen musikkskole?

Musikk-undervisning.no har flere års erfaring innenfor musikkskolevirksomhet og kan hjelpe deg i gang med lokaler, marketing, administrasjon og alt annet som følger med når man oppretter sin egen musikkskole.

Vi er en av landets største plattformer for musikkundervisning. Hver dag hjelper vi lærere og elever i hele landet med å finne hverandre, og skape musikkglede sammen.


Close-up af akustisk guitar

Vi tiltrekker hele tiden nye elever til Musikk-undervisning.no, og noen av disse elevene kan bli dine, hvis du velger å kjøre din musikkskole igjennom Musikk-undervisning.no. Siden vi er landsdekkende, kan vi nå ut til elever i ditt område.

Vi har en ambisiøs og kompetent markedsføringsavdeling, som er dyktige på å spre vårt budskap ut på alle relevante plattformer og kanaler. Vi lager også videoer - og du kan få hjelp til redigering og publisering av din egen presentasjonsvideo.
Sammen med oss, er du sikker på å bli sett!

Hvis du har musikkskolen igjennom Musikk-undervisning.no inngår du i et samarbeid, hvor det er plass til en dialog rundt dine spesifikke behov og ønsker. F.eks Trenger du råd iforhold til kjøp/leie av instrumenter? Så kan vi også hér være behjelpelige.
Vi har styr på administration og marketing og alle de praktiske ting, og vi stiller vår hjelp og erfaring til rådighet, så du kommer godt i gang med din musikkskole.


Hva er Musikk-undervisning.no?


Musikk-undervisning.no er en musikkskole med samlingspunkt på en hjemmeside, hvor vi skaper kontakten mellom lærere og elever. Vårt mål er å skape mer musikk i Norge! Vi tilbyr undervisning til alle uansett alder og nivå, da vi har kompetente og dyktige lærere, som alle har flere års erfaring med musikk og ikke minst en ren politiattest.

Hvis du har noen spørsmål til undervisningen, konseptet eller våre gitarlærere, så er du alltid velkommen til å kontakte Musikk-undervisning.no på telefon 23 89 89 17 eller mail [email protected],no