Bli musikklærer hos Musikk-undervisning.no

Brenner du etter å undervise i musikk?
Er du lei av alt papirarbeidet og rapporteringen du må gjøre som selvstendig musiker? Er kalenderen et rot? Har du vanskelig med å markedsføre og tiltrekke kunder? Sjekk ut musikk-undervisning.no og bli en av våre musikklærere! Vi har det beste rammeverket for privat musikkundervisning, både for elever og for lærerne. Velkommen til Norges største musikkskole. 

Musikk-undervisning.no er en musikkskole satt opp på en IT- plattform med mange spennende funsjoner som kalenderbooking, lærer og elevprofil, betalingsløsninger og lønnsmodul. Vi vil skape mer musikk i Norge og være med å sette det beste rammeverket for privat musikkundervisning. Vi har sikre og enkle booking- og betalingssystemer, mens vi på samme tid står for det administrative arbeidet, samt markedsføringen så du kan fokusere på det du kan best, nemlig musikken!


Uttalelser fra Musikk-undervisning.no's lærereMusikk-undervisning.noer et fantastisk sted som lar meg få jobbe med musikk selv om jeg har en uregelmessig timeplan! Elev og lærer får bestemme selv hvor ofte og hvor lenge vi vil ha timer og på denne måten får man virkelig tilpasset elevene sine behov. Er veldig glad for å få være en av Musikk-undervisning.no sine lærere!

 "Tone Ollestad - Pianolærer i Oslo hos Musikk-undervisning.no 


Det jeg liker med å være lærer ved Musikk-undervisning.no er at jeg møter alle slags mennesker. Mennesker med forskjellig syn og smak på musikk. Dette gjør arbeidet variert og gøy. Må også legge til at det er veldig fleksibelt og perfekt for de som har litt ekstra tid i ukedagene."

Jarle - Gitar og pianolærer i Bergen hos Musikk-undervisning.no


Hva er fordelene med å være lærer hos oss?


  • Smart betalingssystem
  • Vi sørger for enkelt og sikker betaling fra elevene
  • Fleksibelt kalendersystem hvor du kan booke og avlyse timer
  • Elevene er sikret kvalifisert undervisning av godkjente lærere
  • Som lønnsmottaker hos oss får du et enkelt og sikkert lønnssystem med oversikt over din inntjening
  • IT-plattform i konstant utvikling som hjelper deg og gir deg muligheten til å fokusere på undervisningen
  • Markedsføring av deg som lærer på Google, Facebook og andre Medier/plattformer som kan generere og gi deg elever
  • IT-støtte fra supportkontoret vårt. Vi tar oss av det meste. 

Vi tar oss av det meste , så du kan fokusere mer på det du liker best nemlig musikk undervisning.


Hva er Musikk-undervisning.no?


Musikk-undervisning.no er en musikkskole med samlingspunkt på en hjemmeside, hvor vi skaper kontakten mellom lærere og elever. Vårt mål er å skape mer musikk i Norge! Vi tilbyr undervisning til alle uansett alder og nivå, da vi har kompetente og dyktige lærere, som alle har flere års erfaring med musikk og ikke minst en ren politiattest.

Hvis du har noen spørsmål til undervisningen, konseptet eller våre gitarlærere, så er du alltid velkommen til å kontakte Musikk-undervisning.no på telefon 23 89 89 17 eller mail post@musikk-undervisning,no