Lær dine første akkorder på piano

Lær dine første akkorder på piano

Pianoet er et godt instrument å starte med, da man raskt kan lære enkle pianoakkorder og dermed lære mange gode sanger. Hvis du vil lære raskt og komme til neste nivå, er det en god idé å få god undervisning av en privat pianolærer. Hos Musikk-undervisning.no har vi et stort utvalg av høyt kvalifiserte pianolærere som tilbyr undervisning hjemme hos dem selv, hos eleven, i et øvelokale eller online. Hvis du er nybegynner, kan du lære dine første pianoakkorder ved å lese videre. Lykke til med pianospillingen!

Her kan du se alle våre dyktige pianolærere

Møt vår lærer, Einar:Book undervisning med Einar

De grunnleggende akkordene


Mister Marbles head tilt Kermit the Dog Peach posing magestically Mister Marbles head tilt Kermit the Dog Peach posing magestically Mister Marbles head tilt Kermit the Dog Peach posing magestically Mister Marbles head tilt Kermit the Dog Peach posing magestically

Motta pianoundervisning?


Hos Musikk-undervisning.no kan du motta undervisning av en dyktig og erfaren lærer. VI har lærere rundt omkring i hele landet. Vi har dessuten undervisere til alle aldre og nivå, om skreddersyr undervisningen etter dine mål og ambisjoner - Så det er bare å komme i gang!

Online undervisning er et supert alternativ til deg som ikke har en lærer i ditt område, hvis tiden ikke strekker til, eller hvis du er forhindret fra å motta fysisk undervisning. Det er enkelt, sikkert og foregår direkte via profilen din uten behov for ekstra nedlastinger.

Finn din online pianolærer her

Hvem er Musikk-undervisning.no?


Musikk-undervisning.no er en musikkskole med samlingspunkt på en hjemmeside, hvor vi skaper kontakten mellom lærere og elever. Vårt mål er å skape mer musikk i Norge! Vi tilbyr undervisning til alle uansett alder og nivå, da vi har kompetente og dyktige lærere, som alle har flere års erfaring med musikk og ikke minst en ren politiattest.

Hvis du har noen spørsmål til undervisningen, konseptet eller våre gitarlærere, så er du alltid velkommen til å kontakte Musikk-undervisning.no på telefon 23 89 89 17 eller mail post@musikk-undervisning,no
Privat pianoundervisning


Private pianotimer er en god og trygg måte å lære å spille piano. Det er også stort potensiale for å lære mye, da læreren fokuserer utelukkende på deg og din utvikling. Med et klippekort for undervisning har du frihet til å planlegge undervisningsprosessen slik at den passer deg og timeplanen din. Vi tror den fleksibiliteten gir de beste forholdene for at musikken skal blomstre. Med et klippekort kan du spare opptil 20%. Lærerne hos Musikk-undervisning.no har alle flere års erfaring, og de kan undervise elever i alle aldre og på alle nivåer. Det er derfor mulig for alle elever å lære mange ferdigheter i piano.


Enkel og sikker påmelding


Du kommer i gang ved å gå til profilen til ønsket lærer. Her kan du kontakte læreren ved å sende en direkte melding. Da vil læreren ta kontakt, og sammen vil dere finne en tid som passer dere begge. Hvis du trenger hjelp til å finne en lærer, vil Musikk-undervisning.no alltid sitte klar til å hjelpe deg.

Søk etter din neste lærer her