Er det ingen lærere i ditt område?
Da er online undervisning et perfekt alternativ for deg!

Hos oss foregår online undervisning direkte gjennom vårt system, og det er superenkelt å komme i gang.
Vi har noen av de mest erfarne online-lærerne i Norge, så du vil være i gode hender.

Finn online-lærer

Låtskriving Hamar

Lær låtskriving i Hamar

Låtskriving er når man setter tekst og musikk sammen til en låt. Kort fortalt kan en dele låtskriving inn i tekstskriving, å lage melodi for så å arrangere dette sammen. Vi har kompetente lærere i Hamar som har god erfaring med låtskriving. Noen lærere kan undervise hjemmefra eller hos elev, andre via et tilknyttet studio. Undervisningen er fleksibel, så du kan begynne når du selv ønsker det.

Hvilket utstyr bør man ha for å begynne med låtskriving?

Hvis du ønsker å starte med låtskriving og er helt ny, anbefaler vi at du tar kontakt med en av våre lærere. En bør ha tilgang på minst ett instrument, gjerne piano, keyboard eller gitar. Ofte går låtskriving og musikkproduksjon hånd i hånd, så det kan også lønne seg å ha andre gode verktøy (som datamaskin og mikrofon) til å spille inn låter og ideer.

Hva kan jeg forvente fra kurs i låtskriving?

For oss handler låtskriving om formidling av en ide, en følelse eller en historie. Vi ønsker å gi deg de redskapene du trenger for å nå ut med musikken din. Gjennom undervisningen i låtskriving tar vi for oss de ulike elementene i låtskrivingsprosessen, slik som: ideutvikling, tekstskriving, melodiskriving, arrangering og harmonisering.

Søker du etter undervisning på et annet instrument?

Musikk-undervisning.no har lærere i mange ulike instrumenter:

  1. Trommeundervisning
  2. Sangundervisning
  3. Pianoundervisning
  4. Bassundervisning

Vil du bli lærer hos oss?

Vi er alltid på utkikk etter flere dyktige lærere som vi kan formidle. Send oss en søknad i dag:

Søk her!

Kontakt

Dersom du har noen spørsmål så står vi klare til å hjelpe deg. Musikk-undervisning.no kan hjelpe med å finne den riktige læreren for deg og vi kan også svare på diverse spørsmål som du måtte ha. Ta kontakt på 23 89 89 17 eller send en mail til [email protected]. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Gå til forsiden

Våre kunder elsker Musikk-undervisning.no

"Det å lære å spille et instrument er balsam for sjela."

5 ut av 5

Einar Woldseth - Elev hos Musikk-undervisning.no

Musikk-undervisning.no | Laget med kjærlighet til musikken | Muziekonderwijs.nl | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder