Undervisere i Keyboard, Oslo

Tast inn ønsket instrument og by for å se vårt utvalg lærere nær deg

 • Fra 212,00 kr. per 30 minutter.
  Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Fra 212,00 kr. per 30 minutter.
  Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Fra 312,00 kr. per 30 minutter.
  Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Fra 234,00 kr. per 30 minutter.
  Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Fra 449,60 kr. per 30 minutter.
  Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Fra 234,00 kr. per 30 minutter.
  Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp

Keyboard undervisning hos Musikk-undervisning.no

Vi har flere flere dyktige lærere på Keyboard. Alle våre keyobardlærere er kompetente og erfarne lærere med flere års erfaring i bransjen. Undervisningen foregår hjemme hos eleven, hos læreren eller i et øvingslokale tilknyttet læreren og er en utrolig fleksibel måte å lære seg et instrument på. Det er også mulig å få undervisning fast en dag i uken.

Hva kan man forvente seg fra undervisningen på keyboard

Undervisningen vil bli skreddersydd til deg som elev og vil ta utgangspunkt i nivå og alder samt ønsker som man fastlegger på første undervisning sammen med læreren. Det vil være mulig å bli undervist i forskjellige sjangere som f.eks. klassisk, pop, rock, jazz og moderne. Emner som man nok vil støte på under undervisningen:

 • Skalaer
 • Teknikk
 • Gehør
 • Akkorder
 • Noter
 • Besifring
 • Rytme og koordinasjon

Må man ha eget keyboard?

Det er klart best å ha sitt eget keyboard hjemme slik at man har mulighet for å øve seg mellom hver undervisning. Dermed oppnår man også en raskere og bedre utvikling. Er man mer interessert i klassisk piano så har vi også mange dyktige lærere på piano i Oslo.

Hvor foregår undervisningen?

Undervisningen foregår enten hjemme hos lærere, hos eleven eller i et øvingslokale som er tilknyttet læreren alt etter tilgjengelighet. Du kan på profilen til læreren se hvilket område læreren underviser på og har du noen spørsmål kan du alltids spørre kontoret eller læreren direkte. Musikk-undervisning.no kan kontaktes på telefon 23 89 89 17 eller mail [email protected]

.

Tips og triks til nybegynnere

Spill fra hjertet

Det høres kanskje ut som en klisje, men det viktigste i musikk er at det kommer fra hjertet, og at man ikke tenker på å skulle prestere eller vise seg frem – Selv om det kan være vanskelig å lære, skal det være gøy å spille musikk.

Bruk hendene riktig

Det er også viktig å bruke hendene optimalt for at få den best mulige lyd, men også for at være sikker på å unngå skader, når man spiller og øver på musikk. Det tar noe tid som nybegynner å venne seg til. Man kan for eksempel øve kortere, men ha flere hyppige økter, fremfor å øve en hel dag. Dette hjelper både på motivasjon og hjelper til å forhindre skader.

Å øve

Det en god ide å legge en plan for sin øvning. Her er det veldig viktig, at det er en realistisk plan i forhold til hvor mye tid du har i din hverdag til å få øvet. Har man en travlt hverdag med barn, skole el.lignende så er to timers øvning altfor omfattende. Her vil 20 minutter hver dag være mer ideelt. Det kan være en fordel å sette et alarmklokke på 20 min, så man kun fokuserer på å øve, og at man ikke overskrider tiden, eller øver for kort.

Vær tålmodig!

Det tar tid å få kunnskapen og teknikken inn i fingrene, så ta deg den tid det tar. På et tidspunkt knekker du koden, og du vil plutselig kunne spille noe direkte fra et noteark – det man kaller prima vista.

Gi aldri opp

Prøv deg heller på en sang som er litt lettere å lære!

Spill noe du kjenner!

Da er det lettere å høre når du spiller noe feil.

Vanskelighetsgrad

Kast deg ut i noe som er vanskelig – og del det opp. Start med å spille melodiens toner, deretter den riktige rytme og til sist spill dem samtidig. Det samme kan du gjøre med akkorder.

Spill akkorder til din egen sangstemme

Så kan du merke hvordan det føles, og du kan samtidig øve deg i å spille noe med dine hender – og synge noe annet med din stemme.

Det skal være gøy!

Finn noe som du vil lære å spille! Det er kjekkere å spille noe som man selv liker godt!

Søker du etter undervisning på et annet instrument?

Musikk-undervisning.no har lærere i mange ulike instrumenter:

 1. Trommeundervisning
 2. Gitarundervisning
 3. Pianoundervisning
 4. Bassundervisning

Vil du bli lærer hos oss?

Vi er alltid på utkikk etter flere dyktige lærere som vi kan formidle. Send oss en søknad i dag:

Søk her!

Kontakt

Dersom du har noen spørsmål så står vi klare til å hjelpe deg. Musikk-undervisning.no kan hjelpe med å finne den riktige læreren for deg og vi kan også svare på diverse spørsmål som du måtte ha. Ta kontakt på 23 89 89 17 eller send en mail til [email protected]. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Gå til forsiden

Våre kunder elsker Musikk-undervisning.no

"Det å lære å spille et instrument er balsam for sjela."

5 ut av 5

Einar Woldseth - Elev hos Musikk-undervisning.no

Musikk-undervisning.no | Laget med kjærlighet til musikken | Muziekonderwijs.nl | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder