Litt om stående piano

Stående piano

Det finnes flere forskjellige typer piano, som man kan spille på. Det stående piano er av typen akustisk piano, slik man oftest ser i norske hjem. Dette er av den enkle grunn at pianoet er mindre og billigere enn det ellers meget populære flygelet. Det gjør også at pianoet stort sett ikke brukes under konserter. Sangbunnen og pianoet er mindre og lyden forsterkes derfor ikke så mye.


Stående

Navnet "Stående piano" viser også til at strengene i pianoet står loddrett, istedenfor vannrett. Dette er også grunnen til at pianoet kan være så tynt i forhold til et flygel, som har har vannrette strenger. Hammeren er plassert foran strengene og ved hjelp av små fjær, kan den altså slå strengene i bevegelse når en tangent slår ned. Du kan her se ett bilde av et stående piano:

Ønsker du at lese mer om piano, samt hva som er greit å vite før man starter med pianoundervisning. Så har Musikk-undervisning.no utarbeidet en artikkel hvor det står viktige ting om pianoet. Les om pianoet.


Motta pianoundervisning?


Hos Musikk-undervisning.no kan du motta undervisning av en dyktig og erfaren lærer. VI har lærere rundt omkring i hele landet. Vi har dessuten undervisere til alle aldre og nivå, om skreddersyr undervisningen etter dine mål og ambisjoner - Så det er bare å komme i gang!


Hva er Musikk-undervisning.no?


Musikk-undervisning.no er en musikkskole med samlingspunkt på en hjemmeside, hvor vi skaper kontakten mellom lærere og elever. Vårt mål er å skape mer musikk i Norge! Vi tilbyr undervisning til alle uansett alder og nivå, da vi har kompetente og dyktige lærere, som alle har flere års erfaring med musikk og ikke minst en ren politiattest.

Hvis du har noen spørsmål til undervisningen, konseptet eller våre gitarlærere, så er du alltid velkommen til å kontakte Musikk-undervisning.no på telefon 23 89 89 17 eller mail [email protected],no