Coldplays Clocks på piano

Lær å spille introen til Coldplays Clocks på piano

Clocks er en sang skrevet av rockbandet Coldplay og ble utgitt på det andre albumet "A Rush Of Blood To The Head". Nummeret er basert på et piano riff, som har blitt veldig kjent. Sangeren Chris Martin har uttalt at riffet var inspirert av bandet Muse.
Nedenfor kan du se notene til introen.

God fornøyelse!


Noderne til de første otte barer af Coldplay sangen Clocks

Vil du lære mer om pianoet etter å ha lært introen til Coldplay's Clocks? Musikk-undervisning.no har utarbeidet en artikkel om det viktigste ved pianoet.

Les mer om pianoet!


Vil du lære å spille piano hos en profesjonell pianolærer?


Hos Musikk-undervisning.no kan du motta undervisning av en dyktig og erfaren lærer. VI har lærere rundt omkring i hele landet. Vi har dessuten undervisere til alle aldre og nivå, om skreddersyr undervisningen etter dine mål og ambisjoner - Så det er bare å komme i gang!


Hva er Musikk-undervisning.no?


Musikk-undervisning.no er en musikkskole med samlingspunkt på en hjemmeside, hvor vi skaper kontakten mellom lærere og elever. Vårt mål er å skape mer musikk i Norge! Vi tilbyr undervisning til alle uansett alder og nivå, da vi har kompetente og dyktige lærere, som alle har flere års erfaring med musikk og ikke minst en ren politiattest.

Hvis du har noen spørsmål til undervisningen, konseptet eller våre gitarlærere, så er du alltid velkommen til å kontakte Musikk-undervisning.no på telefon 23 89 89 17 eller mail [email protected],no