Gitar instrumentallåter

Gitar instrumentallåter

Vi har samlet noen gode intrumentallåter eller såkalte "backing tracks" på YouTube. Nedenfor kan du se de sorteret etter sjanger. Vi ønsker deg en god jammeøkt. Rock on!

Jazz Funk

Denne instrumentallåten er innenfor jazz-funk-stilen. Du kan her spille B-mol-pentaton og B-dorisk. Denne instrumentallåten fungerer bra til å øve lick fra blant annet John Scofield og Mike Stern. God jamming!

Jazz Fusion

Denne låten er i d-mol og det er stor mulighet for å få prøvet noen skalaer her. Nedenfor kan du se akkordene:
Akkordskjema

A: Dm / Dm / Dm /Dm / Gm / Gm / Dm7 / Dm7 /
Bbm7 / Bbm7 / Dm7 / Dm7 /

B: FM7 / Cm7 / B7#5 / BbM7 / Eb7 /
FM7 / B7#5 / BbM7 / Eb7 /

C: F6 / Fdim7 / Gm7 / Em7b5 / A7

Heavy Metal

Nå er vi i en litt annen gate enn de to forrige låtene. Her kan du shredde løs og trene din gitarteknikk. Denne instrumentallåten er i rock/metal sjangeren - og molpentaton krydret med molskalaen ville være perfekt.

Rock

En straight-forward backingtrack, som er bygget over en blues-rundgang. Låten går i g-mol, og du kan bruke g-mol-pentaton, g-mol-skalaen og g-dorisk. God jamming!

Country

En straigh-forward backingtrack i country-blues-sjangeren, som er bygget over en blues-rundgang i e-mol. Lykke til!

Finn en lærer der du bor!

Hos Musikk-undervisning.no kan du motta undervisning av en dyktig og erfaren lærer. Vi har lærere rundt omkring i hele landet. Vi har dessuten undervisere til alle aldre og nivå, om skreddersyr undervisningen etter dine mål og ambisjoner - Så det er bare å komme i gang!

Hva er Musikk-undervisning.no?

Musikk-undervisning.no er en musikkskole med samlingspunkt på en hjemmeside, hvor vi skaper kontakten mellom lærere og elever. Vårt mål er å skape mer musikk i Norge! Vi tilbyr undervisning til alle uansett alder og nivå, da vi har kompetente og dyktige lærere, som alle har flere års erfaring med musikk og ikke minst en ren politiattest.

Hvis du har noen spørsmål til undervisningen, konseptet eller våre gitarlærere, så er du alltid velkommen til å kontakte Musikk-undervisning.no på telefon 23 89 89 17 eller mail post@musikk-undervisning,no

Finn en lærer i dag