FAQ gruppeundervisning, for lærere

Hei,

Her har vi samlet noen av de vanligste spørsmålene knyttet til gruppeundervisning for lærere. 

 1. Hva er gruppeundervisning?

Gruppeundervisning ligner på en-til-en undervisning, bare at flere kan delta på ditt kurs på samme tid! Gjennom funksjonen “Gruppeundervisning” på plattformen, kan du opprette den gruppeundervisning du ønsker, så kan elever melde seg på. 

 1. Hvorfor skal jeg ha gruppeundervisning?

Fordelene er mange; man får delt av sin kunnskap til flere på en gang, det er sosialt og kan være motiverende for både deltager og lærer. Forskning peker på at læring i grupper kan øke læringstrykket. Det har også en økonomisk side: Man kan tjene mer på grupper per time enn en-til-en, eventuelt gjøre det billigere for studenten å delta. 

 1. Hvilke grupper kan jeg opprette?

Du kan opprette hvilken som helst gruppe du ønsker, helgekurs, sommerkurs, band og samspillundervisning, kor, korps, babysang, duo-undervisning, masterclass, worskshops, seminarer m.m. Du kan ha så mange og så få du ønsker. Du kan også opprette konserter der du vil ha påmelding gjennom gruppeundervisningsfunksjonen.

 1. Kan jeg ha online-gruppeundervisning?

I første omgang er dette utelukken en fysisk tjeneste.

 1. Hvordan oppretter jeg en gruppe?

For å lage en gruppe, må du opprette en lærerprofil, og velge “gruppeundervisning”. Her kan trykke “lag gruppe” og følg skjemaet videre.

 1. Hvor finner jeg et egnet lokale?

Du kan selv velge hvor du vil undervise din gruppe. I Oslo har vi en avtale med Øvingshotellet, som stiller med fullt utstyrt, lydtette, lyse og flotte lokaler midt i Oslo, store nok til å ta ensembler opp til 30 personer. I tillegg kan man som CREO-medlem få 20 % rabatt på disse rommene. Utgiften med å leie, legger du bare til prisen for gruppeundervisningen. Bor du utenfor Oslo vil vil hjelpe deg med å finne et egnet lokale. Ta kontakt med oss any time!

Hvis du ikke har fått booket sted i det du oppretter gruppeundervisning i plattformen, kan du legge til dette senere. 

Vil du vente å se om du får nok deltakere før du booker sted? Da kan du midlertidig bare legge til noe sånt som "TBA, et sted i Oslo Sentrum.” Det vil da være lurt å bruke postnummeret til en nærliggende adresse som en midlertidig løsning, da dette hjelper oss i markedsføringen av gruppen inn mot deltakere som bor i nærhet til dette området, hvis gruppen er offentlig. Du bør da presisere i beskrivelsen at stedet vil bli bekreftet i god tid før første time. 

 1. Hvor mange kan jeg ha med i gruppen?

Du kan selv velge hvor mange du vil ha med i gruppen din. Jo flere du har, jo mer tjener du, evt jo billigere kan kurset gjøres. 

 1. Hva om ingen melder seg på gruppen?

Du kan selv velge hvor mange deltakere gruppen din trenger for at kurset ditt gjennomføres. Er det ikke mange nok påmeldte innen en gitt dato, blir kurset avlyst, og deltakerne får refundert kjøpet automatisk. 

 1. Jeg har allerede en etablert gruppe, et kor, band eller et kurs. Hvorfor bruke denne plattformen?

Gjennom musikk-undervisning.no får du en enkel og intuitiv plattform som frigjør deg fra alt av administrasjon, herunder påmelding, betaling, refusjon, chat og annen informasjon mellom deg og gruppedeltakerne. I tillegg ordner vi alt av honorarutbetaling til lærer og har kundeservice for elev og lærer, hver dag fra mandag - fredag hvis det skulle være noe. Vi vil også markedsføre din gruppe om du ønsker dette, uten ekstra kostnad. 

 1. Hvem eier gruppen, jeg eller plattformen?

Det er du som lærer som eier og er sjef for din gruppe. Du styrer helt selv prising av ditt kurs per time, faglig innhold osv. Blir konseptet ditt populært er det du som eier det fullt og helt. Vi vil kun tilby rådgivning hvis du ønsker det og ønksker at du skal lykkes. Ellers gjelder vanlige vilkår for å være på vår plattform. 

 1. Hva skal jeg undervise?

Du er selv ansvarlig for innholdet i dine kurs og grupper. Våre fagfolk og erfarne musikkpedagoger i administrasjonen vil kunne hjelpe deg med faglige råd og undervisningsmateriale om du ønsker dette

 1. Hva er forskjellen på gruppeundervisning, one-off og prøvetime?

Gruppeundervisning er for deg som skal ha arrangere flere enn én gruppe. One-off er for deg som skal kun ha étt arrangement på ett tidspunkt, som en konsert eller engangs masterclass. Prøvetime er for deg som ønsker å prøve ut en gruppe, til en rabattert pris. 

 1. Hva dekker servicegebyret?

På musik-undervisning.no jobber vi hver dag for å skape den beste og mest fleksible plattformen for både lærere og elever. Vi bruker både tid på å utvikle plattformen, lage nye tiltak og funksjoner samt på kundeservice og drift. Serviceavgiften er den delen som går til kundeservice, lærerstøtte, elevstøtte, administrasjon og utvikling av vår plattform. 

 1. Får jeg betalt hvis en elev avlyser?

Ja. I gruppeundervisning er alles deltakelse såpass viktig, at påmeldingen er bindende. 

 1. Kan jeg bruke klippekort til gruppeundervisning?

Siden lærerne tar forskjellig pris foe sine klippekort, så må det gjøres separate kjøp. Vi refunderer gjerne ditt en-til-en klippekort.