Les om Clavinet

Vintage clavinet

Clavinet

Clavinet-pianoet ble produsert i Vest-Tyskland fra år 1964 til 1980-tallet, da Tyskland ble delt inn i to. Pianoet ble deretter produsert av det tyske firmaet Hohner og ble laget med 60 tangenter.

Det er et piano som, i motsetning til andre pianoer, primært ble og fortsatt blir brukt i stilene funk, disco, rock og reggae. Les mer om piano og gode råd for nybegynnere i vår artikkel: om piano.

Finn en lærer der du bor!

Hos Musikk-undervisning.no kan du motta undervisning av en dyktig og erfaren lærer. VI har lærere rundt omkring i hele landet. Vi har dessuten undervisere til alle aldre og nivå, om skreddersyr undervisningen etter dine mål og ambisjoner - Så det er bare å komme i gang!

Hva er Musikk-undervisning.no?

Musikk-undervisning.no er en musikkskole med samlingspunkt på en hjemmeside, hvor vi skaper kontakten mellom lærere og elever. Vårt mål er å skape mer musikk i Norge! Vi tilbyr undervisning til alle uansett alder og nivå, da vi har kompetente og dyktige lærere, som alle har flere års erfaring med musikk og ikke minst en ren politiattest.

Hvis du har noen spørsmål til undervisningen, konseptet eller våre gitarlærere, så er du alltid velkommen til å kontakte Musikk-undervisning.no på telefon 23 89 89 17 eller mail [email protected],noFinn en lærer i dag