Lær musikkproduksjon i Ableton Live

Introen til Gangnam Style i Ableton Live

Under kan du se en video som viser deg hvordan du lager introen til Gangnam Style. I filmen blir musikkprogrammet Ableton Live og plug-in´en Sylenth1 brukt. Vi håper videoen kanskje kan gi deg inspirasjon til å begynne å produsere musikk. Du kan via Musikk-undervisning.no booke dyktige lærere i Ableton Live og andre musikkprogram.

Klikk på linken nederst for å se utvalget av lærere i ditt område.

Leter du etter en musikklærer?


Hos Musikk-undervisning.no kan du motta undervisning av en dyktig og erfaren lærer. VI har lærere rundt omkring i hele landet. Vi har dessuten undervisere til alle aldre og nivå, om skreddersyr undervisningen etter dine mål og ambisjoner - Så det er bare å komme i gang!


Hva er Musikk-undervisning.no?


Musikk-undervisning.no er en musikkskole med samlingspunkt på en hjemmeside, hvor vi skaper kontakten mellom lærere og elever. Vårt mål er å skape mer musikk i Norge! Vi tilbyr undervisning til alle uansett alder og nivå, da vi har kompetente og dyktige lærere, som alle har flere års erfaring med musikk og ikke minst en ren politiattest.

Hvis du har noen spørsmål til undervisningen, konseptet eller våre gitarlærere, så er du alltid velkommen til å kontakte Musikk-undervisning.no på telefon 23 89 89 17 eller mail post@musikk-undervisning,no