Semesterundervisning
Kan man få semesterundervisning hos Musikk-undervisning.no?

Hos Musikk-undervisning.no er det mulig å få musikkundervisning i flere forskjellige formater. Vi tilbyr både solo- og duoundervisning, og nå lanserer vi også semesterundervisning. Med et semesterforløp har du mulighet til å kjøpe en fastlagt undervisningsrekke til en billigere pris. Et semesterforløp består av minimum 12 leksjoner, som er planlagt av elev og underviser, og du sparer 15 % sammenlignet med vanlig soloundervisning.

Følgende regler gjelder for semesterundervisning:

 1. Som elev er det ikke mulig å avlyse eller flytte dine leksjoner i et semesterforløp. Hvis du blir syk får du ikke pengene refundert for den tapte leksjonen.

 2. Hvis din lærer blir syk vil leksjonen bli flyttet til en annen dato som du og din lærer avtaler i fellesskap.

 3. Hvis din lærer blir langtidssykemeldt vil du motta en verdikode på det beløpet som du har til gode. Verdikoden kan brukes til all undervisning hos Musikk-undervisning.no.

 4. Fordeler ved semesterundervisning

  Med semesterundervisning sparer du penger i forhold til vanlig soloundervisning da du og din lærer planlegger hele forløpet på forhånd. Det gir fordeler for begge parter og du kan spare opp til 900 kr i forhold til normalprisen på soloundervisning.


  Se prisene for semesterundervisning her:

  Pris for musikundervisning

  Finn en lærer der du bor!


  Hos Musikk-undervisning.no kan du motta undervisning av en dyktig og erfaren lærer. Vi har lærere rundt omkring i hele landet. Vi har dessuten undervisere til alle aldre og nivå, om skreddersyr undervisningen etter dine mål og ambisjoner - Så det er bare å komme i gang!


  Hva er Musikk-undervisning.no?


  Musikk-undervisning.no er en musikkskole med samlingspunkt på en hjemmeside, hvor vi skaper kontakten mellom lærere og elever. Vårt mål er å skape mer musikk i Norge! Vi tilbyr undervisning til alle uansett alder og nivå, da vi har kompetente og dyktige lærere, som alle har flere års erfaring med musikk og ikke minst en ren politiattest.

  Hvis du har noen spørsmål til undervisningen, konseptet eller våre gitarlærere, så er du alltid velkommen til å kontakte Musikk-undervisning.no på telefon 23 89 89 17 eller mail post@musikk-undervisning,no