Hjemmeøving - workshop

Del

Om undervisningen

Har du kjent på følelsen av at du gjerne skulle øvd hjemme, men ikke har tid? Eller ønsker du å komme i bedre spilleform, men vet ikke hvor du skal begynne? Da er dette noe for deg!I løpet av 3 uker med en praktisk workshop, snakker vi om hvilke utfordringer vi møter som musikanter i en hektisk hverdag og hvordan vi kan løse disse. Jeg har gjennom mange år som utøver og pedagog lært meg noen triks for å effektivisere øvingen, slik at man får mest mulig utav den tiden man har til rådighet.Workshopene vil gå over tre uker á 2 timer, hvor vi varmer opp sammen, gjennomgår øvelser og diskuterer de problemstillingene deltakerne har. Vi spiller sammen, slik at det føles tryggere å delta; ingen blir bedt om å spille alene foran resten av gruppa uten å ønske det selv. Det er åpent for at deltakerne kan ta med egne stykker, korpsnoter eller annet de ønsker å jobbe med; vi ser på dem i fellesskap og bruker disse som utgangspunkt for å jobbe med øvingsteknikk.Noen aktuelle tema vil være:- god og effektiv oppvarming - hva er det?- superøvelser for ambisen - kom i form på kortest mulig tid- planlegging av hjemmeøving - hvor mye trenger jeg øve og hva skal jeg øve på?- øvingsteknikk - hvordan øver jeg?Ta gjerne kontakt dersom du har noen spørsmål.Ingrid

+ Se mer - Se mindre
Sted
John P. Kroglunds Veg 42, 7088 Heimdal
Plasser
15 ledige plasser
Pris
500,00 kr.
Dato
15/03/23
Målgruppe
Tenåringer, Voksne, Seniorer
Nivå
Grunnleggende, Middels
Er det adgang for rullestol?
Ja

Timeplan

1.
15. mars 18:00 - 20:00 (Onsdag)

Hvorfor velge et intensivkurs?

Gruppeundervisning i trompet / kornett / flygelhorn / euphonium som strekker seg over kortere tid er ideelt for de som ønsker å jobbe med kun et særlig utvalgt tema eller som ønsker å få et kort og effektivt innblikk i et gitt tema. Korte kurs, over en dag gir mulighet for å få tilgang på forelesere som ikke ellers er tilgjengelige.

Anerkjent pedagogisk forskning viser at gruppeundervisning kan gi en rekke faglige, musikalske og personlige fordeler. Læringen kan oppstå ikke bare mellom lærer og deg som elev, men også mellom elever. I tillegg er det sosialt og motiverende å være sammen om et felles prosjekt. Ønsker du å ha høyt læringstrykk, og samtidig holde kostnadene nede, er gruppetimer derfor et svært godt valg.

Uansett hva du velger, kan du være sikker på at alle lærere ved musikk-undervisning.no er godt kvalifiserte. Våre lærere må gjennomgå en krevende faglig og personlig godkjenningsprosess som inkluderer en nøye gjennomgang av utdanning, referansesjekk og øvrig bakgrunn. I tillegg må alle lærere ha plettfri vandel og levere oppdatert politiattest. Å sikre gode lærere er en del av vårt viktigste arbeid ved denne plattformen.

Avbestillingsregler

Vi følger forbrukerrådets regler for billettkjøp. Siden din deltakelse i gruppen vil kunne være viktig for at gruppen som helhet fungerer rent faglig, og din bestilling vil fortrenge andres muligheter til å delta, har vi ikke angrerett på gruppeundervisningsplassene våre. Når tilbudet er akseptert og betalt, kan det ikke endres eller refunderes.

Hvis en lærer kansellerer vil du få refundert ditt kjøp. Hvis det for eksempel ikke er nok påmeldinger, vil gruppen kanselleres senest syv dager før oppstart og du vil få refundert ditt kjøp.

Dersom timen avlyses av forhold som er utenfor vår kontroll, for eksempel sykdom, force majeur etc, vil vi så langt det praktisk lar seg gjennomføre flytte undervisningen til en annen dag. Er undervisningen en fast ukedag, vil en løsning kunne være å legge til en ekstra uke mot slutten av perioden. Du vil så langt det er mulig alltid motta et varsel via din innboks på profilen din og/eller på e-post så raskt som mulig om noe umiddelbart oppstår. Les alle våre vilkår og betingelser her.

Om læreren

Lærer siden
Mars 2018
Gj.sn. responstid
0 t. og 15 min.
Om
Hva ønsker du å oppnå med instrumentet ditt? Har du noen teknikker du vil finpusse eller lære deg? Trenger du tips om eller planer for hva du skal øve...
Sted
John P. Kroglunds Veg 42, 7088 Heimdal
Plasser
15 ledige plasser
Pris
500,00 kr.
Dato
15/03/23
500,00 kr.
75,00 kr.
Total pris
575,00 kr.
Total pris
575,00 kr.

Anbefalinger av Ingrid

5 (1)

Erna K.

Oprettet den 19/03/22

*Fleksibel *Ser barnet mitt- og det hun kan *Inspirerer henne til å utvikle seg musikalsk

Svar fra Ingrid

08/08/2022

Tusen takk for gode ord! :-)