Ingrid

Ingrid

Ingrid

(1)

Om Ingrid

Hva ønsker du å oppnå med instrumentet ditt? Har du noen teknikker du vil finpusse eller lære deg? Trenger du tips om eller planer for hva du skal øve på? Hadde det ikke vært kjekt med en instrumental-PT, som pusher deg på spilletime?

Om Ingrid
Ingrid er utdannet musikkpedagog og -didaktiker ved NTNU, samt kornettist og dirigent ved the University of Salford under veiledning av Brian Taylor, Dr. David King og Dr. Roy Newsome. Hun har lang erfaring som brassbandkornettist, både i Storbritannia og her hjemme. Hennes tilknytning til det britiske brassbandmiljøet har ført til spilleoppdrag i Russland, Tyskland, Canada og Wales. Hun er også tilknyttet Symphonic Brass Wales.

Til daglig jobber hun som dirigent for flere aspirant-/juniorkorps og voksenkorps i Trøndelag, i tillegg til frilansoppdrag som trompetist/kornettist og instruktør. Hun er også tilknyttet NTNU Institutt for musikk, hvor hun underviser i trompetmetodikk og veileder i korpsmetodikk, samt har i flere år vært engasjert som instruktør på NMF sine sommerkurs i Trøndelag. I januar 2020 var hun engasjert som gjesteforeleser på NMF Trøndelags årlige arrangement Hellsymposiene. Hun er i tillegg tilknyttet de musikkpedagogiske forskningsprosjektene OutMus (Nord Universitet) og UniKuP (NTNU og Trondheim Kulturskole) som deltaker i forskningsgrupper.

Undervisning i messinginstrumenter
Ingrid underviser i messinginstrumenter på alle alderstrinn og fra nybegynner til videregående nivå. Undervisningen omfatter blant annet:
- notelære
- blåseteknikk
- intonasjon og gehør
- rytme
- klang og frasering
- transponering
- nivåtilpasset musikklære
innstudering av stykker (individuelle og ensemble, som f.eks. korpstykker)

Hun underviser i alle messinginstrumenter.

Undervisning i musikkteori
Uansett nivå og bruksområde - musikklære er nyttig kunnskap å ha for alle utøvere. Forståelse av tonalitet og hvordan musikkens språk er bygd opp kan gjøre det lettere å lese noter, mestre samspill og øve inn nye stykker eller øvelser.

Ingrid integrerer elementer fra grunnleggende musikkteori i instrumentalundervisningen, men det er også mulig å booke timer i musikkteori. Disse timene blir skreddersydd til dine ønsker, her er et utvalg elementer som kan inngå:
- satslære og harmonisering
- skala og tonalitet
- kvintsirkel
- transponering
- gehørtrening

Første undervisning
Første undervisningstime vil gå med til å kartlegge hva eleven kan og hvilke ambisjoner eleven har, samt til å bli kjent med hverandre og legge premissene for undervisningen. Det er supert om du kan forberede deg på å fortelle litt om hvilke forkunnskaper du har; har du spilt et annet instrument tidligere, behersker du noter? Dette gjør det lettere å tilpasse undervisningen.

Dersom det er noen spesielle utfordringer eller behov som læreren trenger hensynta i undervisningen, er det fint om du opplyser om dette på første time.

Som instrumentallærer vil nybegynneropplæring utgjøre en stor og viktig del av yrkesutøvelsen. Ingrid har erfaring fra nybegynnerundervisning siden 2003 og har erfaring fra arbeid med barn og unge med spesielle behov. Hun legger stor vekt på å utvikle basisferdigheter hos eleven, slik at man har et godt grunnlag å bygge videre på.

Skriv en uforpliktende beskjed til Ingrid hvis du er interessert i undervisning eller har noen spørsmål knyttet til dette.

Priser

Fra 174,00 NOK / 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt for semesterundervisning.

Underviser i:

Trompet, Kornett, Baryton, Euphonium, Flygelhorn, Musikkteori, Trombone, Musikkanalyse

Ukedager:

Mandag / Tirsdag / Onsdag / Fredag / Lørdag / Søndag

Nivåer:

Nybegynner / Grunnleggende / Middels / Avansert / Profesjonell

Aldersgrupper:

Barn / Tenåringer / Voksne / Seniorer

Anbefalinger av Ingrid

5 (1)

Erna K.

Oprettet den 19/03/22

*Fleksibel *Ser barnet mitt- og det hun kan *Inspirerer henne til å utvikle seg musikalsk

Svar fra Ingrid

08/08/2022

Tusen takk for gode ord! :-)

Ingrid's kompetanser

Utdannet innenfor pedagogikk Utdannet innen musikkvitenskap Utdannet fra universitetet Underviser alle aldre Spesialisert i klassisk musikk Underviser i noter 15+ års erfaring som lærer Underviser på konservertorie-nivå

Most often it starts here:

Svartid 0 t. og 23 min.

Undervisningssteder

 • Online

  Leksjonene holdes online i vårt OnlineClassRoom

  Hjemme hos lærer

  7088 Heimdal

  Hjemme hos elev

  0 - 250 kr.

Raske svar

Læreren svarer nye elever på deres første melding innenfor 48 timer i gjennomsnitt

Presentasjonsvideo

Læreren har lagt ut en presentasjonsvideo av seg selv på profilen sin

Gode anbefalinger

Læreren har minst 3 anbefalinger fra nåværende elever og/eller tidligere elever, med minimum 4 av 5 stjerner i gjennomsnitt

Høyt engasjement

Læreren er god til å engasjere seg i den enkelte elev, og tilrettelegger for lengrevarende og meningsfulle undervisningsforløp

Most often it starts here:

Svartid 0 t. og 23 min.

Lignende undervisere

...