Ingrid H. L.

(1 omtale)
Utdannet innenfor pedagogikk
Utdannet innen musikkvitenskap
10+ års erfaring som lærer
Godkjent lærer i trompet, kornett, baryton, euphonium, flygelhorn
Fra 174,00 NOK / 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt for semesterundervisning.

Svarer innenfor 0 t. og 21 min.

Undervisningssteder

Online

Hjemme hos lærer

7088 Heimdal

Hjemme hos elev

0 - 250 kr.

Ingrid kompetanser

Utdannet innenfor pedagogikk
Utdannet innen musikkvitenskap
10+ års erfaring som lærer
Utdannet fra universitetet
Underviser alle aldre
Fra 174,00 NOK / 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt for semesterundervisning.

Svarer innenfor 0 t. og 21 min.

Om Ingrid H. L.

Hva ønsker du å oppnå med instrumentet ditt? Har du noen teknikker du vil finpusse eller lære deg? Trenger du tips om eller planer for hva du skal øve på? Hadde det ikke vært kjekt med en instrumental-PT, som pusher deg på spilletime?

Ingrid er utdannet musikkpedagog og -didaktiker ved NTNU, samt kornettist og dirigent ved the University of Salford under veiledning av Brian Taylor, Dr. David King og Dr. Roy Newsome. Hun har lang erfaring som brassbandkornettist, både i Storbritannia og her hjemme. Hennes tilknytning til det britiske brassbandmiljøet har ført til spilleoppdrag i Russland, Tyskland, Canada og Wales. Hun er også tilknyttet Symphonic Brass Wales. Til daglig jobber hun som dirigent for flere aspirant-/juniorkorps og voksenkorps i Trøndelag, i tillegg til frilansoppdrag som trompetist/kornettist og instruktør. Hun er også tilknyttet NTNU Institutt for musikk, hvor hun underviser i trompetmetodikk og veileder i korpsmetodikk, samt har ved flere anledninger blitt benyttet som instruktør på NMF sine sommerkurs i Trøndelag. I januar 2020 var hun engasjert som gjesteforeleser på NMF Trøndelags årlige arrangement Hellsymposiene.

Undervisning i kornett/trompet
Ingrid Hesjedal underviser i kornett og trompet på alle alderstrinn og fra nybegynner til videregående nivå og kornett-/trompetundervisningen omfatter blant annet grunnleggende notelære (for nybegynnere), blåseteknikk, intonasjon og rytme, samt klang og frasering. Hun underviser også althorn, baritone og euphonium.
Hovedsakelig klassisk og rettet mot korpsmusikere.

Første undervisning
Første undervisningstime vil gå med til å kartlegge hva eleven kan og hvilke ambisjoner eleven har, samt til å bli kjent med hverandre og legge premissene for undervisningen. Dersom det er noen spesielle utfordringer eller behov som læreren trenger hensynta i undervisningen, er det fint om eleven (eller elevens foreldre) opplyser om dette på første time.

Som instrumentallærer vil nybegynneropplæring utgjøre en stor og viktig del av yrkesutøvelsen. Ingrid Lauten har erfaring fra nybegynnerundervisning siden 2003 og legger stor vekt på å utvikle grunnleggende ferdigheter hos nybegynnere allerede fra første time. Dette krever tålmodighet og grundighet. Målet for første time vil være å få lyd i instrumentet og føle størst mulig grad av mestring. Det er fint om du kan forberede deg på å fortelle litt om hvilke forkunnskaper du har; har du spilt et annet instrument tidligere, behersker du noter? Dette gjør det lettere å tilpasse undervisningen.

Skriv en uforpliktende beskjed til Ingrid hvis du err interessert i undervisning eller har noen spørsmål knyttet til dette.

Anbefalinger av Ingrid H. L. 5

Oprettet den 19/03/22
Erna K.
*Fleksibel *Ser barnet mitt- og det hun kan *Inspirerer henne til å utvikle seg musikalsk

Ingrid kompetanser

Utdannet innenfor pedagogikk
Utdannet innen musikkvitenskap
10+ års erfaring som lærer
Utdannet fra universitetet
Underviser alle aldre

Fleksibilitet

Book timene på nett, sikker betalingsløsning og fleksibel klippekortløsning.

Sikkerhet

Godkjente lærere med relevant utdannelse og erfaring samt ren politiattest.

Ingen ventelister

Våre lærere er klar til å undervise både hjemme hos elev eller hos læreren.

Andre har også sett på disse lærerne

Musikk-undervisning.no | Laget med kjærlighet til musikken | Muziekonderwijs.nl | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder