Hjemmeøving - online workshop

Del

Om Ingrid

Timeplan

1.
15. mars 19:00 - 20:30 (Onsdag)
Sted
John P. Kroglunds Veg 42, 7088 Heimdal
Plasser
25 plasser totalt
Pris
500,00 kr.
Dato
15/03/23
Målgruppe
Tenåringer, Voksne
Nivå
Grunnleggende, Middels
Er det adgang for rullestol?
Nei

Hvorfor velge et intensivkurs?

Gruppeundervisning i trompet / kornett / euphonium / trombone som strekker seg over kortere tid er ideelt for de som ønsker å jobbe med kun et særlig utvalgt tema eller som ønsker å få et kort og effektivt innblikk i et gitt tema. Korte kurs, over en dag gir mulighet for å få tilgang på forelesere som ikke ellers er tilgjengelige.

Anerkjent pedagogisk forskning viser at gruppeundervisning kan gi en rekke faglige, musikalske og personlige fordeler. Læringen kan oppstå ikke bare mellom lærer og deg som elev, men også mellom elever. I tillegg er det sosialt og motiverende å være sammen om et felles prosjekt. Ønsker du å ha høyt læringstrykk, og samtidig holde kostnadene nede, er gruppetimer derfor et svært godt valg.

Uansett hva du velger, kan du være sikker på at alle lærere ved musikk-undervisning.no er godt kvalifiserte. Våre lærere må gjennomgå en krevende faglig og personlig godkjenningsprosess som inkluderer en nøye gjennomgang av utdanning, referansesjekk og øvrig bakgrunn. I tillegg må alle lærere ha plettfri vandel og levere oppdatert politiattest. Å sikre gode lærere er en del av vårt viktigste arbeid ved denne plattformen.

Avbestillingsregler

Vi følger forbrukerrådets regler for billettkjøp. Siden din deltakelse i gruppen vil kunne være viktig for at gruppen som helhet fungerer rent faglig, og din bestilling vil fortrenge andres muligheter til å delta, har vi ikke angrerett på gruppeundervisningsplassene våre. Når tilbudet er akseptert og betalt, kan det ikke endres eller refunderes.

Hvis en lærer kansellerer vil du få refundert ditt kjøp. Hvis det for eksempel ikke er nok påmeldinger, vil gruppen kanselleres senest syv dager før oppstart og du vil få refundert ditt kjøp.

Dersom timen avlyses av forhold som er utenfor vår kontroll, for eksempel sykdom, force majeur etc, vil vi så langt det praktisk lar seg gjennomføre flytte undervisningen til en annen dag. Er undervisningen en fast ukedag, vil en løsning kunne være å legge til en ekstra uke mot slutten av perioden. Du vil så langt det er mulig alltid motta et varsel via din innboks på profilen din og/eller på e-post så raskt som mulig om noe umiddelbart oppstår. Les alle våre vilkår og betingelser her.

Om læreren

Lærer siden
Mars 2018
Gj.sn. responstid
4t
Om
Hva ønsker du å oppnå med instrumentet ditt? Har du noen teknikker du vil finpusse eller lære deg? Trenger du tips om eller planer for hva du skal øve...
Sted
John P. Kroglunds Veg 42, 7088 Heimdal
Plasser
25 plasser totalt / 0 påmeldte
Pris
500,00 kr.
Dato
15/03/23
500,00 kr.
25,00 kr.
Total pris
525,00 kr.
Total pris
525,00 kr.

Anbefalinger av Ingrid

5 (1)

Erna K.

Oprettet den 19/03/22

*Fleksibel *Ser barnet mitt- og det hun kan *Inspirerer henne til å utvikle seg musikalsk

Svar fra Ingrid

08/08/2022

Tusen takk for gode ord! :-)