Er det ingen lærere i ditt område?
Da er online undervisning et perfekt alternativ for deg!

Hos oss foregår online undervisning direkte gjennom vårt system, og det er superenkelt å komme i gang.
Vi har noen av de mest erfarne online-lærerne i Norge, så du vil være i gode hender.

Finn online-lærer

Trommeundervisning

Trommeundervisning i Sandefjord

Musikk-undervisning.no tilbyr slagverk og trommeundervisning. Trommesett er et viktig instrument i all rytmisk musikk. Trommesettet er med til å holde musikken i gang samtidig med at det hjelper de andre musikerne å holde takten. Trommeslageren er derfor alltid populær. I undervisningen vil du mest sannsynligvis spille f.eks jazz, pop, rock og mye mer. Du vil lære kule takter, overganger og soloer som vil få alle til å vippe med foten. Undervisningen tar utgangspunkt i elevens nivå og ønsker. Det kan f.eks jobbes med grooves, fills, teknikk, koordinasjon, puls/timing, slagverk, trommenoter og improvasjon.

Bli Trommeslager

Trommer er i bunn og grunn et enkelt og direkte instrument som alle mennesker kan forholde seg til. Trommeslageren har i oppgave å diktere og styre musikkens takter. Selv om trommer i utgangspunktet kan være enkelt å spille på så er teknikken noen ganger litt vanskelig å lære seg. Trommer kan inngå i alt fra et stort orkester til et lite band og kan brukes til å holde takten eller spille en trommesolo. Trommer er uten tvil det mest fysiske instrumentet og er en av de instrumentene som folk mest legger merke til under en konsert. Mange lurer på forskjellen mellom slagverk og trommesett. Slagverk er en fellesbetegnelse for alle type slaginstrumenter fra bongo til trommesett. Ønsker du undervisning i en annen by tilbyr Musikk-undervisning.no trommeundervisning i mange byer i Norge.

Må jeg ha mitt eget trommesett?

Det er alltid en god ide å ha ditt eget trommesett da dette gjør at du kan øve mellom timene. Hvis du er ny på trommer kan det være en ide å vente etter noen undervisninger, slik at du er sikker på at du ønsker å fortsette, før du går til innkjøp av et trommesett. Du er mer enn velkommen til å ta kontakt med oss på kontoret for veiledning om kjøp av trommesett. Her kan du lese mer om hvordan man lærer trommer..

Søker du etter undervisning på et annet instrument?

Musikk-undervisning.no har lærere i mange ulike instrumenter:

  1. Gitarundervisning
  2. Sangundervisning
  3. Pianoundervisning
  4. Bassundervisning

Kontakt

Dersom du har noen spørsmål så står vi klare til å hjelpe deg. Musikk-undervisning.no kan hjelpe med å finne den riktige læreren for deg og vi kan også svare på diverse spørsmål som du måtte ha. Ta kontakt på 23 89 89 17 eller send en mail til [email protected]. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Gå til forsiden

Våre kunder elsker Musikk-undervisning.no

"Det å lære å spille et instrument er balsam for sjela."

5 ut av 5

Einar Woldseth - Elev hos Musikk-undervisning.no

Musikk-undervisning.no | Laget med kjærlighet til musikken | Muziekonderwijs.nl | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder