Undervisere i Bass, Oslo

Tast inn ønsket instrument og by for å se vårt utvalg lærere nær deg

 • Fra 212,00 kr. per 30 minutter.
  Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Fra 312,00 kr. per 30 minutter.
  Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Fra 234,00 kr. per 30 minutter.
  Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Fra 212,00 kr. per 30 minutter.
  Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Fra 174,00 kr. per 30 minutter.
  Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
bassundervisning

Dyktige basslærere i Oslo

Hos Musikk-undervisning.no er alle våre lærere sertifiserte. Det vil si at alle har erfaring, samt utdanning innenfor musikk og undervisning. Dette skal sikre deg eller ditt barn undervisning av høy kvalitet. Våre lærere i bassgitar har spilt mange år og noen har samarbeidet med større grupper og band. Undervisningen vil ta utgangspunkt i elevens behov og nivå. Som nybegynner vil man bli introdusert for hørelære, teknikk, grep og akkorder, skalaer og samspill. Mer avanserte elever vil få trening i blant annet kunstneriske uttrykk og improvisasjon.

Hvordan finner jeg den rette læreren?

Det er flere faktorer som spiller inn når du skal velge din basslærer. Det første skal du tenke på er ditt mål med undervisningen, ditt nivå, din musikksmak, samt andre personlige behov. Alle våre lærere har hver sin profil og personlige måte å undervise på. Ta gjerne en kikk på de forskjellige lærerene for å se hvem som kan passe deg best. Hvis du etter de første timene ikke tilfreds med undervisningen, er vi selvfølgelig behjelpelige å finne en annen lærer til deg som gjerne passer bedre.

Undervisning når det passer deg

Våre undervisere er fleksible, noe som vil si at man kan få undervisning hjemme hos underviseren, i et øvingslokale eller i noen tilfeller hjemme hos eleven. Musikk-undervisning.no har ingen ventelister eller sesongundervisning noe som gjør at man kan få undervisning hele året rundt. Det betyr også at man kan starte når det passer. Nye timer kan avtaler og bookes fra gang til gang eller man kan avtale flere uker frem for et lenger forløp. Vi har også lansert et klippekortsystem som gir rabatt på undervisningen hvis man ønsker å kjøpe 10 eller flere undervisninger. Klippekortet er også en fleksibel måte å betale og få undervisning på.

Skal man ta med sin egen bass?

Vi anbefaler at man tar med egen bass når man skal til undervisning. Det er viktig å kunne øve hemme mellom undervisningen for å kunne få en kontinuerlig utvikling. Man kan enten kjøpe eller leie en bass. De fleste musikkbutikker kan hjelpe deg med å finne den rette bassgitaren. Lær litt om gitar og bass.

Søker du etter undervisning på et annet instrument?

Musikk-undervisning.no har lærere i mange ulike instrumenter:

 1. Trommeundervisning
 2. Sangundervisning
 3. Pianoundervisning
 4. Gitarundervisning

Tips og triks til nybegynnere

Øv gjerne daglig

Sørg for å finne tid til å øve, gjerne daglig hvis det lar seg gjøre. I starten er det klokt å spille og øve regelmessig i korte og mindre omganger. Gjerne 10-15 minutter 2 ganger daglig i en uke. Det er mye bedre og mer givende enn en time en dag i uken. Sørg for å ha bassen innenfor rekkevidde hjemme så man kan ta spille når man føler for det.

Hard hud

De fingrene du griper med vil utvikle hard hud på fingertuppene. I begynnelsen vil de kunne bli såre, men dette vil gå over med tiden. Etter fingertuppene har blitt herdet vil det gjøre at man unngår skade.

Tren fingrene

Bortsett fra det faktum at strengene er harde mot fingertuppene dine vil du også oppleve at fingermusklene trenger trening og kondisjonering. Som bass-spiller blir fingrene dine bli utsatt for store påkjenninger.

Ta vare på bassen din

Bassen fortjener å ha sin egen kasse (gitarboks, gigbag osv.) så har du anledningen til å ta den med rundt forbi. Det er også en god ide å kjøpe en god stand så den kan stå oppreist og dermed få synlig plass i hjemmet ditt, du vil da også mest sannsynlig spille mer på den og du trenger ikke å lene den mot andre møbler, da den lett kan falle ned og få skade.

Alltid ha ekstra strenger

Det er en god ide å alltid ha et nytt sett med strenger liggende i bassboksen. Hvis en streng ryker, bytt den med en gang eller så fort du har anledning. Hvis ikke vil terskelen være høyere for å ta frem bassen igjen. Litt som en punktert sykkel, det er tyngre å ta den i bruk om man vet man må lappe den før bruk.

Plei motivasjonen

Det er viktig at du vedlikeholder motivasjonen til å spille bass. Måten du kan opprettholde motivasjonen på kan være å spille og lære sanger du liker. Sanger du elsker å høre igjen og igjen. Når du føler du kan sangen godt kan du prøve å spille den mens du hører på anlegget.

Meld deg opp til basstimer

Hvis du ønsker å bli lært opp av en kompetent lærer med relevant utdanning og erfaring vil musikk-undervisning.no hjelpe deg med dette.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan kommer jeg i gang?

Det eneste du skal gjøre, er å sende en direkte beskjed til din foretrukne lærer via hans/hennes profil, og så kontakter underviseren deg innenfor tre virkedager. Du og din underviser avtaler nå når den første timen skal finne sted, deretter kan du fortsette med å kjøpe enten uforpliktende enkelttimer eller rabatterte klippekort.

Binder man seg ved kjøp og opprettelse?

Når du har avtalt din første time med din underviser, foregår betalingen via din profil her på siden. All kommunikasjon foregår på vår hjemmeside, som er mer lettvint og sikrere for alle parter. Første gang du sender en beskjed til underviseren, blir det derfor automatisk opprettet en uforpliktende elevprofil. Opprettelsen av profilen forplikter ikke til kjøp. Du er alltid velkommen til å ringe til vår vennlige IT-support i åpningstiden, dersom du har noen spørsmål.

Hvorfor er det forskjell på prisene?

Prisene varierer fra underviser til underviser og prisene reflekteres typisk ut ifra erfaring og etterspørsel. Underviserne fastsetter selv sin egen pris etter behov, og et lavt prisnivå er derfor ikke nødvendigvis ett utrykk for lav ansiennitet.

Typer av undervisning

Musikk-undervisning.no tilbyr 1-til-1 enkelttimer, men vil på sikt også tilby gruppeundervisning.

Lån og leie av instrument?

Det er ikke mulig å leie eller låne instrumenter hos musikk-undervisning.no, men visse lærere kan være behjelpelige i den sammenheng. Det vil typisk fremgå i deres lærerprofil.

Nybegynner, viderekommen eller avansert?

Musikk-undervisning.no tilbyr timer og leksjoner på alle nivå, har du spesifikke forespørsler eller er du på utkikk etter et intensivkurs i særlige teorier eller teknikker, kan vi hjelpe med å finne den riktige læreren. Det gjelder også, hvis du søker hjelp til forberedelse til opptaksprøver til f.eks Musikkonservatoriet eller i andre sammenhenger.

Barn

Alle våre undervisere er sertifiserte til å undervise barn og lever opp til våre krav om en ren vandelsattest. Visse undervisere har imidlertid satt inn et krav til elevenes minimumsalder, og i så fall fremgår det i deres lærerprofil. Har man detaljerte spørsmål angående alder og pedagogiske fremgangsmåter, kan man kontakte underviseren direkte ved å opprette en uforpliktende elevprofil.

Seniorer

Er det 40 år siden du sist har hatt et instrument i hånden, og har du lyst til gjenoppfriske gleden ved å spille? Uansett hvilke forutsetninger du har kan våre undervisere hjelpe deg med å komme i gang igjen og oppleve ny musikkglede.

Kontakt

Dersom du har noen spørsmål så står vi klare til å hjelpe deg. Musikk-undervisning.no kan hjelpe med å finne den riktige læreren for deg og vi kan også svare på diverse spørsmål som du måtte ha. Ta kontakt på 23 89 89 17 eller send en mail til [email protected]. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Gå til forsiden

Våre kunder elsker Musikk-undervisning.no

"Det å lære å spille et instrument er balsam for sjela."

5 ut av 5

Einar Woldseth - Elev hos Musikk-undervisning.no

Musikk-undervisning.no | Laget med kjærlighet til musikken | Muziekonderwijs.nl | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder