Musikkundervisning i Oslo

Vi har dyktige lærere som underviser i Oslo på de fleste instrumenter. Alt fra pianoundervisning, gitarundervisning, sang og vokal. Meld deg opp til en prøvetime hos en av våre lærere i Oslo i dag.

 • Svarer innenfor 21 t. og 55 min.
  Fra 156,00 - 195,00 kr. per. 20 min. Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Fra 116,00 - 145,00 kr. per. 20 min. Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Gjennomsnittlige svartid er 100+ timer
  Fra 108,00 - 135,00 kr. per. 20 min. Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Svarer innenfor 26 t. og 2 min.
  Fra 128,27 - 160,33 kr. per. 20 min. Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Svarer innenfor 4 t. og 46 min.
  Fra 116,00 - 145,00 kr. per. 20 min. Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Svarer innenfor 7 t. og 11 min.
  Fra 116,00 - 145,00 kr. per. 20 min. Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Svarer innenfor 1 t. og 17 min.
  Fra 141,33 - 176,67 kr. per. 20 min. Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Svarer innenfor 10 t. og 51 min.
  Fra 192,40 - 240,50 kr. per. 30 min. Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Svarer innenfor 0 t. og 5 min.
  Fra 141,33 - 176,67 kr. per. 20 min. Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Svarer innenfor 64 t. og 23 min.
  Fra 208,00 - 260,00 kr. per. 20 min. Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Svarer innenfor 19 t. og 39 min.
  Fra 141,33 - 176,67 kr. per. 20 min. Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
 • Fra 116,00 - 145,00 kr. per. 20 min. Fra prisen oppnås ved kjøp av 20 klipp
musikkskole i oslo

Musikkskole i Oslo - Musikk-undervisning.no

Hovedstaden oser av musikk og musikkglade mennesker. Oslo rammer de fleste sin smak av musikk ved hjelp fra de store musikkscenene i byen. Musikk-undervisning.no har lærere i mange ulike instrumenter i Oslo. Alle våre lærere er godkjent med erfaring og relevant utdannelse samt med en ren politiattest. Vi formidler kun profesjonelle musikklærere hos oss. Sjekk vårt utvalg her:

 1. Gitarundervisning i Oslo
 2. Sangundervisning i Oslo
 3. Pianoundervisning i Oslo
 4. Trommeundervisning i Oslo

Fleksibel undervisning med rabatt i Oslo

Musikk-undervisning.no tilbyr fleksibel undervisning hvor man valgfritt kan finne en dato som passer for eleven og læreren eller til en fast ukedag. Undervisningen foregår enten hjemme hos læreren, i et øvingslokale tilknyttet læreren eller hjemme hos eleven. Ønsker man undervisning over lenger tid (f.eks. over et semester) så kan man kjøpe et klippekort som gir opp til 15% rabatt. Klippekortene kan kjøpes på 10, 15 eller 20 klipp.

Undervisning når det passer deg

Våre undervisere er fleksible noe som vil si at man kan få undervisning hjemme hos underviseren, i et øvingslokale eller i noen tilfeller hjemme hos eleven. Musikk-undervisning.no har ingen ventelister eller sesongundervisning noe som gjør at man kan få undervisning hele året rundt. Det betyr også at man kan starte når det passer. Nye timer kan avtaler og bookes fra gang til gang eller man kan avtale flere uker frem for et lenger forløp. Vi har også lansert et klippekortsystem som gir rabatt på undervisningen hvis man ønsker å kjøpe 10 eller flere undervisninger. Klippekortet er også en fleksibel måte å betale og få undervisning på.

Må jeg ha et eget instrument?

Det er alltid en god idé å ha sitt eget instrument, og det er også primært det vi anbefaler alle våre elever for best utvikling og utnytte av undervisningen. I noen tilfeller så kan man også avtale med læreren å leie eller låne et instrument i starten før man bestemmer seg for å kjøpe et eget. Læreren vil også komme med forslag og tips til hvilket instrument og modell du bør kjøpe, alt etter budsjett. Dersom man har undervisning i ”flyttbare” instrumenter som f.eks. gitar, bass, saksofon, trompet etc., så anbefaler vi at du alltid har med eget instrument til undervisningen. Større instrumenter som trommer og piano er en selvfølge at eleven ikke medbringer til timen.

Hvor kan jeg kjøpe musikkutstyr i Oslo? Besøk Hornaas Musikk!

Det finnes mange ulike musikkbutikker i hovedstaden. Det viktigste du må tenke på når du skal kjøpe ditt første instrument er å få god veiledning og råd fra en ekspert. Det er viktig at du finner instrumentet som passer for deg med tanke på størrelser, spillestil, ønsker og utvalg. Vi anbefaler Hornaas Musikk som har butikk i Storgata 43 i Oslo. Her vil du få god hjelp om alt fra A til Å innenfor musikkens verden

Hva har Oslo å by på?

Hovedstaden er nok den byen i Norge som har mest å tilby når det kommer til musikk, musikkundervisning, butikker, gatemusikere, konserter og mye mer. Oslo oser av kulturliv for enhver smak. Oslo konserthus, Rockefeller, Parkteatret Scene, Blå og Herr Nilsen jazzkafe er bare noen få av scenene i Oslo som har mange fantastiske live konserter å tilby hver måned.

Musikkskole i Oslo

Det er mulig å finne musikkopplæring hos flere ulike aktører. Det du bør tenke på før du velger en musikklærer i Oslo er at det er en kvalifisert lærer med relevant utdannelse og ikke minst erfaring. Deretter er det viktig at læreren har ren politiattest og en profesjonell tilnærming til undervisningen. Alt dette sikrer vi hos Musikk-undervisning.no. Alle våre lærere er de beste av de beste med ren politiattest og god erfaring. Vårt mål er å være den beste musikkskolen i Norge.

Vil du bli lærer hos oss i Oslo?

Vi er alltid på utkikk etter flere dyktige lærere som vi kan formidle. Send oss en søknad i dag:

Søk her!

Kontakt

Dersom du har noen spørsmål så står vi klare til å hjelpe deg. Musikk-undervisning.no kan hjelpe med å finne den riktige læreren for deg og vi kan også svare på diverse spørsmål som du måtte ha. Ta kontakt på 23 89 89 17 eller send en mail til [email protected]. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Gå til forsiden

Våre kunder elsker Musikk-undervisning.no

"Det å lære å spille et instrument er balsam for sjela."

5 ut av 5

Einar Woldseth - Elev hos Musikk-undervisning.no

Musikk-undervisning.no | Laget med kjærlighet til musikken | Muziekonderwijs.nl | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler