Gerd

Gerd

Gerd

(3)
Fra 420,00 NOK / 30 min.
 • Sang
 • Nybegynner
 • Grunnleggende
 • Middels
 • Avansert
 • Profesjonell

Gjennomsnittlig svartid: 7 t. og 2 min.

Klippekort

Kjøp av klippekort fra en lærer gir deg en redusert pris, samtidig som du beholder fleksibiliteten.

Underviser i:

Sang

Ukedager:

Underviser alle dager i uken

Nivåer:

 

Aldersgrupper:

 

Anbefalinger av Gerd

5 (3)

Mariann F.

Oprettet den 11/12/23

Gerd er faglig flink til å forklare og motivere. Det er både gøy og veldig lærerikt å være elev hos Gerd. Kan anbefales på det varmeste.

Aud H. F.

Oprettet den 07/08/23

Jeg har hatt undervisning av Gerd første halvår av 2023, og tegnet ny avtale nå. Gerd er utrolige dyktig, tolmodig, og fagmessig levere hun på høyt nivå. Hver elev får tilrettelagt nivåer som blir våre fantastisk mål. Gerd ser alle og er flink til å se hva vi trenger å jobbe med. Jeg er veldig opptatt av sang, teknikker og sangmestring. Jeg er meget fornøyd, og anbefaler Gerd for alle som vil lære å synge.

Daniel E.

Oprettet den 17/12/21

Tilfeldighetene gjorde det slik at jeg ble stående som vokalist, uten særlig teknikk og uten særlig erfaring. Etter noen timer i studio, anbefalte produsenten meg å skaffe et par-tre sangtimer innen neste økt . Jeg fortalte Gerd om situasjonen, og vi begge var enige om at 3 sangtimer på samme uke ikke er gunstig for progresjonen, men verdt et forsøk. Da jeg kom til studioinnspilling, uken etter sangtimene, ble det bemerket at mye hadde skjedd på meget kort tid. Jeg hadde en annen kraft og var mer avslappet i stemmen. Jeg nådde høyere og dypere register mer uanstrengt og kunne holde på lenge uten å kjenne at stemmen var sliten. Gerd hadde rett og slett klart å låse opp deler av stemmen min som jeg ikke visste jeg hadde, alt på én uke! Jeg har spilt gitar i 15 år og er fullt klar over hvor mye dedikasjon og disiplin som inngår i å mestre et instrument, men den brå kurven jeg fikk hos Gerd var uforventet. Uansett sjanger eller stil anbefaler jeg henne sterkt!

Undervisningssteder

 • Online

  Leksjonene holdes online i vårt OnlineClassRoom

  Hjemme hos lærer

  4900 Tvedestrand

  Hjemme hos elev

  0 - 250 kr.

  Undervisningslokale

  4846 Arendal

Raske svar

Læreren svarer nye elever på deres første melding innenfor 48 timer i gjennomsnitt

Presentasjonsvideo

Læreren har lagt ut en presentasjonsvideo av seg selv på profilen sin

Gode anbefalinger

Læreren har minst 3 anbefalinger fra nåværende elever og/eller tidligere elever, med minimum 4 av 5 stjerner i gjennomsnitt

Høyt engasjement

Læreren er god til å engasjere seg i den enkelte elev, og tilrettelegger for lengrevarende og meningsfulle undervisningsforløp
Fra 420,00 NOK / 30 min.

Gjennomsnittlig svartid: 7 t. og 2 min.

Lignende undervisere

...