Daniel A.

Møt Daniel A.

Om

Instrument
Gitar
Lokation
Online. Nesttun. Hjemme hos elev.
Svartid
10 t. og 6 min.

Om Daniel A.

Hei!
Jeg er gitarist med 16 års erfaring, og har musikalsk og lydteknisk kompetanse fra spesialisering på VGS og en bachelorgrad i Music Business – Production. Jeg har vært innom de fleste sjangre, og mitt fokus er å støtte opp den musikken eleven selv vil vokse i. Jeg ønsker også å vise elevene hvor mangfoldig musikk kan være, og bruker min brede erfaring med sjangre til å vise alt fra Jazz og Prog–metall, til Pop, Funk, Rock og Dance.

Når jeg ser tilbake på når jeg selv var gitarelev, forstår jeg at motivasjon styrer all fremgang – og hver elev er unik i hva de trenger. Der noen ønsker mer teori, trenger andre å bare spille noe gøy, og jeg vurderer all undervisning opp mot hvordan det på best måte kan motivere eleven.

Som lærer vektlegger jeg skadeforebyggende teknikk, som legger grunnlaget for at eleven kan bygge stabilitet og trygghet i hvilken som helst sjanger. Når jeg implementerer musikkteori, er jeg opptatt av at det skal være enkelt å forstå og anvendbart på fingerbrettet. Det skal også være enkelt og motiverende å øve til i etterkant.

Fra 240,00 NOK / 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt på klippekort.

Undervisningssteder

 • Online

  Leksjonene holdes online i vårt OnlineClassRoom

  Hjemme hos lærer

  5223 Nesttun

  Hjemme hos elev

  0 - 250 kr.

Fra 240,00 NOK / 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt på klippekort.

Lignende undervisere

...