Bandseminar for nybegynnere og viderekommende

Del

Om undervisningen

Spiller du i band, eller - drømmer du om å spille i band!?
Trenger du/dere et push på å komme i gang, eller veiledning til hvordan å ta musikken til nye høyder?

Da kan jeg hjelpe deg!

Jeg tilbyd skreddersydd og tilpasset undervisning til grupper og band, for å hjelpe med det som trengs!

Er dere nybegynnere eller unge lovede som har oppdaget musikkgleden, så hjelper jeg dere i gang med ting som: å lære enkle akkorder, rytmer, og det å "lytte seg inn" på de andre man spiller med.

Er dere godt i gang med spilling og på et grunnleggende nivå kan vi jobbe med time, samspill, lydbilde, utrykk, sound, utstråling og show, og ikke minst nerde med detaljer.

For mer avanserte og viderekommende band og grupper så kan jeg hjelpe til med de store linjene, være en "stemme untenfra" som kan komme med tips og tanker som kan være vanskelig å se for dere som er i gruppa. En slags produsent-rolle om du vil.

Jeg har lang fartstid som trommeslager, produsent og musiker. Og har spilt i mangfoldige grupper og band de siste 15-20 årene. Jeg har utdannelse innen utøvende musikk, og behersker gitar, piano, bass og sang på et grunnleggende nivå.

Undervisningen foregår i et studio/øvingslokale midt i Oslo sentrum, Lakkegata 47. Her er det full backline, kaffe og PA tilgjengelig!

Det er også mulig å bruke studioet og ta opp øvelser/spille inn demoer, dette kan være en ekstremt god (og avslørende!) måte å bli bedre kjent med musikken deres, å kunne høre det i ettertid, gå i sømmene på hva folk egentlig spiller osv.

Jeg digger å undervise og å lære bort, og lære nye ting selv - å hjelpe andre mot et mål vi setter sammen! Så om dette er noe som kan være aktuelt for deg/dere - ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende prat!

+ Se mer - Se mindre
Sted
Lakkegata 47, 0187 Oslo
Plasser
6 ledige plasser
Pris
750,00 kr. / 250,00 kr. per gang
Periode
09/02/23 - 09/03/23 (3 leksjoner )
Målgruppe
Barn, Tenåringer, Voksne, Seniorer
Nivå
Nybegynner, Grunnleggende, Middels, Avansert
Er det adgang for rullestol?
Nei

Timeplan

1.
9. februar 16:00 - 21:00 (Torsdag)
2.
23. februar 16:00 - 21:00 (Torsdag)
3.
9. mars 16:00 - 21:00 (Torsdag)

Hvorfor velge gruppeundervisning?

Gruppetimer i piano / innspilling / sang / trommer / bass / gitar / studio / musikkproduksjon / låtskriving er ideelle for de som ønsker den beste undervisningen til best mulig pris. Anerkjent pedagogisk forskning viser at gruppeundervisning kan gi en rekke faglige, musikalske og personlige fordeler. Læringen kan oppstå ikke bare mellom lærer og deg som elev, men også mellom elever. I tillegg er det sosialt og motiverende å være sammen om et felles prosjekt. Ønsker du å ha høyt læringstrykk, og samtidig holde kostnadene nede, er gruppetimer derfor et svært godt valg.

Uansett hva du velger, kan du være sikker på at alle lærere ved musikk-undervisning.no er godt kvalifiserte. Våre lærere må gjennomgå en krevende faglig og personlig godkjenningsprosess som inkluderer en nøye gjennomgang av utdanning, referansesjekk og øvrig bakgrunn. I tillegg må alle lærere ha plettfri vandel og levere oppdatert politiattest. Å sikre gode lærere er en del av vårt viktigste arbeid ved denne plattformen.

Avbestillingsregler

Vi følger forbrukerrådets regler for billettkjøp. Siden din deltakelse i gruppen vil kunne være viktig for at gruppen som helhet fungerer rent faglig, og din bestilling vil fortrenge andres muligheter til å delta, har vi ikke angrerett på gruppeundervisningsplassene våre. Når tilbudet er akseptert og betalt, kan det ikke endres eller refunderes.

Hvis en lærer kansellerer vil du få refundert ditt kjøp. Hvis det for eksempel ikke er nok påmeldinger, vil gruppen kanselleres senest syv dager før oppstart og du vil få refundert ditt kjøp.

Dersom timen avlyses av forhold som er utenfor vår kontroll, for eksempel sykdom, force majeur etc, vil vi så langt det praktisk lar seg gjennomføre flytte undervisningen til en annen dag. Er undervisningen en fast ukedag, vil en løsning kunne være å legge til en ekstra uke mot slutten av perioden. Du vil så langt det er mulig alltid motta et varsel via din innboks på profilen din og/eller på e-post så raskt som mulig om noe umiddelbart oppstår. Les alle våre vilkår og betingelser her.

Om læreren

Lærer siden
September 2020
Gj.sn. responstid
5 t. og 52 min.
Om
Daniel fant plassen sin bak trommesettet som 14-åring, og siden har det gått slag-i-slag! De siste årene har Daniel jobbet som freelance trommesla...
Sted
Lakkegata 47, 0187 Oslo
Plasser
6 ledige plasser
Pris
750,00 kr. / 250,00 kr. per gang
Periode
09/02/23 - 09/03/23 (3 leksjoner)
750,00 kr.
17,50 kr.
Total pris
767,50 kr.

Anbefalinger av Daniel

5 (2)

Øivind J.

Oprettet den 31/01/23

Veldig hyggelig, pedagogisk og kunnskapsrik lærer. :)

Tone G.

Oprettet den 29/03/23

Superhyggelig og superflink