Tom

Tom

Tom

Om Tom

Til deg som ønsker å lære å spille trommesett:

Jeg gleder meg til å møte deg! Vi vil ta en samtale først. Jeg vil spørre deg om hva du ønsker å oppnå av undervisningen. Er det noen bestemte musikalske stilarter du er lidenskapelig opptatt av? Hva ønsker du å lære? Vi vil snakke åpent om dette og kartlegge dine behov og hva jeg kan tilby i forhold til disse.

Litt om meg selv:

Jeg begynte å spille trommer i Jessheim skolekorps ni år gammel. Jeg spilte i skolekorpset i syv år. Jeg hadde der flere dyktige trommelærere som underviste meg i grunnleggende skarptrommeteknikk, samt innføring i bruk av andre slaginstrumenter som basstromme , cymbaler, woodblock, triangel, tamburin etc. Jeg lærte samspill og å lese musikk etter noter. Jeg gikk videre til janitsjarorkester, blåseensemble og storband. Jeg var trommeinstruktør for Gardermoen skolekorps ca et halvt år i sekstenårsalderen. Jeg var elev ved Ullensaker kommunale musikk-skole og jeg gikk på folkehøgskole med musikklinje. Jeg hadde også en privatelev en periode ved Romerike Folkehøgskole, som jeg underviste i swingjazz-trommespill.

Fra trettenårsalderen og frem til i dag, har jeg spilt trommesett med en lang rekke band innen pop-rock, blues- og jazz genren. Jeg spilte trommer i to og et halvt år i backing-bandet til Stephen Ackles og jeg har deltatt på mange plateinnspillinger.

Jeg underviser i:

-stikke-teknikk(hvordan holde trommestikkene ut ifra hvilke teknikk man utøver)
-grunnleggende skarptrommeteknikk(enkelt-slag, dobbelt-slag, paradidler)
-notelesning( innføring i grunnleggende noteverdier og bladlesning av musikk for skarptromme og trommesett)
-innføring i musikalske genre pop/rock, blues, jazz og andre beslektede musikkutrykkJeg har et stort repertoar av både grunnleggende- og viderekommen kunnskap når det gjelder å spille rytmisk musikk på trommesett. Med rytmisk musikk mener jeg å spille rytmemønstre, groover og fills innen de før nevnte musikk-genrene, pop, rock, jazz. blues og andre beslektede musikalske uttrykk. Jeg vet hva som skal til for å få det til å groove, jeg kjenner teknikken, jeg kjenner notasjonen som skal til innen de ulike stilartene.

Jeg er en fremoverlent person med gode kommunikative evner. Jeg har et sterkt ønske om å inspirere andre mennesker til å oppdage gleden ved å spille et musikalsk instrument og å oppleve mestring på dette instrumentet og jeg har både inspirasjonen, kunnskapene og ferdighetene til å oppnå dette. Jeg ser frem til å høre fra deg og å være en del av din utvikling som trommeslager.

Priser

Fra 173,40 NOK / 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt på klippekort.

Underviser i:

Trommer

Ukedager:

 

Nivåer:

 

Aldersgrupper:

 

Most often it starts here:

Svartid 82 t. og 52 min.

Undervisningssteder

  • Online

    Leksjonene holdes online i vårt OnlineClassRoom

    Hjemme hos elev

    0 - 250 kr.

Raske svar

Læreren svarer nye elever på deres første melding innenfor 48 timer i gjennomsnitt

Presentasjonsvideo

Læreren har lagt ut en presentasjonsvideo av seg selv på profilen sin

Gode anbefalinger

Læreren har minst 3 anbefalinger fra nåværende elever og/eller tidligere elever, med minimum 4 av 5 stjerner i gjennomsnitt

Høyt engasjement

Læreren er god til å engasjere seg i den enkelte elev, og tilrettelegger for lengrevarende og meningsfulle undervisningsforløp

Most often it starts here:

Svartid 82 t. og 52 min.

Lignende undervisere

...