Tom V.

Godkjent lærer i trommer
Fra 173,40 NOK / 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt på klippekort.

Svarer innenfor 82 t. og 52 min.

Undervisningssteder

Online

Hjemme hos elev

0 - 250 kr.

Fra 173,40 NOK / 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt på klippekort.

Svarer innenfor 82 t. og 52 min.

Om Tom V.

Til deg som ønsker å lære å spille trommesett:

Jeg gleder meg til å møte deg! Vi vil ta en samtale først. Jeg vil spørre deg om hva du ønsker å oppnå av undervisningen. Er det noen bestemte musikalske stilarter du er lidenskapelig opptatt av? Hva ønsker du å lære? Vi vil snakke åpent om dette og kartlegge dine behov og hva jeg kan tilby i forhold til disse.

Litt om meg selv:

Jeg begynte å spille trommer i Jessheim skolekorps ni år gammel. Jeg spilte i skolekorpset i syv år. Jeg hadde der flere dyktige trommelærere som underviste meg i grunnleggende skarptrommeteknikk, samt innføring i bruk av andre slaginstrumenter som basstromme , cymbaler, woodblock, triangel, tamburin etc. Jeg lærte samspill og å lese musikk etter noter. Jeg gikk videre til janitsjarorkester, blåseensemble og storband. Jeg var trommeinstruktør for Gardermoen skolekorps ca et halvt år i sekstenårsalderen. Jeg var elev ved Ullensaker kommunale musikk-skole og jeg gikk på folkehøgskole med musikklinje. Jeg hadde også en privatelev en periode ved Romerike Folkehøgskole, som jeg underviste i swingjazz-trommespill.

Fra trettenårsalderen og frem til i dag, har jeg spilt trommesett med en lang rekke band innen pop-rock, blues- og jazz genren. Jeg spilte trommer i to og et halvt år i backing-bandet til Stephen Ackles og jeg har deltatt på mange plateinnspillinger.

Jeg underviser i:

-stikke-teknikk(hvordan holde trommestikkene ut ifra hvilke teknikk man utøver)
-grunnleggende skarptrommeteknikk(enkelt-slag, dobbelt-slag, paradidler)
-notelesning( innføring i grunnleggende noteverdier og bladlesning av musikk for skarptromme og trommesett)
-innføring i musikalske genre pop/rock, blues, jazz og andre beslektede musikkutrykkJeg har et stort repertoar av både grunnleggende- og viderekommen kunnskap når det gjelder å spille rytmisk musikk på trommesett. Med rytmisk musikk mener jeg å spille rytmemønstre, groover og fills innen de før nevnte musikk-genrene, pop, rock, jazz. blues og andre beslektede musikalske uttrykk. Jeg vet hva som skal til for å få det til å groove, jeg kjenner teknikken, jeg kjenner notasjonen som skal til innen de ulike stilartene.

Jeg er en fremoverlent person med gode kommunikative evner. Jeg har et sterkt ønske om å inspirere andre mennesker til å oppdage gleden ved å spille et musikalsk instrument og å oppleve mestring på dette instrumentet og jeg har både inspirasjonen, kunnskapene og ferdighetene til å oppnå dette. Jeg ser frem til å høre fra deg og å være en del av din utvikling som trommeslager.

Fleksibilitet

Book timene på nett, sikker betalingsløsning og fleksibel klippekortløsning.

Sikkerhet

Godkjente lærere med relevant utdannelse og erfaring samt ren politiattest.

Ingen ventelister

Våre lærere er klar til å undervise både hjemme hos elev eller hos læreren.

Andre har også sett på disse lærerne

Musikk-undervisning.no | Laget med kjærlighet til musikken | Muziekonderwijs.nl | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder