Sonja F.

Godkjent lærer i cello, musikkteori, musikk fra livets begynnelse (barn)
Fra 192,40 NOK / 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt på klippekort.

Gjennomsnittlige svartid er 100+ timer

Undervisningssteder

Online

Hjemme hos lærer

5008 Bergen

Hjemme hos elev

0 - 250 kr.

Fra 192,40 NOK / 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt på klippekort.

Gjennomsnittlige svartid er 100+ timer

Om Sonja F.

Jeg er utdannet musikkpedagog fra Universitetet i Stavager og har flere års erfaring med celloundervisning for alle nivåer og i alle aldre. Jeg ønsker at min musikkundervisning skal gi elevene mine mestringsfølelse, utvikling og glede.

Det å lære fra meg musikk i form av teori og praksis engasjerer meg veldig, i gjengjeld anser jeg meg selv som en lærer som klarer å engasjere og finne en god tone med elever. Jeg brenner for å vekke interesse hos barn og voksne, og målet mitt er at de skal få en naturlig læringskurve samtidig som de får den beste mulige opplevelsen av musikk.

Jeg er ei jente på 26 år som har en bachelor i utøvende cello deretter et år med Praktisk pedagogisk utdannelse. For tiden studerer jeg juss på Universitet i Bergen og underviser i cello vedsiden av studiene.

Under PPU-studiene mine var jeg i praksis på Stavanger katedralskolens musikklinje, der jeg underviste i hørelærefaget. Utenom det bestod praksisen min i undervisning på hovedinstrument (cello), ensemble på Stavanger kulturskole og musikk på Madlavoll barneskole. Vedsiden av PPU-studiene har jeg undervist som vikar på kulturskolen i Sandnes i tillegg til undervisning av privatelever.

Forskningsprosjektet mitt som er en del av PPU-studiet, handlet om Kodàly-metoden og om hvorvidt denne musikkpedagogiske metoden er relevant i dagens musikkopplæring i Norge. Gjennom arbeidet med denne oppgaven har jeg vært i Oslo og observert ulike musikkpedagogiske virksomheter i tillegg til å intervjue musikkpedagoger rundt omkring i landet. Dette har samlet sett gitt meg erfaring som jeg ønsker å videreføre i min undervisning. Metoden handler blant annet om å arbeide med indre gehør og teori gjennom sang og bevegelse noe som jeg finner veldig nyttig og relevant i undervisning av barn og ungdom, men også nybegynner voksne.

Jeg brenner for å vekke interesse for musikk og målet mitt er at elevene mine skal få en naturlig læringkurve samtidig som de får den beste mulige opplevelsen av musikk.

Jeg kan undervise hjemme hos meg selv, hos eleven eller online.

Fleksibilitet

Book timene på nett, sikker betalingsløsning og fleksibel klippekortløsning.

Sikkerhet

Godkjente lærere med relevant utdannelse og erfaring samt ren politiattest.

Ingen ventelister

Våre lærere er klar til å undervise både hjemme hos elev eller hos læreren.

Andre har også sett på disse lærerne

Musikk-undervisning.no | Laget med kjærlighet til musikken | Muziekonderwijs.nl | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder