Sandra M.

Godkjent lærer i: Sang, Vokal, Musikk fra livets begynnelse (barn), Låtskriving

Tilbyr online undervisning

Godkjent lærer i: Sang, Vokal, Musikk fra livets begynnelse (barn), Låtskriving

Tilbyr online undervisning
Fra 169,72 kr. per. 20 min.

Prisinformasjon

I prisen er det medregnet 15% rabatt for semesterundervisning.

Underviser i:

Hjemme hos lærer:
5155 Bønes

Hjemme hos elev

Tilbyr online undervisning

Om Sandra M.

Sandra (29) er utdannet lektor i musikk fra Høgskulen på Vestlandet (HVL), og har fullført til sammen 6 år med utdanning innen musikk. Hun har studert både årsstudium og faglærerutdanning (bachelor) i musikk hvor hun hadde sang som hovedinstrument og piano som bi-instrument. Nylig fullførte hun også sin mastergrad i kreative fag og læreprosesser – musikkprofil, hvor hun skrev mastergrad om kvinnelige, skeive artisters utvikling som artist. Hun har jobbet både som kordirigent for et ungdomskor og som sanglærer for høgskolestudenter. Med høgskolestudentene var målet for undervisningen å ta sangeksamen og opptaksprøve.

Sandra sitt overordnede mål som sangpedagog er å jobbe med grunnleggende sangteknikk med fokus på å synge trygt og fritt. Gjennom sangundervisningen ønsker hun at sangelevene hennes skal føle seg trygg til å utforske stemmen sin og å opparbeide seg vokal selvtillit til å synge ut med den stemmen man har. 
Undervisning i sang
Sandra underviser i sang for både nybegynnere og viderekomne i alle aldre. Sangundervisningen omfatter blant annet:
• Grunnleggende sangteknikk
• Støtte-, puste- og avspenningsøvelser
• Rytmeøvelser
• Musikalsk og personlig innlevelse og uttrykk
• Musikalsk selvtillit/selvfølelse
• Artikulasjon (tekstuttale) og mimikk (ansiktsuttrykk/kroppsspråk)

Sandra mener at sangundervisning handler om å etablere trygghet i elev-lærerrelasjonen slik at eleven føler hen har rom til å utfolde seg musikalt uten å føle på begrensninger knyttet til vokal selvtillit. Sangundervisning handler også om å etablere gode vaner knyttet til vokalteknikk som vil hjelpe eleven å utvikle vokal selvtillit, vokale ferdigheter og personlig vekst. Sandra mener alle har en sangstemme, men å lære å bruke den, utforske den og utvikle den kan være lurt å gjøre i samsvar med en lærer som kan være en støtte og veiviser i prosessen. Sjanger

Sandra underviser i (nesten) alle sjangre, som eksempelvis pop, rock, vise, indie, musikal, osv. Det kan også være aktuelt å jobbe med eget musikalt materiale etter hvert, dersom eleven skriver egen musikk og ønsker å utvikle sitt vokaluttrykk etter dette. For interesserte er det også mulig å øve sangteknikk og uttrykk i forbindelse med musikal/musikkteater.


Første undervisningstime

I første undervisningstime vil Sandra og eleven bli kjent med hverandre musikalsk, snakke om elevens musikkinteresser, mål, ønsker og behov. For Sandra er det viktig at eleven føler seg sett og hørt, samt at valg av repertoar og undervisningsform er noe eleven er tilfreds og trygg med.


Nybegynnere

Til nybegynnere og barn må en regne med å måtte kjøpe noe undervisningsmateriell (noter, lærebøker, lydopptak) til timen. For viderekomne vil vi velge repertoar sammen og tilpasse etter behov. Det kan også være relevant å kjøpe og studere bøker om sangteknikk og vokal selvtillit uansett nivå.Skriv en uforpliktende beskjed til Sandra hvis du er interessert eller har noen spørsmål. Hun gleder seg til å høre fra nettopp deg!

  •  Sandra M. tilbyr online undervisning

    • Vi har lansert online videoundervisning. Nå du kan lære å spille et instrument over nett med noen av Norges beste musikklærere.
    • Vi har utviklet et digitalt system med god video- og lydkvalitet slik at du får mest mulig ut av undervisningen.
    • Start i dag ved å skrive en melding til vår lærer Sandra M.

Hvordan virker det?

Send melding til læreren for å avtale en prøvetime.

2. Du får svar på meldingen.

Læreren vil svare på meldingen din og vi på kontoret kontakter deg dersom det er noe spesielt som skal avtales.

3. Avtal første time.

Den første timen avtales med læreren. Du skal ha mottatt en rabattkode på mail som gir deg 50% rabatt på den første timen

Fleksibilitet

Book timene på nett, sikker betalingsløsning og fleksibel klippekortløsning.

Sikkerhet

Godkjente lærere med relevant utdannelse og erfaring samt ren politiattest.

Ingen ventelister

Våre lærere er klar til å undervise både hjemme hos elev eller hos læreren.

Kontakt kontoret

23 89 89 17 (hverdager fra 10:00 - 15:00)

[email protected]


Del Sandra's profil på Facebook

Musikk-undervisning.no | Laget med kjærlighet til musikken | Muziekonderwijs.nl | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler