Petra K.

Godkjent lærer i blokkfløyte, musikkteori
Fra 192,00 NOK / 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt på klippekort.

Undervisningssteder

Online

Fra 192,00 NOK / 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt på klippekort.

Om Petra K.

Petra er utdannet musikkpedagog og har mer enn 15 års erfaring med musikkundervisning og 20 års erfaring som utøver. Hun har undervist elever på alle nivåer og i alle aldre, både som gruppeundervisning og i individuelle timer, som klasseundervisning eller online. Petra har vunnet flere musikkonkurranser både som solo-artist og sammen med ensembler, musikkorps eller pop-gruppa hennes. I tillegg til lang erfaring fra spilling både live og i studio, har hun også bred kompetanse innen musikkteori, rytmelære, gehørtrening og musikkanalyse. Hun har også flere års erfaring fra korps, lang erfaring fra flere band og musikkgrupper og har vært på musikalsk reise fra klassisk musikk, folk-rock, swing, jazz, funky til pop-rock. Undervisningen er dermed tilpasset hver enkelt elev som ønsker seg å lære å spille sammen med henne.

Undervisningen kan tas både på norsk og engelsk. If you speak english, Petra will be glad to be your teacher.

Undervisning i blokkfløyte
Petra underviser i blokkfløyte både nybegynnere og viderekomne, fra barn i første klasse til voksne. Undervisningen omfatter blant annet:
Pusteteknikk
Fingerteknikk
Munnteknikk
Rytmelære
Musikkteori
Utrykk

Petra bruker flere forskjellige lærebøker, lager egne instruksjonsvideoer og innspillinger, skriver noter skreddersydd for eleven. Petra skriver og tar opp musikken slik at eleven kan spille sammen med henne allerede fra den kan noen få første toner.


Sjanger
Petra har jobbet med flere forskjellige sjangre alt fra klassisk musikk, folk, swing, jazz, funky til akustisk pop.


Førsteundervisning
Petra tar imot barn og nybegynnere og viderekomne i alle aldre.
I første time blir dere kjent med hverandre, og hvis eleven allerede kan spille instrumentet, ønsker Petra også å høre på noen låt eleven kan spille så hun kan vurdere hvilket nivå er eleven på og kan tilrettelegge undervisningen og materialet etter elevens motivasjon, nivå og ønsker.

Nybegynnere
Til første blokkfløytetime skal man kjøpe inn instrument og muligens også en lærebok. Derfor er det viktig at eleven tar kontakt med Petra før første timen for å få veiledning i hvilken type blokkfløyte bør man kjøpe. Vi starter med å bli kjent med instrumentet og enkle pusteøvelser og pusteteknikk.
Skrive en uforpliktende beskjed til Petra hvis du er interessert eller har noen spørsmål. Petra hører gjerne fra deg.

Fleksibilitet

Book timene på nett, sikker betalingsløsning og fleksibel klippekortløsning.

Sikkerhet

Godkjente lærere med relevant utdannelse og erfaring samt ren politiattest.

Ingen ventelister

Våre lærere er klar til å undervise både hjemme hos elev eller hos læreren.

Andre har også sett på disse lærerne

Musikk-undervisning.no | Laget med kjærlighet til musikken | Muziekonderwijs.nl | Musikundervisning.dk | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder