Pegah

Pegah

Pegah

Om Pegah

Pegah underviser i piano i Stavanger!

Velkommen til å ta kontakt for en forpliktende prat!

Informasjon om utdanningen min: Jeg studerte bachelor i utøvende musikk i kunst og arkitektur universitet. Ved siden av dette, deltok jeg på noen kurs med Carl Orff-metoden og prøver å lære kreative måter å undervise i musikk på.
Etter min immigrasjon til norge har jeg merket behovet for flerkulturell musikkundervisning i det norske samfunnet og bestemte meg for å studere musikkvitenskap for å utforske hvordan musikkundervisning kan være et middel for integrering og samhold. Da bestemte jeg meg for å studere master i musikkvitenskap med hovedfag i musikk i det norske samfunnet.

Arbeidserfaring: Jeg har vært privat musikklærer i nesten 10 år.
Ved siden av det, jeg har vært foreleser ved musikkhøgskole i mitt land. I tillegg, har jeg jobbet med barn med utviklingshemming, down syndrom og autisme og ledet en sanggruppe med dem.
I norge, ved siden av privatundervisning, jeg har vært musikk assistent for guttekor fra 8 til 10 år gammel i Bergen. I Oslo, for å skrive masteroppgaven min har jeg jobbet med Fargespill (en flerkulturell musikkorganisasjon) på noen skoler.

Undervisningsmetoder: Jeg prøver å kombinere musikk undervisning med noter og med ører. Men for å ha en plan og se progresjonen vurderte jeg noen spesielt pianoundervisning bøker som passer for hver alderskategori. I tillegg til boken jeg underviser i, kan jeg også undervise noen stykker som hovedsakelig er fra klassisk repertoar, men jeg er åpen for å lære bort stykkene som kommer fra elevenes kulturell bakgrunn eller interesse.

Priser

Fra 192,00 NOK / 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt på klippekort.

Underviser i:

Piano

Ukedager:

Tirsdag / Onsdag

Nivåer:

Nybegynner / Grunnleggende

Aldersgrupper:

Barn / Tenåringer / Voksne / Seniorer

Most often it starts here:

Svartid 6 t. og 19 min.

Undervisningssteder

 • Online

  Leksjonene holdes online i vårt OnlineClassRoom

  Hjemme hos lærer

  4041 Hafrsfjord

  Hjemme hos elev

  0 - 250 kr.

Raske svar

Læreren svarer nye elever på deres første melding innenfor 48 timer i gjennomsnitt

Presentasjonsvideo

Læreren har lagt ut en presentasjonsvideo av seg selv på profilen sin

Gode anbefalinger

Læreren har minst 3 anbefalinger fra nåværende elever og/eller tidligere elever, med minimum 4 av 5 stjerner i gjennomsnitt

Høyt engasjement

Læreren er god til å engasjere seg i den enkelte elev, og tilrettelegger for lengrevarende og meningsfulle undervisningsforløp

Most often it starts here:

Svartid 6 t. og 19 min.

Lignende undervisere

...