Pal

Pal

Priser

Fra 161,60 NOK / 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt på klippekort.

Underviser i:

Gitar, Vokal, Laptop

Om Pal

Leter du etter musikklærer på Sørlandet? Da har du kommet til rett sted!

Jeg har spilt gitar i 15 år, sunget i tre år, og skrevet musikk fra første stund. Jeg kan lære deg gitar, sang, låtskriving, produksjon, og mye mer. Mitt ønske er å gi deg evnen til å skrive de låtene du sitter inne med. Hvis du har en kreativ sjel og vil uttrykke den gjennom musikken, så vil jeg gjerne være din lærer!

Min tilnærming til musikk er holistisk. Jeg har praktisert som lærer i grunnskolen og på universitetet. Det første man lærer er at en tilpasset læringsform er en god læringsform. Derfor ønsker jeg å starte med en grunnleggende plan tilpasset dine generelle interesser, og deretter tilpasse denne planen ytterligere. Det er viktig at du møter musikken på dine premisser. Mitt mål er å sørge for at du virkelig forstår musikk.

Min erfaring er hovedsakelig fra eget intiativ som låtskriver. Jeg har vært i kontakt med plateselskap, SØRF, og Kulturkammeret i Arendal angående låtskriving, produksjon, og promotering. For øyeblikket holder jeg på med mitt eget album.

I tillegg har jeg erfaring fra musikkskolen ACM i Guildford, England. Før det gikk jeg på Holtekilen Folkehøgskole hvor jeg tilbrakte ett år med musikkproduksjon. Med dette har jeg både en "norsk" og "engelsk" tilnærming til musikk, hvor den førstnevnte handler mer om bare det å spille instrumentet, mens den sistnevnte er mer rettet mot kunstens kommersielle potensial.

Dersom du ønsker å bruke det du lærer for å skape en karriere, eller bare kose deg blant venner og bekjente, vil min erfaring kunne gi deg akkurat dette.

Pal's kompetanser

Hjelper deg med å styrke ditt personlige uttrykk Kan hjelpe med sceneskrekk 2+ års erfaring som lærer Spesialisert i Blues Spesialisert i rock Spesialisert i pop Holistisk tilgang til undervisningen

Most often it starts here:

Svartid 17 t. og 55 min.

Undervisningssteder

 • Online

  Leksjonene holdes online i vårt OnlineClassRoom

  Hjemme hos lærer

  4614 Kristiansand

  Hjemme hos elev

  0 - 250 kr.

Raske svar

Læreren svarer nye elever på deres første melding innenfor 48 timer i gjennomsnitt

Presentasjonsvideo

Læreren har lagt ut en presentasjonsvideo av seg selv på profilen sin

Gode anbefalinger

Læreren har minst 3 anbefalinger fra nåværende elever og/eller tidligere elever, med minimum 4 av 5 stjerner i gjennomsnitt

Høyt engasjement

Læreren er god til å engasjere seg i den enkelte elev, og tilrettelegger for lengrevarende og meningsfulle undervisningsforløp

Most often it starts here:

Svartid 17 t. og 55 min.

Lignende undervisere

...