Nina

Nina

Nina

Om Nina

Nina er 26 år, og er utdannet musikkpedagog, instrumentallærer og ensembleleder gjennom en 3årig bachelor i musikk, 2årig mastergrad i musikk ensembleledelse, og ett årsstudium i musikk. Gjennom alle årene i høyere utdanning har hun hatt sang som hovedinstrument, men har også praktisert mye sine andre instrumenter da spesielt el-bass og piano. Hun har lenge drevet som utøvende musiker gjennom freelancing og egne prosjekter, og som fast medlem i forskjellige band. Ved siden av privatundervisning jobber hun nå i kulturskole og grunnskole som musikklærer i forskjellige instrumentgrupper (sang, bass, piano, gitar, trommer).
Som lærer setter Nina motivasjon og individuell tilpassing hos elevene høyt. Det viktigste med musikken er å alltid ta med den musikalske gleden og bruke den for å skape en faglig progresjon. Hun har i tillegg til å undervise som privatlærer erfaring med undervisning på kulturskoler, videregående skole, grunnskole og kursleder i musikalske workshops.

Undervisning i sang:
Nina underviser i sang, nybegynnere og viderekommende. Hun tar i hovedsak på seg undervisning for aldersgruppen 6 – 20 år, men send henne gjerne en melding uansett for en prat ang nivå og ønsket undervisning. Sangundervisningen kan omfatte blant annet:
- Grunnleggende sangteknikk uavhengig av sjanger
- Muskel-, puste-, oppvarmings-, vedlikeholds- og avslapningsøvelser.
- Musikalsk uttrykk og performance
- Artikulasjonsøvelser (teksting)
- Med rytmikk som utgangspunkt
- Improvisasjon
- Hørelære og opptrening av gehør
- Individuelt tilpasset undervisning, hvor elevene utvikler og anvender sitt potensial i eget tempo

Eleven får være med å velge ønsket sjanger eller låt. Vi blir i felleskap enige om hva som er ønsket vanskelighetsgrad hos eleven, og eleven utfordres ut i fra dette.

Sjanger: Rock, pop, blues, singer/songwriter, soul osv.

Første undervisning:
Ved første møte trenger lærer og elev og bli bedre kjent med hverandre. Relasjonsbygging står sterkt hos Nina, og hun vil derfor bruke den første timen til å gjøre eleven trygg i situasjonen, og på sang gjennom samtaler og sang. For barn vil noen bli-kjent aktiviteter være aktuelt. Elever må gjerne tenke gjennom hva som er deres mål med undervisningen, da dette kan hjelpe læreren med å legge undervisningen på riktig bølgelengde i forhold til eleven sine ønsker.

Nybegynnere:
Nybegynnere er hjertelig velkommen til Nina! Hun starter da opp med den grunnleggende sangteknikken gjennom bruk av gode teknikkøvelser og ønsket sang av eleven. Nina er svært opptatt av å skape trygge rammer for sine elever, noe som gjelder spesielt for nybegynnere.

Skriv en uforpliktende beskjed til Nina hvis du er interessert eller har noen spørsmål.

Priser

Fra 270,00 NOK / 30 min.

I prisen er det medregnet 20% rabatt på klippekort.

Underviser i:

Vokal, Sang, Bass

Ukedager:

 

Nivåer:

 

Aldersgrupper:

 

Nina's kompetanser

Utdannet fra universitetet Utdannet innenfor pedagogikk Underviser både i klassisk og rytmisk musikk

Most often it starts here:

Svartid 64 t. og 55 min.

Undervisningssteder

 • Online

  Leksjonene holdes online i vårt OnlineClassRoom

  Hjemme hos lærer

  7800 Namsos

  Hjemme hos elev

  0 - 250 kr.

Raske svar

Læreren svarer nye elever på deres første melding innenfor 48 timer i gjennomsnitt

Presentasjonsvideo

Læreren har lagt ut en presentasjonsvideo av seg selv på profilen sin

Gode anbefalinger

Læreren har minst 3 anbefalinger fra nåværende elever og/eller tidligere elever, med minimum 4 av 5 stjerner i gjennomsnitt

Høyt engasjement

Læreren er god til å engasjere seg i den enkelte elev, og tilrettelegger for lengrevarende og meningsfulle undervisningsforløp

Most often it starts here:

Svartid 64 t. og 55 min.

Lignende undervisere

...